2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

napayım herkes oraya yazıyor cogu kısı burayı unutuyır ben de dıger topıkte gordukce eklıyorum sıze de yaranılmıyor haaaaaaa:)))

türkiyede işlerin bu kadar hızlı yürümesine alışık değiliz bacım şaşırıyoruz beğenmemek ne kalime maşallahımı çektim zaten...dua edeyim o zaman sana Allah bebişine sana ailene sağlıklı ömürler versin inşallahhh!

ay ben acelecı ve sıkıntılı hatunumdur bı ısı yapıyosak tam olsun dımı ama amcına uygun olsun kı hepımız faydalanalım:)

Melteeeemmm teyzeeee..
kızım diyoki sana ben asçık daha büyüdüm listeye ekle beniii

30+3 günlük
40 cm 1430 gr olmuşuz

17+6 hafta - 17 cm - 207 gr
21+3 hafta - 28 cm - 350 gr
25+5 hafta - ? cm - 720 gr
27+5 hafta - 35 cm - 1217 gr

17+6 hafta - 17 cm - 207 gr
21+3 hafta - 28 cm - 350 gr
25+5 hafta - ? cm - 720 gr
27+5 hafta - 35 cm - 1217 gr

meltemcim önceki ölçümlerimiz neden silinmiş :44:
bi sorun mu var
canım yaa farkında degılım ama ben heralde mery leri karıstırdım 2 kayıt var dıye sıldım heralde((( kusura bakma ama emınde degılım tahmınım bu
yenıden yazdım olculerını yerını de degıstırdım karısmasın bıdaha dıye

Merhaba kızlar,

Doktor kontrolünden geliyoruz:)) Oglum 29+0 olması gerekirken 29+2 çıktı, doğumda 18 şubat yani 3 gün öne geldi:)) Kilomuz 1430 gram , boyumuz 36 cm çıktı

Çok ozlemişim oglumu bakmaya doyamadım Bu arada şeker testlerim normal çıktı , şimdi kan ve idrar tahlili istediler, onları verdim sonuc bekliyorum:)

maşallah sızeeeeeeeeee

teşekkür ederim meltemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…