2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

meltemcim buarada atlamışım..28+5 haftalık 1300 gr...38,5 cm..cuma gideceğim..30+5 olacak..yazarım onu da...

canımm 1 hafta olmuştu son bilgilerimiz ama bugünde kontrol olunca tazeleyim istedim.
şu an 28+2 yiz...boyumuz 37.66cm kilomuz 1250 gram...:119:

Biz artik iki haftada bir gidicez. Yazayim mi onlari da yoksa yine 4 haftalik guncelleme mi yapalim? (30.hafta 1586 gr 42,5 cm)

Bu arada pembe-mavi olayi cok hos olmus sagolasin meltemcim eline emegine saglik

Biz artik iki haftada bir gidicez. Yazayim mi onlari da yoksa yine 4 haftalik guncelleme mi yapalim? (30.hafta 1586 gr 42,5 cm)

Bu arada pembe-mavi olayi cok hos olmus sagolasin meltemcim eline emegine saglik
ne demekkk canımm:)) ya sen yaz 15 gunluk zaten hafta olarak ayırdım ama o kısım corba oldu toparlayamadım sıklasınca kontroller bı ılgılenıcem o ısle

Doktora gideli 2 gün oldu teyzesi. Bizim bilgilerimiz: sat'a göre 28+0 günlük. kilo 1350 boy 35 cm. Listede bizde olmak istioruz tatlm eklersen seviniriz..

meltem hanım m pek hızlısınız ben de araya kaynamasın buraya yazayım diyodum sen eklemeişsin bile walla. maşşallahh bacımmm allah nazarlardan saklasın

meltem hanım m pek hızlısınız ben de araya kaynamasın buraya yazayım diyodum sen eklemişsin bile walla. maşşallahh bacımmm allah nazarlardan saklasın

meltem hanım m pek hızlısınız ben de araya kaynamasın buraya yazayım diyodum sen eklemişsin bile walla. maşşallahh bacımmm allah nazarlardan saklasın
napayım herkes oraya yazıyor cogu kısı burayı unutuyır ben de dıger topıkte gordukce eklıyorum sıze de yaranılmıyor haaaaaaa:)))

30+6 artık 32 hafta mı desek meltem..ne dersin...2 kilo olmuş kızım(bir hafta öndeymiş)..boyu da uzun olacakmış(neden acaba diye de güya espri yaptı..) fl'yi söylemedi..ben 6cm gibi gördüm ama...yazma boşver...

cansastr cım ben tahmını 42 cm yazdım muhtemelen dogru gordun haftası ıle uyumlu bır olcu cunku senın kız dırek kaslı cıkacakkkk ya manken ya basketbolcu:)

30+1 günlük oğluşum 1850 gr. boyumuz da 42 cm

maşallah kızımıza , oğlumuzaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…