2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

canm resmleri ne zaman burada paylaşırsın??????*

İnanki hiç bilmiyorum hayatım herşey hazır kutum hazır atkımı ördüm parfümümü sıkıp vereceğim inşallah ama ne zaman paylaşabilirim bilmiyorum. Çünkü babam lig tv paketimizle internet paketini birleştirmek için kapattırdı interneti bakalım ne zaman açtırır benimde elim kolum bağlı yani.. Şuan bi akrabamızdayız ondan yazıyorum.

tamam cnm ekliyorum seni ama burayada atsaydn keşke ttopğimz renklenrdi

ayy buldum buldum tamam bakınız son fikrim bu anlatıyorum;

Feneriumdan boxer alcam im

Seni seviyorum çünkü yazıp o kutuyu yapcam içine çikolata felan birde şarap

ay şuan bunuda begenmedm sanki öff bilemedim ya bunları yapıp eve gitsem 2 gun onceden yurt içi kargodan göndersem 14 şubat sabahı alsa :44:

canım sevgilin neredeki şu an. sen annenlerde misin yoksa kendi evnde mi?

Onu bilmiyorum malesef canım Çiçekçilerde buna benzer çiçekler vardır ama,olmadı bi menekşe alırsın.Menekşenin kızı erkeği olmaz,hem anlamı da güzel,özlemek demektir.

vaaauvv cnm çok saol ya bana çok yardımcı oldunuz hepinz durduk yere kafamda bir şeyler oluştu resmen

çiçek alayım mı yoksa sadece kutu yapıp geçeym mi sizce kızlarrr

vaaauvv cnm çok saol ya bana çok yardımcı oldunuz hepinz durduk yere kafamda bir şeyler oluştu resmen

çiçek alayım mı yoksa sadece kutu yapıp geçeym mi sizce kızlarrr
ben sevgilimden çok çiçek bekliyorum
daha önce kimse bana çiçek almadı
valla inatla almamaya devam ederse
ben ona alıp vercem
ama canım o sana çiçek alıyorsa sadece kutu yap bence erkeğe çicek bana biraz gereksiz geliyor

canım şimdi şöyle bir kaba hesap yapıyorum ona göre bana karar ver

bir kaç kez gül aldı
20 karanfille de odasının duvarına adımı yazdı

ben zaten gül severim ama son zamanlarda hiç almıyor 1 yıl oldu almayalı. başına kakıyorum ama artık alsada bir anlamı olmaz çünkü ben dedim artık.
son zamanlarda almadığı için ben almak istedm yoksa almışlığı var ve o aldıklarının hiç birini ben söylemedm. sanırım ben söylüyorum diye almıyor

çiçekte şöyle aklıma geldi ben yine bir gün sevgilime kızıyordum bak çiçek almadın da almadın bi sürpriz yap diye. o da bi kerede sen bana sürpriz yap dedi. bende ben sana çiçek mi alayım dedm e al dedi. bu yani gerekçem de hazır :))

o zaman al canım
arkadaşın koyduğu çicek çok güzelmiş nasıl buluruz ki

canım o çiçeği biraz araştırma sonucu buldum
ismi phalaenopsis miş
sözlükte bir tür orkide diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…