2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

canm sende bir kutu hazırla ya da zşppo demiştik
ne aldn ki bu zamana kadr mesela hediyeleştnz mi hiç?
ya canım çok uzun zamandır beraber değiliz 7 aydır sadece
onun doğum günü vardı hediye kutusu hazırladım kazakla gömlek koydum parfüm koydum çikolatalar koydum mektup yazıp onu koydum hepsinin üstüne kalpli notlar yazdım. bu kadar

Karikatür çok sevdiği için özel seri Abdülcanbaz aldım ben..

kızlar aynı dert bendede var ne alsam diye kararsızım aklımda bi fikir var ama nasıl sizcE?
önce iyi bi markadan hoş bir gömlek alıp gömleğin kol kısmına başharflerimizi yazdırcam(C&N gibi) cep kısmınada yazdırmayı düşünüyorum ama o öyle olursa gömleği her yerde giyebileceğini sanmıyorum vede yaka kısmına "herşeyimsin" yazdırcam..daha önce bana aldıgı kırmızı tüylü kalpli bir kutunun içine de bana aldıgı gülleri koyup bi kaç güzel söz ve çikolata koymayı düşünüyorum vede bir bardak.. içi boşken siyah renkte olan ama sıcak bir çay kahve konuldugunda ikimizin resmi çıkan bir bardak olcak..
sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum?? :/

Ben de kara kara ne alsam diye düşünenlerdenim :26: ama size yardımcı olur diye şimdiye kadar yaptıklarımı anlatıyım size,biz öyle pek dışardan hediye almayı sevmeyiz o da ben de kendimiz uğraşır yaparız,bi tane mantar pano almıştım, bilardo düşkünü olduğu için bilardo toplu pano ipğneleri arayıp bulmuştum.üniversite hazırlık zamanıydı o yüzden bazı formüller falan yazmıştım işte küçük küçük notlar kutu falan iğnelemiştim hepsinin içine değişik değişik ufak şeyler koymuştum,sonracığımaa şu hediye sitelerinde satılan kavanozda 365 kalp var ya onu kendim yapmıştım kavanozuna kadar aynısını bulmuştum :) sevgilikitabı sitesinden kitap hazırladım,son olarak resimlerimizden mozaik hazırladım bütün resimler birleşip ortaya kalp çıkıyordu onun puzzleını yaptırdım o puzzleıda bi kutu aldım içine de bi sürü renkli balon parçaları tek tek balonlara koydum öyle verdim :) bi de son olarak tarihli yüzük aldım:) umarım size fikir verebilmişimdir nolur siz de bana yardım ediiin :)

bardak güzel canım. sevgilimde bana yaptırmıştı.oldukça romantik madem sizin yok yaptır. gömleğe herşeyimsin yazdırınca onu da herkes görür koluna baş harfler güzel ama gömleğin iç kısmında yazsın bence herşeyimsin diye. giymeye utanabilir tabi sen daha iyi bilirsin. kutuyada sana aldığı gülleri koyup onları heba etme 1-2 liraya satılan gül kurularından al derim

kızlar bizim aramız kötü ama 17sinde görüşüyoruz yinede kutusunu aldım.içine evden bir biblo koyuyorum.gül kurusu istediğim renkte bulamadım.bir de şık bir zarf ve içine not yazacağım kağıtta hazır.seni seviyorum çünkü yapmayacağım ama kupa yaptırabilirim off çok karasızım resimlerimizi çıkartamıyorum lap top bozuk biraz başladım ben hadi hayırlısı... kalpli şekerlemede buldum

Son düzenleme:

iç kısmında yazdıracaktım zatende geri vazgeçtim annesi ablası ütülerken pek hoş olmaz sanki koluna yazdırayım baş harfleri birde nazar boncuklu çikolatalı gül yapraklı vede bardaklı kutu iyi olur sanki :/

Hadi bakalım canım inşallah çok güzel bişey çıkar ortaya ben senden ümitliyim
Hazır olduğunda resimlerini paylaşırsın canım merak ettim bende görmek isterim

Kızlar biz sevgilimle 9 aydır çıkıyoruz ve sevgililer gününü pek önemsemeyiz ama yine de birşey almak istedim ben. Ben karadenizliyim sevgilim niğdeli bizim en büyük hayalimiz evlenince karadeniz de bir taka alıp açılmak balık tutmak :) ( sevgilim çok sever ) Hatta hayalimizdeki takanın adı bile var. Bende maket bir tekne aldım tam bir karadeniz balıkçı teknesi. Üstüne de hayalimizdeki ismi yazdıracağım. Sizce nasıl olur? Birde yanına ne yapsam ya da ne alsam böyle çok mu küçük olur

burda güzel bilgiler varmıs arkadaslar göz atmam iyi oldu bende konser bileti almayı planlamıstım aslında ama farklı sehirlerde olcaz o gün bende uzaktan ne yapılır onu arastırmaya basladım ailesiyle kaldığı için bi hediye alıp yollamaya da utanıoyorum

ben atkı ve bere ördüm lacivert renkleri, atkıya bi de fenerbahçe amblami alıp diktim :) aşk kutusu da hazırladım baktım herkes hazırlıyo ben aşağı kalmım dedim

Kızlar benim erkek arkadaşm öğretmen
yarın gidiyor 14 şubatta ayrıyız yani ...
Bana telefon almış hediye
bende kargo yapıcam ona yarın veya diğer gün yaparım büyük bi ihtimal ...
Hediyelerim ise kutu hazırlıyorum kutunun içine parfüm deodorant traş balsamı siyah bant kupa aldım .. Daha incik boncuk alabilirim alternatif ufak bir şey istiyorum sadece ...
Onun dışında fb li yatak örtüsü aldım sefer böyle şeyleri .. Evcimendir biraz ..
Bunun dışında fritöz alıcam bulabilirsem ..
Bu şekil ..

Canlarım bizde 11 aydan sonra ilk kez buluştuk şehrime geldi minik kuşuuumm
Rüya gibi 2 gün geçirdik berabeeerr

Kurban olduğum bana pırlanta kolye almış elleriylede taktııı
İnternette buldum resmini paylaşayım hemen buyrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…