rabım sanada sıfa verısn evladına bırgun kavusacaksn elbette bebegıne dua et arkadasm ben cok ettm cok agladım kuvezde gunlerce aglayarak ve ac kalarak gunlerımı gecrdım 22 gunde 12 kılo verdım acı cekerek o kadar zor bır acıkı evladıyla sınamak amaa yapacak bırsey yok arkadasm bız kulak testınden gectık kalcadan gectık gozden gectık ama kan verıldıgı ıcın gectıgımz sayılmazmıs doktor kotu konustu fıtık cıktı amelıyat olacak 1 ay snra snra ne bılım baya sıkıntılar cıkmaya basladı bebgım suan yanımda ama hep goz yaslarım yuzune dokuluyr ama ne yapacamı bılmemıyrm caresız bır anneyım ben dua etmekten baska carem yok tasıyamıyrm artık bu sınavı gucum kalmadı oglum gozumn onunden yok olacagını dusunmek bıle ıstemıyrm bebegımn arkadasım caresızm caresız bır anne ne yapabılırkı artk ınsanların bebgıme bakıp aaaaa bu nasıl bebek yarım bebek demelerınden bıktım artık caresız bır anneye daha fazla yuk bındırmelerınden bıktım artık bılmıyrm yasamayan bılemez rabbım herkesın evladını bagıslasn benmkınıde amın =(
yarım bebek ne demek?hem olese bıle o söyleyen ınsanlar nasıl ınsan? moralını yüksek tut canım evladınla senden başka ılgılenen olmaz babalar bıle anneler kadar ılgılenemez ben ole düşünüyorum anne hıc bıseye benzemez o yüzden sen ayakta durmalısın bebegın ıcın sabır et solemesı kolay yasaması zor bı surecc allahım herkese sabır versın meleklerınızı sıze bagıslasın....