Aynen bizimde hic bir seyimiz yok bir kac zibin disinda... ben birz daha beklemekten yanayim belki eve geldiginde toparlamis olur hem belki daha once aldigimiz cicileri de giyebilir.. erken dogum tahmin etmedigimizden 0-3 ay kiyafeti cok almistim... birde bnm bebegime 22 haftalik olana kadar kiz demislerdi... sonradan erkek oldugunu ogrendik... bir hevesle pembis ciciler almistik onlari degistirdik sonra mavislerle... o yuzden simdi biraz bekleyim diyorum eve gelmesi yaklastiginda almayi dusunuyorum..yine degistirmek gerekmesin diye.. adapazarinda bir kac bebek magazasi var zaten cok fazla alternatif yok...
Bu arada kipadan bir kac parca premature cicisine rastladim aldim kaliteli antibakteriyel kumaslari.. bir bak istersen yolun duserse sende..
ben de birer hastane çıkışıı birkaç çıtçıtlı bady almıştım.diğer aldıklarım hep büyük kıyafetler.çok var ama onlara göre yok .kipa iyi fikir hemen bakayım yarın.kanz da mothercare de varmış diye duydum ama mothercare uzak.beşik oda hiçbir şey yok.solunum cihazından kurtulsunlar hemen gidip alacağım.çilekte softy takımı beğenmiştim onun beşiğini almayı düşünüyorum siz oda yaptınız mı