Izmitte konak hastanesindeyiz biz. . Sizin neredeydi... insallah bizde buyudugu yasina girdigi zamanlari goruruzmerhabalar bende 2012 prematüre annesıyım.cok zor zamanlar gecırdık.34 haftalık dogdu kızım.hagı hastanelerde bebıslerın ız
Izmitte konak hastanesindeyiz biz. . Sizin neredeydi... insallah bizde buyudugu yasina girdigi zamanlari goruruz
Insallahhh canim benim.... gercekten sancili gunler yasiyoruz.... yasayan birilerinnden iyi seyler duymak bir umut oluyor bizim icin.... rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallahhh...ıstanbul medıpol mega hastanesındeydık.ınsallah cok zor günler ama sonradan unutuyorsunuz,suan sadece sancılı günler olarak albümümüze baktığımızda hatrımıza geliyor.ınsallah sızde kavuşursunuz bebıslerınıze bıran once
Insallahhh canim benim.... gercekten sancili gunler yasiyoruz.... yasayan birilerinnden iyi seyler duymak bir umut oluyor bizim icin.... rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallahhh...
ıstanbul medıpol mega hastanesındeydık.ınsallah cok zor günler ama sonradan unutuyorsunuz,suan sadece sancılı günler olarak albümümüze baktığımızda hatrımıza geliyor.ınsallah sızde kavuşursunuz bebıslerınıze bıran once
bunvp bebişlerin nasıl oldular...
meliscim hala entübeler oğlum beslenmeye başladı fakat kızıma hala deniyorlar karnı şişiyor 5 gün kaka yapamadı yine ilaçla kaka yaptırmışlar biraz şişliği indi hergün dokunuyorum artk meleklerime ama sıkıntılarımız hala çok bugün 49.gün ve biz hala tam destek mekanik ventilatöre bağlıyız.bu akciğerlerine ve beynine ,gözlerine zarar veriyor.her hafta rop muayeneleri oluyormuş dün yine yapılacaktı sonucu bugün öğrenirim.paylaşırım sizinle.hemogramı ve hemotokriti düşük prematüre anemisi var oğlumda kan veriliyor sürekli.beyin ultrasonlarında kanamaları emilmeye başlamış fakat bu zamana kadar ne kadar zarar verdi bilemiyoruz.bu hiç bir problemi olmayacak anlamına gelmiyor dedi.kızımın vajinası üzdü.iç dudaklar dış dudakların dışındaymış bu estetik açıdan kötü ama işlevselliğini değiştirmiyor dedi.yine buna da şükür demek zorundayız.geceleri çok zor geçiyor bana her gece ağlama krizleri geliyor türlü türlü düşünceler sonucunda da uyuyamıyorum bu 3.haftam uykusuz.bugün 7.haftamız....zaman geçiyor zaman geçtikçe alışır acılarım azalır diyordum ama zaman geçtikçe acılarım büyüyor yüreğimin acısını ve sızısını tarif etmem imkansız....off off...Allah büyüktür allah ol derse meleklerime hiçbiir şey olmayacak ve sapasağlam çıkacaklar.ama gelde yüreğime anlat bunu...
sana gelince senin bebeklerin çok şanslı .haftaları ve kiloları iyi doğdular kısa sürede kucağına alacaksın inanıyorum.hiç sıkma canını.dua et ....bebeklerimi düşündüğün için çok teşekkür ederim sevgiler....
BUNVP...canım seni merak ettiğimden geldim yine siteye dayanamadım..şükür ki güzel haberler aldım...
lütfen umutsuzluğa kapılma ve çok şanslı olduğunu unutma.rabbim senin ve diğer annelerin minik kuzularına sağlık versin.evlat acısı yaşatmasın.bol bol dua et sakın ihmal etme.yer gök duayla dönüyor ve rabbim hepimizi duyuyor unutma.biz hep hayırlısını diledik ve tevekkülle kaderimizi kabul ettik.
benim gibi melek annelerine de bol bol sabırlar diliyorum.
seni çok seviyorum.hep dualarımdasın.sağlıklı sevinçli haberlerini almayı nasip etsin rabbim.arada görüşürüz inşallah...
rabbim hepinizin yavrularına sağlık versin.allaha emanet olunn:)
BUNVP...canım seni merak ettiğimden geldim yine siteye dayanamadım..şükür ki güzel haberler aldım...
lütfen umutsuzluğa kapılma ve çok şanslı olduğunu unutma.rabbim senin ve diğer annelerin minik kuzularına sağlık versin.evlat acısı yaşatmasın.bol bol dua et sakın ihmal etme.yer gök duayla dönüyor ve rabbim hepimizi duyuyor unutma.biz hep hayırlısını diledik ve tevekkülle kaderimizi kabul ettik.
benim gibi melek annelerine de bol bol sabırlar diliyorum.
seni çok seviyorum.hep dualarımdasın.sağlıklı sevinçli haberlerini almayı nasip etsin rabbim.arada görüşürüz inşallah...
rabbim hepinizin yavrularına sağlık versin.allaha emanet olunn:)
fulufem cnm özelden mesaj attım seni çok seviyorum cnm lütfen cevap yaz.
Kızlar çocukların sonuçlarına baktım şimdi internetten pazartesi göz muayenesi omuştu bugün oğluma tekrar yapılmış.ya kötü bir şey mi var neden 2 gün sonra tekrar yapılmış olab ilir ne olur bişey söyleyin
bildiğim kadarıyla rop birkaç kez yapılıyor korkma canım..
canım normalde her hafta yapılıyor pazartesi günleri.bu haftada yapıldı fakat bugün yalnızca oğluma yapılınca aklıma kurt düştü
onu bilmiyordum cnm ama sen iyi düşün iyi olsun.bu kadar ayrıntıyı drunuz mu bilgi veriyor size.
hayır cnm üniversitenin sonuç görüntüleme sayfası var internette.oradan tc kimlik ve protokol numarası ile tüm tahlil sonuçlarını ve muayene girişlerini görebiliyorsun.mesela bu hafta göz hastalıkları nöroloji dr ları muayene etmiş.tarihleri yanlarında yazııyor
o çok iyimiş bende giriyorum ama sadece 2 tane hemogram sonucu var..
iyi ama zaten obsesif oldum daha da tedirgin ediyor beni.her sabah öğle akşam bakıuyorum dr u arayıp soramıyorum sabah olunnca arayıp soruyorum bu yyüzden kaygıdan yerimde duramıyorum.senin yavruların en geç 4 haftaya çıkar cnm.
inşaallah canım oğlum için umutlanıyoruz ama kızım daha uzun bir süre orda kalacak gibi kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum bugün 30. günümüz dışarı çıktım biraz insanlar onları sordukça ben dahada kötü oluyorum çok kötü bir psikoloji.inşaallah hepimizinkiler hayırlısıyla çıkarda yaramazlıklarını yazarız burdan..
meliscim hiç üzülme sen iyi bir hafttada doğum yaptın bebeklerinin en büyük sansı o.umutsuzluğa kapılman için erken bizim 51.günümüz hala entübeler ,oğlum iyiye gidiyor gibiydi enfeksiyonu çıkmış beslenmeyi kesmişler.bir kaç gün sonra tekrar deneyecekler.bizi neler bekliyor bilmiyorum.korkuyorum bazen bazen umut dolu bir anım bir anımı tutmuyor.inşallah güzel haberler paylaşırız ileride burada.kim bilir mucize bebeklerimiz belki başkalarına umut olur.
melis çalışıyor musun ?çalışıyorsan doğum iznin ne zaman bitiyor?
yok canım ben çocuklardan önce iş hayatımı bitirdim...
ne şanslısın bebeklerini bırakıp işe gitme problemin olmayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?