750 gramdph cnim ama kiloyla degld daha cok saglik durumyla alakali taburculugu arkadasimin bebeg 1500 le tabrcu oldu ordan mesela emmeye hazirsa bebisin durumu stabilse ilaclari stoplandiysa tamamdir
Aynen oyle... sagliklari yerinde olsun orda dursunlardoğru cnm iyi olsunda orda dursunlar ne yapalım...
Ben kuzularıma gidiyorummmm:)
Gorebildin mi biz sabah girdigimiz icin girmedik.. durumunu sorduk sadece erdinc beye.. daha iyi fakat ciddiyetini koruyor dedi... umarim sende hayirli haberlerle donersin..
evet canım gördüm erdinç beyle de yoğun bakımın kapısında karşılaştık kızım için çok ilerleme yok ama daha iyi dedi.17:00de ordaydım
Sevindim canim insallah cokk daha guzel haberlerle donecegiz birgun...
Biz de 4 gibi ordaydik. Ciddiyetini koruyor ama dune gore daha iyi dedi dr..yarin ola hayrola insallahinşaallah canım senin bebeğin nasıl?
Biz de 4 gibi ordaydik. Ciddiyetini koruyor ama dune gore daha iyi dedi dr..yarin ola hayrola insallah
Evet cnm bugun dort gibi gidip durumuyla ilgili erdinc beyden bilgi almaya calisicaz eli kolu bagli beklemek cok zormus... saatler gecmek bilmiyoryarında gidecekmisin ?
Evet cnm bugun dort gibi gidip durumuyla ilgili erdinc beyden bilgi almaya calisicaz eli kolu bagli beklemek cok zormus... saatler gecmek bilmiyor([/QUOte
bugün eşim süt götürecek ne biliyim biz hergün sormaya çekindik sanki dru sık boğaz ediyoruz gibimize geldi ondan sordum.
Soz konusu evlatlarimiz olunca bu gayet normal... doktorumuzunda bu konuda anlayisli oldugunu dusunuyorum... sende boyle dusun canim.. biz onlara canlarimizi teslim ediyoruz... belki bebegimizi bugun goremeyiz dun gordugumuz icin... yine her defasinda bir umutla gidiyoruz... dr muzda daha bizden cokk cekecek... iceride hastasi varken hopp diye dalmiyoruz mesela... musait oldugu zamani bekliyoruz..bebiside illede gorelim diye tutturmuyoruz... premature annesi olmak nasil zorsa premature doktorlarininda isleri zor... Allah hepimize guc kuvvet versin...Evet cnm bugun dort gibi gidip durumuyla ilgili erdinc beyden bilgi almaya calisicaz eli kolu bagli beklemek cok zormus... saatler gecmek bilmiyor([/QUOte
bugün eşim süt götürecek ne biliyim biz hergün sormaya çekindik sanki dru sık boğaz ediyoruz gibimize geldi ondan sordum.
Soz konusu evlatlarimiz olunca bu gayet normal... doktorumuzunda bu konuda anlayisli oldugunu dusunuyorum... sende boyle dusun canim.. biz onlara canlarimizi teslim ediyoruz... belki bebegimizi bugun goremeyiz dun gordugumuz icin... yine her defasinda bir umutla gidiyoruz... dr muzda daha bizden cokk cekecek... iceride hastasi varken hopp diye dalmiyoruz mesela... musait oldugu zamani bekliyoruz..bebiside illede gorelim diye tutturmuyoruz... premature annesi olmak nasil zorsa premature doktorlarininda isleri zor... Allah hepimize guc kuvvet versin...
doğru söylüyorsun....
Soz konusu evlatlarimiz olunca bu gayet normal... doktorumuzunda bu konuda anlayisli oldugunu dusunuyorum... sende boyle dusun canim.. biz onlara canlarimizi teslim ediyoruz... belki bebegimizi bugun goremeyiz dun gordugumuz icin... yine her defasinda bir umutla gidiyoruz... dr muzda daha bizden cokk cekecek... iceride hastasi varken hopp diye dalmiyoruz mesela... musait oldugu zamani bekliyoruz..bebiside illede gorelim diye tutturmuyoruz... premature annesi olmak nasil zorsa premature doktorlarininda isleri zor... Allah hepimize guc kuvvet versin...
senin bebeğin giriştemi yan odada mı?
Giristeki odada... hemsire masasinin hemen arkasindaki cihaza bagli bebek benim canim oglum... senin ikizlerin nerede.... birde ikisi ayni kuvezdemisenin bebeğin giriştemi yan odada mı?
Giristeki odada... hemsire masasinin hemen arkasindaki cihaza bagli bebek benim canim oglum... senin ikizlerin nerede.... birde ikisi ayni kuvezdemi
arkasında derken tam ortada hatta sargılı bir bebiş var dikkatini çektiyse onun sağ tarafında hemşirelerin önündekilerden biri benim kızım ayrılar daha önce küvezler yan yanaydı sonra oğlumu yan odaya aldılar.
Bebegime o kadar yogunlasmisimki birde kafalar dalgin malum aglaya aglaya girip cikiyorum ilk gittigimde sorucam hemsirelere ikiz kizimiz hangisi diye... arkadasimin bebegi diycem... benimki aksu bebek onceden masanin onundeki ilk giristeki kuvezdeydi... sonra arkaya almislar... bizimkiler kogus arkadasi... belkide yan yana yattilar simdiye kadar...tanissak guzel olmaz mi aslinda... burdan cok kuvvetli dostluklar kurulabilir...arkasında derken tam ortada hatta sargılı bir bebiş var dikkatini çektiyse onun sağ tarafında hemşirelerin önündekilerden biri benim kızım ayrılar daha önce küvezler yan yanaydı sonra oğlumu yan odaya aldılar.
Bebegime o kadar yogunlasmisimki birde kafalar dalgin malum aglaya aglaya girip cikiyorum ilk gittigimde sorucam hemsirelere ikiz kizimiz hangisi diye... arkadasimin bebegi diycem... benimki aksu bebek onceden masanin onundeki ilk giristeki kuvezdeydi... sonra arkaya almislar... bizimkiler kogus arkadasi... belkide yan yana yattilar simdiye kadar...tanissak guzel olmaz mi aslinda... burdan cok kuvvetli dostluklar kurulabilir...
biz bence karşılaştık aksu bebek telafuzunu duydum orda diye hatırlıyorum yada eşin falan süt götürdüyse o an duymuş olabilirim..
Benim oglum da once masanin on kismindaydi sonra arkaya almislar.. belki yan yana bile yatmislardir kogus arkadaslari... ben ilk gittigimde sorucam ikizleri.. arkadasimin bebisleri diycem... burdan cok kuvvetli dostluklar kurulabilir aslinda... bir ara tanissak mi?arkasında derken tam ortada hatta sargılı bir bebiş var dikkatini çektiyse onun sağ tarafında hemşirelerin önündekilerden biri benim kızım ayrılar daha önce küvezler yan yanaydı sonra oğlumu yan odaya aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?