Premature Bebekler 2013 prematüre anneleri...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hayırlı haberlerını beklıorum kıloları ıımıs bence korkma atlatırlar hayırlısıyla dualarımı yolladım bılee

sağol canım kızımın akciğer sorunu hala devam ediyormuş şükür bugün yine beslemeye başlamışlar inşaallah yine şişmez karnı uyuyodu yavrum,oğlumda tek gözünü aralayıp baktı biraz o da uyku modundaydı ...sen hangi şehirdesin

bunvp bebişlerin nasıl oldular...

ben edirnedeyım cnm sen gec gıdıosun hastaneye o zamAN hocaları bulabılıomusun

tek bir drumuz var ilgilenen o da 17:30 a kadar falan orda oluyor...

hee ben oglene kadar gıodum vızıtten hemen sonra bılgı alabilmek ıcın yoksa cok ararsın hocaları ıcerıde doktorlar var ama prof a benzemıoo anlatımları ınsallah ııı olacaklar sen hangı ıldesın

ben izmitteyim cnm benimkiler özel hastanede üniversitede olsalar burdada öyle.kötü yanı drumuz çok bilgi vermiyor..

ben izmitteyim cnm benimkiler özel hastanede üniversitede olsalar burdada öyle.kötü yanı drumuz çok bilgi vermiyor..
Bende ayni durumdayim... bebegim bir kilo dogdu.. izmitte konakta sanirim seninde oyle... durumu iyiye gidiyordu fakat bugun tekrar solunum cihazina baglamisl ar... uc kez nefes almayi unutmus.. apne dedi erdinc bey.. bir kac gun cok riskli dedi bebegim icin... geldigimden beri agliyorum dunyam zindan oldu..yavrumu ziyarete gittigimde senin bebisleride goruyorumdur belki.... rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin.. bu zorlu sureci sabirla gecirmeyi nasip etsin...kucagimizi bos birakmasin

cnim merhaba bend premature annesiym izmitteyim bende özeld dogum yaptm.konak hastanesind bebegm suan dûzeltlmis 8 aylik yardmci olmk istrm
Benimde konak hastanesinde...bana ozelden mesaj yazabilirsiniz.. benim yazma sansim yok..yeni uye oldugumdan. bilgilerimizi paylasip haberlesirsek bir umut olur bizim icin belki...

cnim merhaba bend premature annesiym izmitteyim bende özeld dogum yaptm.konak hastanesind bebegm suan dûzeltlmis 8 aylik yardmci olmk istrm

evet bende konakta doğum yaptım bebişlerimde ordalar sizin bebeğiniz kaç aylık ne kadar doğdu ve küvezde ne kadar kaldı drumuz erdinç bey sizinki kimdi.

Benimde konak hastanesinde...bana ozelden mesaj yazabilirsiniz.. benim yazma sansim yok..yeni uye oldugumdan. bilgilerimizi paylasip haberlesirsek bir umut olur bizim icin belki...
27/4 ken dogum yaptm bend 86 gun kaldi kuvezde.doktorumz erdinc bey suan hala doktorumz kendisi ben burda cok doktora götrdm ama premature knusu cok farkli herkez anlamyo ben solugu yne erdinc beyd aldim.erdinc bey cok bilgi vermeyen birisi zaten allah korusn kötu bisey olursa mutlaka aninda bilglendirilr dye düsnyorum.yogun bkim hemsirelerine d güvenin yavrumu koklaya koklaya emanet ettilr kndi yavrulari gbi ilglenyolar orda.aslnda anlatlack ck sy var.ama inancinizi bütn tutn ve her ziyarette dua okuyup onlarla knusun.allahm yar ve yardmcimz olsun

Bugün 50.günümüz......ve hala entübeler....bu onlara zarar veriyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum.çok üzgünüm

çok geçmiş olsun .ne mutlu yavrunuza kavuşmuşsunuz bize de dua edin lütfen.bu süreçte neler yaşadığınızı hangi sıkıntıları atlattığınızı ve kaç gr ken çıktığınızı paylaşır mısın

güzelim benim.daha önced msj lasmistk seninla.sürec cok cok zor biliyorum.kûvezdn ciksada zor anne olmak dünyanin en özel en güzel syi sabir ve sükür baska hic bisey yok yapilcak sen cok özelsn unutma yavrularinda öyle onlar mucize bir lutf dua bitanem dua vakti geldi demekki allah(cc) kulum bndn istesin dyo sadece bendn bol bol salavat cek.ezan vakti dualar kabul olur insallh.hakkimizda hayirlisi olsn

aminn inşaallah benim kızımda hala solunum cihazında ve ciğer geliştirici ilaca olumlu cvp vermiyor banada cumartesi günü banada olumsuz gibi konuştu erdinç bey bende 2 gün yedim kendimi pazartesi gecesi rahatsızlandım onun için kendimize dikkat edelim.belkide orda karşılaşıyoruzdur ben 7 ocakta doğum yatım bugün 29. gün dr funda hanımdı senin kimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…