- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın dünürümDelikizz dogum gunun kutlu olsun
biitt çok güzel söylemişsin ,biliyormusun susunca insanlar iyice kuduruyor ve onları kudurtmak da çok hoşuma gidiyorKibir kotu bisey bosverin..malesef herkes farkli farkli zaten ayni olsaydi hayat cok sıkıcı olmazmiydi?? Kimse kimseye katilmak zorunda degil guzel paylasimlar yapilmis 1.5 seneden beri, üzerine gölge dusmesin diger topicler gibi olmayalim yavrucuklara yogunlasalim bu aralar cok kendimizden bahsetmisiz
Kendinize gelin piçaklamiyim hepinizi
Kibir kotu bisey bosverin..malesef herkes farkli farkli zaten ayni olsaydi hayat cok sıkıcı olmazmiydi?? Kimse kimseye katilmak zorunda degil guzel paylasimlar yapilmis 1.5 seneden beri, üzerine gölge dusmesin diger topicler gibi olmayalim yavrucuklara yogunlasalim bu aralar cok kendimizden bahsetmisiz
Kendinize gelin piçaklamiyim hepinizi
Bende foto yükledim beni merak eden varsa (var mi?) bakabilir. .
Ruzada ferdada cok guzel maşallah. .
anlaldık bu topikte benden başka güzel olmayan yok
yazma gereği duydum neden bilemiyorum...
arkadaş kendimi övmek için yazmıyorum ama söylemek zorundayım,
insan herşeyi en iyi yapamaz,biraz mütevazilik arıyorum insanlarda başka hiçbirşeye
bakmam din,dil,ırk, ayrımı yapmam yapamam haddim değil kul olarak
köy öğretmeniyim ve grur duyuyorum seviyorum o insanları fesatlık yok kibir yok
hepimiz çalışıyoruz üniversite okumuşuz,1-2-3 fark eder mi bölüm fark eder mi?
etmezz.ben insanları seviyorum ama insanları...
köylüyle köylü olurum şehirliyle şehirli ama bu kibir kendini beğenme kendini kanıtlama
çabaları neden?
anlamıyorum anlamak da istemiyorum,bir açıklaması eminim olamaz,
ama burda çok değerli arkadaşlıklar edindim ve bırakmayı da düşünmüyorum
seviyorum sizi ayrım yapmadan,hepinizii.......
çok güzel yazmışsın..
ekleyeyim; densiz istediğini konuşursa ben de istediğimi söyler eğlencemi yaparım.. kimse kimsenin ne söyleceğine müdahale etmiyorsa ki ben etmem, benim nasıl dawranacağım da kimseyi ilgilendirmez.. biriyle alay etmek hoş değilse, gammazlamak da hoş değil derim.. büyüklük eder çenemi kaparım
VAVE, fasulyeyiyi domates gibi yapıyosundur muhtemelen de patlıcanı nasıl konserve yapıyosun bi anlatsan.bu sene geçti de seneye konserve de denemek istiyorum buzlukta bayağı yer kaplıyo biraz da konserve yaparım,yerden tasarruf ederim
kağanın annesi, bakıcı mevzusu geçmişte sen ücretsiz izinde misin?
çok güzel yazmışsın..
ekleyeyim; densiz istediğini konuşursa ben de istediğimi söyler eğlencemi yaparım.. kimse kimsenin ne söyleceğine müdahale etmiyorsa ki ben etmem, benim nasıl dawranacağım da kimseyi ilgilendirmez.. biriyle alay etmek hoş değilse, gammazlamak da hoş değil derim.. büyüklük eder çenemi kaparım