sana da geçiş olsun ,güzel anlatmışsın beğendim:) ay ek gıda işi ne olcak böyle ya, yaşına gelecekler nerdeyse bi gıdım yemek yok ,bizimkiler kreşte alıştılar çok şükür yiyorlar ,evde olsam hayatta alıştıramazdım sanırım ,niye cereyanda yatırıyorsun kuzuyu bile bile
sana da geçmiş olsun belin neden ağrıyor hayırdır
hayırlısı olsun ,iyi baksınlar da gerisi önemli değil ..sağolasın amin inş.
teşekkür ederim
teşekkür ederim ... çocuk yaşlandırmıyor da merhamet duygusu tavan yapıyor ,önceden uykusuzluğa dayanamayan ben zombi gibiyim valla ,hele bu gece sıfır uykuyla işe geldim
sağolasın
sen de boşver takılma geç olsun güç olmasın gidersiniz inş. sağlık olsun yeterki
dün biz de doktora gittik ,oğlan iptal olmuş boğazları filan bir öksürükki nefesi kesilecek nerdeyse ,kızım ona nispeten ii ama ikisi de grip ..işin ilginci ben de grip oldum fena ayakta duracak halim yok ..rapor alıp eve gitsem dedim ama evde bebelere kim bakacak ben bakacak durumda değilim hiç ,işe bile zar zor geldim ...olmazsa yarın izin alayım da babaları da izin alır öyle hallederiz ,zaten cuma tatil ,haftasonu derken hepimiz toparlarız inş.
sabaha kadar hamsiler uyumadı hastalıktan ,ben de zombi gibiydim ,eşim yardım ediyor sağolsun ama ana gibisi olmuyor yine de ,o kalkma dese de ben kalkıyorum seslerini duydukça ,gece yine ateşleri çıktı calpol verdim ,gece boyu tetikteydim ,hasta olmasam sorun değil de ,hem ben de feci gribim hem bebeler de gece uyutmadı derken bayıldım bayılacağım valla zor dayanıyorum .umarım şu illet çabucak geçer