Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruza sen okul öncesi öğretmeni miydin, ya da deneyimli anneler.benim çocuk şarkıları ve oyunları repertuvarım zayıftao kadar çok uyduruyorum ki millet hayal gücüme şaşıyo,herifim bana uydurduklarıma gülmekten namazını bozuyodu bana yardımcı olsanız öğretseniz ya da linkler atsanız
hakkınızda hayırlısı olsun.. üzüldüm oğlun için.. çok büyük sorunlar değilse umarım herşey düzelir
sağolasın. inşallah hayırlısı olsun. karakterlerimiz uyuşmuyor, onun dışında bir sorun yok.
son kararı bir kaç ay ayrı yaşadıktan sonra vericem. eşim ise kararımdan vazgeçtiğimi düşünmeye başladı bile :44:
kız ne olacak uydur işte ne var yani hayalgücünü kullanıyosun fena mı bende uyduruyom hemde daha zevklii at totondan bişeyler işte
ruza sen okul öncesi öğretmeni miydin, ya da deneyimli anneler.benim çocuk şarkıları ve oyunları repertuvarım zayıftao kadar çok uyduruyorum ki millet hayal gücüme şaşıyo,herifim bana uydurduklarıma gülmekten namazını bozuyodu bana yardımcı olsanız öğretseniz ya da linkler atsanız
kızlarr asıl gelişmemizi söyleyimmm. dün dişimiz çıktı çorba içirirken kaşık tık dedi korktum ağzına ben görmeden bi şey mi aldı diye,sonra dank etti diş olabileceği aklıma geldi.baktım ki minicik patlamış
sağolasın. inşallah hayırlısı olsun. karakterlerimiz uyuşmuyor, onun dışında bir sorun yok.
son kararı bir kaç ay ayrı yaşadıktan sonra vericem. eşim ise kararımdan vazgeçtiğimi düşünmeye başladı bile :44:
Bısı dıcem bızım ozel hayatımız cok kotu, benden oturu:) tamamen beynımın o kısmı sıfırlanmıs gıbı. Ne zaman duzelır bu bılmıyorum. Durumun cıddıyetını soyle acıklayayım: Dogumdan berı sadece 1 kez...:S
Bısı dıcem bızım ozel hayatımız cok kotu, benden oturu:) tamamen beynımın o kısmı sıfırlanmıs gıbı. Ne zaman duzelır bu bılmıyorum. Durumun cıddıyetını soyle acıklayayım: Dogumdan berı sadece 1 kez...:S
vaveyla yigeninin adı ne oldu ? meraklandım zaten ne geldiyse başıma ya meraktan ya meraktan geldiiii
repu özel olmazsa eşim hintli dedin ya nerde tanıştınızı bacım ? yine ben meraklı köfte işte
belinay oldu canısı bizim gelin gündemde şu an nasıl doğurdu diyor herkes benlen yaşıt yenge diyemiyorum anam pek narindi pek cici bişeydi eli bir yere deyse ufff uff yapardı çocuğu doğurdu hey maaşallah he
hamilelik öncesi nasıldın peki?
bunu zaten hintli olduğunu öğrenip sormayan yok heralde
internette tanıştık. sonra görüşmeye geldi trye bi kaç kez, öyle başladık ilişkiye
heeeeeeeeeeee ok bacım ama oglun hiç de hintli gibi degil (hayatımda kaç hintli gördüysem bende ) gayet türk maşallah efe efe bakıyoo sert sert
allah cezanı wermesin sesli güldüm şurda oğlan uyanacak.
heeeeeeeeeeee ok bacım ama oglun hiç de hintli gibi degil (hayatımda kaç hintli gördüysem bende ) gayet türk maşallah efe efe bakıyoo sert sert