- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ilk görüşte aşık olmadım kızıma, ilk çocuk olunca şaşkınlık, şok, bu benim mi şimdi gibi garip duygular yaşadım ondan galiba. ama gün geçtikçe daha da çok sevip bağlanıyorum. hele uyurken, o küçük dudakları yok mu kopartasım geliyor. mis gibi kokusu bak şimdi işteyim canımı çektirdin:)
aferin sana evet iyi ki doğurmuşşun:)
aferin bize:)
bazen bebekler ve aileleri ile yaşadıkları ile ilgili çok berbat haberler görüyorum, sonuna kadar okuyamıyorum, içim parçalanıyo( işte o an işten uçarak gidip kızıma sarılmak istiyorum. Allah tüm bebekleri çocukları korusun. onlara zarar verenleri de yoketsin(
çocuğunu sevgi manyağı yapan, onlara kızmayan, anlayan, bebek olduğu için tüm bunları yaptığının farkında olan, ruhen ve bedenen onları hırpalamayan tüm annelere aferin..
günaydın ...son 10 günüm.. bugünden sonra eşim de yanımda artık haftaya izin aldı ,bayramda gelen giden olur sanırım görümcem tekrar gelecek ,zaman ne çabuk akıyor yaa ,bayram sonrası işe mi başlayacağım ben şimdi ,inanamıyorum ,zaman geçtikçe korkuyorum ,içim bir tuhaf ,ayyy vakit daralıyorrrrrrrrrrrrrrr..(
iyi ki sonradan düzelttin yoksa çok kızacaktım aslında mehmed akif de mehmedi yazmaya üşendim
allah kolaylık versin bebişe de uyku versin, biraz yaşlı teyzeler gibi olacak ama :26: kilosu yerinde mi?
bu arada gündüz niye bütün gün ayağında? :26: bütün gün uykusu mu oluyor ?
Allah Allah niye acaba büyudü halbüki..bi doktoruna sorsaydin ac degilse niye uyumuyoki hadi bu siralar huzursuzlar ama gecmis aylarda uyumasi lazimdi..
kız ne oldu oglana benim kızda gece çok uyanıyoo sebepsiz hala çözüm bulmuş degilim kelin merhemi olsa sizlede paylaşır ama yok
iyi ki sonradan düzelttin yoksa çok kızacaktım aslında mehmed akif de mehmedi yazmaya üşendim
heee dedim zaten şimdi repu bana tokadı yapıştırır hemen düzelttim bacım
1 ağustos 23:23 itibariyle hala oldum halaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldum annelik duygularım yalama oldu yeğenim oldu bambaşka bişeymiş allah'ım nasıl bir duyguymuş gurbet ellerde gidemiyorum da.. ağladım sevincimden şaşkınlıktan.. elim ayağım bir tuhafım yahuuu yengeyi de düşününce kendi doğumlarım aklıma geldi
vaveyla Allah analı babalı büyütün, hayırlı uğurlu olsun.Gurbette olmak ne kadar zor.Benimde 3 ay sonra yeğenim olacak ama onlar izmirde. Yanlarında olmamak çok zor. Ne doğumunu görebiliyorsun, ne doğum gününü ne özel bir günlerini...
arkadaşlar aranızda bebişi uyusın diye rwzene anason karışımı çauy veren var mı benim afacan çokmgeç yatıyo yatsada saat başı kalkıyo napıcağımı şaşırdım uykusuzlyktan berbat durumdayım az versem mi akıl verin
Geçen gün kağan'ın annesiydi galiba bana rezene ver demişti ama gazı için, alıp deneyeceğim.
Arkadaşım benim taktiğimi anlatayım işe yaradı bende. Benim kız 12 de uyurdu 11 yaptım 10 yaptım şimdi 8 maşallah diyin nolur bozulmasın
Yavaş yavaş öne alıcaksın saatini
Önce oyna iyice yogur öp mıncıkla filan yorulsun
Sonra ılık banyo pelte gibi oluyo
Hala canlıysa biraz daha mıncıkla
Sessiz karanlık odaya git meme ver hemen uyur
Gece kalkınca konuşma gülme meme ver uyur
Yani her çocuk bir değil tabide benimki böyle dene yinede
Öncelikle kızına.
Benim oğlanda 11 de uyuyordu. 10 yaptım değişen bir şey yok.Uyumadan önce yoruyorum, banyo yaptırıyorum ama giyinirken bile ne eli duruyor ne ayağı, kıpır kıpır.sanki uykusu açılıyor daha çok.Dediğin gibi hepsi bir olmuyor
ben de ilk görüşte aşık olmadım kızıma, ilk çocuk olunca şaşkınlık, şok, bu benim mi şimdi gibi garip duygular yaşadım ondan galiba. ama gün geçtikçe daha da çok sevip bağlanıyorum. hele uyurken, o küçük dudakları yok mu kopartasım geliyor. mis gibi kokusu bak şimdi işteyim canımı çektirdin:)
aferin sana evet iyi ki doğurmuşşun:)
aferin bize:)
bazen bebekler ve aileleri ile yaşadıkları ile ilgili çok berbat haberler görüyorum, sonuna kadar okuyamıyorum, içim parçalanıyo( işte o an işten uçarak gidip kızıma sarılmak istiyorum. Allah tüm bebekleri çocukları korusun. onlara zarar verenleri de yoketsin(
çocuğunu sevgi manyağı yapan, onlara kızmayan, anlayan, bebek olduğu için tüm bunları yaptığının farkında olan, ruhen ve bedenen onları hırpalamayan tüm annelere aferin..
canım ben de ayıralı bayağı oldu. alıştık da.. ne kadar çabuk o kadar iyi. bizim odalar da bitişik, sıkıntı olmuyor hemen duyuyoruz. dün salonda yattık klimadan dolayı. salon evin bi ucunda oğlumun odası bi ucunda. eşim bayağı tereddüt etti. duyar mıyız falan diye ama.. ağlamaya başlar başlamaz ikimizde fırladık. alışınca hemen uyanıyorsun...
uyku mu tutmadı bacım...
1. benimki yastık koyunca uyumuyor. rahat rahat dönecek beyefendi...
2. gece 3 ya da 4 saatte bir muhakkak uyanır mama yer oğlum. mesela akşam 9 gibi uyudu ben de gece 12 gibi yatacağım. oğlum uyanmadıysa muhakkak 1 gibi uyanır. ben de uykum bölünmesin diye yatmadan mamasını yedirebiliyorum. uykusunda cop cop yer yine uyur 3-4 saat daha..
3. genelde yatmadan değiştiriyorum ama dün değiştirememiştim. uyurken alıverdim. pışpışlar eşliğinde...
4. çok şükür iyiyiz efem. siz nasılsınız? çoluk çocuk eşiniz beyefendi nasıllar?
aç-susuz olabilir mi canım.. benimki susayınca da çok ağlıyor..
günaydın kağanın annesiii....
oğluşum dün kolunun üstüne yatmış. yanına gittim çevireyim uyuşmasın dedim ama geç kalmışım. çevirir çevirmez bi başladı ağlamaya kıyamammm.... zor susturduk. kızarmış kolu da.. canım benim...
ben bu ek gıdayaaa..töbe töbe yaa..aklımdan akıl gitti . normalde ben hep çok dikkat ediyorum .yedirdikten sonra yarım saat mama koltuğunda oturtuyorum ,ağlasalar da orada oyalıyorum ki kusmasınlar diye ,çünkü hareket edince malum kusuyorlar.. geçen kızım fışkırır tarzda kusmuştu ama uyanıktı o zaman ,ozaman da ilk defa öyle kustuğunu gördüm ve korktum birden ama olabilir alışamadı dedim herhalde..demin saat 10 gibi uyutmuştum bunları ..arada kızım öksürür ya da ses çıkarır uyurken ,onlardan bi ses geldi gittim baktım bişey yok ,neyse 12de uyanma vakitleri geldi ,odaya bir gittim ki ne göreyim .ALLAHım beynimden vuruldum resmen.kızım bir kusmuş size anlatamam ,resmen göl ve yavrum gölün içinde mışıl mışıl uyuyor ,öyle böyle değil ,yediklerimin hepsi yatağın üzerinde ,kulaklarından burnundan içeri girmiş ,suratı hep kusmuk ve yavrum o şekilde yatıyor ,bütün vücudu yatak göl olmuş ki ne göl ,hemen tuttum soktum banyoya ,bi güzel de küfrettim ek gıdaya .. o kadar kontrol ediyorum ama yine de kusuyor yavrum ,pişiği düzelmişti bu sabah yine aynı yer pişik ,yediklerinden biri allerjimi yapıyor acaba ,kusması da ondan olabilirmi diye düşünmeye başladım artık ,RABBİM hepsini korusun ama az önceki manzarayı hele de o göl gibi kusmuk dolu yatakta ağzı yüzü kusmuklar içinde mışıl mışıl uyumasını görseydiniz içiniz parçalanırdı ..nasıl olacak bu ek gıda işi hiç bilmiyorum ,önceden hevesle yedirme hayalleri kurarken bugün resmen nefret ettim bu işten ..
İyi günler yavrular..şu emzirme olayım bi bitsin aile boyu bi cips alcak yanında 2,5 litre kolayla içicem canım çekti tabi sonra mefta
Dün gecede saat çalmış eşim sözde seslenmiş bana cezveye suyu koyup süt için tabi ben çocuğun uyanmasına kalktım saat 5 te, cezve alev topuna dönmüş kıpkırmızı ve soğuyunca kapkara tabiki
ay ben çok yaktım cevzeee.. allah korumuş da yangın çıkmamış bacım geçmiş olsun.. ben 1 ay önce oğlumu yıkayacaktım banyoyu ısıtırken bornozu tutuşturdum :18:
Misafirlerim gece 12 de gitti.
Merak edenler olmuş, eşim yemeklerden birini söz verdiği gibi 1 gün önceden yaptı, birine de yardımcı oldu.
Eşimi yardım lazım mı diye arayan kadın, aradığına pişman oldu herhalde, iftara 1 saat kala geldi, sürekli yardım rica ettim ondan kızartma işlerinde (en sevmediğim iştir)
bu arada 30 kişi gelmedi, iptal edenler oldu, 2si çocuk 22 kişi geldi
yemekten sonra şerbet servisi, tatlı servisi, çay servisi (türk usulu çayı çok seviyorlar) misafirler gittiğinde ayaklarımı hissetmiyordum nerdeyse.
bir de oğlum uyuyamadı, küçük çocuk(5 yaşında) zıplayıp oğlumun yatağına bi inip bi çıktığı için
kısacası atlattık. Ama şu an hala yıkamam gereken bir sürü bulaşık var
reklam tam zarar yaa, özellikle mi yapıyolar nedir
İnce bir yastıkla yatırıyordum başı yassı olmasın diye ama son 2 aydır, yastıkta bazen duruyo bazen yatağın alt bölgelerinde geziniyo uyurken.
Gece uyanmasa diye bir durum söz konusu olmadı henüz
Değiştirmiyorum, zaten gece çok yapmıyor.
İyiyim senden naber
azaldı benim dökülmesi, akıyordu resmen.
ben yiyorum cips falan arada, kolayı zaten sevmem, misafirlikte falan belki yarım bardak. ama hergün az kafeinli bol sütlü bir bardak nescafe içerim ben de çok unuttum boş suyla cezveyi, aman süt unutma da, o resmen kömüre dönüyo,mutfaktan çıkan karadumanları gören biri itfaiyeye haber verebilir
Eki Görüntüle 769818
ben de keçeyle ilk denememi yaptım, daha yapıştıramadım gerçi, yapıştırıcım yok
resim nereye gitti be ya
Dün vapurda oğlum birdenbire ciyak ciyak ağlamaya başladı. Kucağıma filan aldım biraz sonra sustu. İnerken yanıma bir teyze yanaştı, kızım nazar değiyor bu çocuğa bak birden ağlamaya başladı ben okudum öyle sustu, sen bol bol oku bu çocuğa dedi. İlla kötü niyetli bakış olmasa da değiyormuş, nazar hak, okumak lazım arada.sorma zaten çok nazar değiyor yaa ,bazen dışarı çıkasım gelmiyor ,ikiz diye her gören durdurup seviyor ,çok hoşuma gidiyor ama kem gözler de var demekki ,halbuki hep isteyene RABBİM nasip etsin diye dua ediyorum ama ... pazarda hiç mi bant yoktu ,bi de herhalde her pazar aynı olacak değilya :)) nete bak bi istersen nette de güzel şeyler oluyor ama tabi 1 tl değil :) bana hep öyle ucuz ve güzel şeyler denk gelir niyeyse çirkin şansı desem çirkin değilim
evet artık farkındalar tehlikeden kendileri sakınıyor
Allah'ım bana sabır ver,
Allah'ım bana sabır ver.
Neden bu çocuk uykuya dalamıyor, doğduğundan beri her her her gece uyuduktan 30-45 dk.sonra uyandı, ağladı.Susturdum uyuttum 10 dk. yine aynısı.
Sabaha kadar defalarca uyanıyor. Gündüz bütün gün ayağımda zaten.Çıldıracağım yakında.
1 ağustos 23:23 itibariyle hala oldum halaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldum annelik duygularım yalama oldu yeğenim oldu bambaşka bişeymiş allah'ım nasıl bir duyguymuş gurbet ellerde gidemiyorum da.. ağladım sevincimden şaşkınlıktan.. elim ayağım bir tuhafım yahuuu yengeyi de düşününce kendi doğumlarım aklıma geldi
Kızlar herkese selam!!
Cook uzun zamandır yazamadım, ıse baslayınca forum fln yalan oldu. Hergun aynı seyler sabah ıse gıt aksam gel kızıla oyna yemek yap ye kaldır kızın ertesıgunkı yogurdunu yap dusa gır kızı uyut ( cogu zaman bu gorev esımde oluyor) yat gece sahura kal ( cogu zaman su ıcıp yatıyoruz).... Allah kabul etsın ama ramazanda aclık susuzluk degıl uykusuzluk benı bıtırdı. Yat kkalk maymun olduk.. Neyse az kaldı..
Ya kızlar benım kız 20 ocak dogumlu, yanı 6. Ayı doldurdu 10 gun gectı. maasallah kılosu boyu yerınde bır sorununuz yok ama ya bu cocukda donme, emekleme, ayagına basma gıbı hıcbır hareket caba yok. Yuzustu yatmayı hıc sevmıyo.yuzustu yatırınca kafasını fln kaldırıyo ama o kadar hıc kıpırdanayım suruneyım fln yok. Destekle oturabılıyo ama onu da sevmıyo. Sımdıye kadar 3 kez tam tur dondugunu gorduk o da 1 ay onceydı. Sımdı o da yok. Mılletın cocugu aya cıkacak bızımkı hala yatıyo sırtustu..Anlamadım gıtttı tembel mıı bır sorun mu var Allah korusun bılmıyorum kafaya tkmıyodum ama azcık azcık takmaya basladım. Sızde durumlar nasıl
arkadaşlar aranızda bebişi uyusın diye rwzene anason karışımı çauy veren var mı benim afacan çokmgeç yatıyo yatsada saat başı kalkıyo napıcağımı şaşırdım uykusuzlyktan berbat durumdayım az versem mi akıl verin
günaydın ...son 10 günüm.. bugünden sonra eşim de yanımda artık haftaya izin aldı ,bayramda gelen giden olur sanırım görümcem tekrar gelecek ,zaman ne çabuk akıyor yaa ,bayram sonrası işe mi başlayacağım ben şimdi ,inanamıyorum ,zaman geçtikçe korkuyorum ,içim bir tuhaf ,ayyy vakit daralıyorrrrrrrrrrrrrrr..(
Allah'ım bana sabır ver,
Allah'ım bana sabır ver.
Neden bu çocuk uykuya dalamıyor, doğduğundan beri her her her gece uyuduktan 30-45 dk.sonra uyandı, ağladı.Susturdum uyuttum 10 dk. yine aynısı.
Sabaha kadar defalarca uyanıyor. Gündüz bütün gün ayağımda zaten.Çıldıracağım yakında.
ben bu ek gıdayaaa..töbe töbe yaa..aklımdan akıl gitti . normalde ben hep çok dikkat ediyorum .yedirdikten sonra yarım saat mama koltuğunda oturtuyorum ,ağlasalar da orada oyalıyorum ki kusmasınlar diye ,çünkü hareket edince malum kusuyorlar.. geçen kızım fışkırır tarzda kusmuştu ama uyanıktı o zaman ,ozaman da ilk defa öyle kustuğunu gördüm ve korktum birden ama olabilir alışamadı dedim herhalde..demin saat 10 gibi uyutmuştum bunları ..arada kızım öksürür ya da ses çıkarır uyurken ,onlardan bi ses geldi gittim baktım bişey yok ,neyse 12de uyanma vakitleri geldi ,odaya bir gittim ki ne göreyim .ALLAHım beynimden vuruldum resmen.kızım bir kusmuş size anlatamam ,resmen göl ve yavrum gölün içinde mışıl mışıl uyuyor ,öyle böyle değil ,yediklerimin hepsi yatağın üzerinde ,kulaklarından burnundan içeri girmiş ,suratı hep kusmuk ve yavrum o şekilde yatıyor ,bütün vücudu yatak göl olmuş ki ne göl ,hemen tuttum soktum banyoya ,bi güzel de küfrettim ek gıdaya .. o kadar kontrol ediyorum ama yine de kusuyor yavrum ,pişiği düzelmişti bu sabah yine aynı yer pişik ,yediklerinden biri allerjimi yapıyor acaba ,kusması da ondan olabilirmi diye düşünmeye başladım artık ,RABBİM hepsini korusun ama az önceki manzarayı hele de o göl gibi kusmuk dolu yatakta ağzı yüzü kusmuklar içinde mışıl mışıl uyumasını görseydiniz içiniz parçalanırdı ..nasıl olacak bu ek gıda işi hiç bilmiyorum ,önceden hevesle yedirme hayalleri kurarken bugün resmen nefret ettim bu işten ..
Eki Görüntüle 769818
ben de keçeyle ilk denememi yaptım, daha yapıştıramadım gerçi, yapıştırıcım yok
Allah'ım bana sabır ver,
Allah'ım bana sabır ver.
Kızlar herkese selam!!
Cook uzun zamandır yazamadım, ıse baslayınca forum fln yalan oldu. Hergun aynı seyler sabah ıse gıt aksam gel kızıla oyna yemek yap ye kaldır kızın ertesıgunkı yogurdunu yap dusa gır kızı uyut ( cogu zaman bu gorev esımde oluyor) yat gece sahura kal ( cogu zaman su ıcıp yatıyoruz).... Allah kabul etsın ama ramazanda aclık susuzluk degıl uykusuzluk benı bıtırdı. Yat kkalk maymun olduk.. Neyse az kaldı..
Ya kızlar benım kız 20 ocak dogumlu, yanı 6. Ayı doldurdu 10 gun gectı. maasallah kılosu boyu yerınde bır sorununuz yok ama ya bu cocukda donme, emekleme, ayagına basma gıbı hıcbır hareket caba yok. Yuzustu yatmayı hıc sevmıyo.yuzustu yatırınca kafasını fln kaldırıyo ama o kadar hıc kıpırdanayım suruneyım fln yok. Destekle oturabılıyo ama onu da sevmıyo. Sımdıye kadar 3 kez tam tur dondugunu gorduk o da 1 ay onceydı. Sımdı o da yok. Mılletın cocugu aya cıkacak bızımkı hala yatıyo sırtustu..Anlamadım gıtttı tembel mıı bır sorun mu var Allah korusun bılmıyorum kafaya tkmıyodum ama azcık azcık takmaya basladım. Sızde durumlar nasıl
Ben de bu ara tel.de fotoğraflarla uğraşıyorum bol bol. Bu da bir tanesi. Uğraşan vardır mutlaka ama isterseniz sizin bıdıklar için de yapabilirim bu tarz şeyler
Eki Görüntüle 770288
gezmen çok ii olmuş kendine güvenin gelmiştir ne güzel ,ben bile 2 bebeyle çıkıyorum tek başıma her yere gidiyorum valla :) bazen yolda çıldırıyorlar gelen geçen haliem acıyıp ALLAH sabır versin diyor :) ama umrumda değil bi şekilde çözüyorum olayı nasılsa :) geçen bi oğlan krize girdi tek elimde araba tek elimde kucağımda oğlan öyle geldik eve :) sürekli okuyorum ama işte yine de değiyor demekki RABBİM korusun inş.Sağolun arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür Dün oğluşla başbaşa İstanbul turu yaptık, kendimizi aştık Beyazıt, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş.. Arada acayip bir yağmura yakalandık, neyse ki vapurdaydık. Çok iyi hissettim gerçekten, kendime güvenim geldi.
Fatih tramvayda:)
Eki Görüntüle 770206
Ayır diyorsun yani? Gece uyanınca yanına yatıp emziriyorum, bana sarılıp uyuyor. Galiba önce onu halletmem lazım. Aşama aşama alıştırıcaz artık. Yoksa adamla her gün ayrı her gün ayrı
Canım Allah korumuş yavruyu, Allah tekrarını göstermesin. Şok olmuşundur, tahmin edebiliyorum insanın aklına neler gelmez...
Off bu ara bizde kazalar çoğaldı, topiğe bir okuyup üfleyelim
Dün vapurda oğlum birdenbire ciyak ciyak ağlamaya başladı. Kucağıma filan aldım biraz sonra sustu. İnerken yanıma bir teyze yanaştı, kızım nazar değiyor bu çocuğa bak birden ağlamaya başladı ben okudum öyle sustu, sen bol bol oku bu çocuğa dedi. İlla kötü niyetli bakış olmasa da değiyormuş, nazar hak, okumak lazım arada.
Kolay gelsin canım ya, çocuğun uyumaması ayrı dert, senin kafa bir dünya olur ayrı dert. Uykularında değişiklikler yapsan, ekleyip çıkarsan ya da geciktirsen filan Benimki 8'den sonra arızaya bağlar, geçen gün 6-8 arası uyuttum; bir tatlı bir şeker gece ona kadar... Doğduğundan beri ilk defa...
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Olsun uzaktan da iyi hala teyze olunur; yanında olup hiç yüzünü görememek de var yeter ki bağlar sağlam olsun. Ayaa ayaa diye seslenir büyüyünce
Vaay Saron nerelerdesin bacım ya eskilerden kimse kalmadı. Oluyor arada bazı bebişler biraz tembel oluyor. Bizimki de daha yeni yeni hareketlenmeye başladı; ya yanında oturacak ya kucakta olacak. Yine de için rahat değilse doktora bir sor.
Valla benim görümcem arada anason veriyordu ama süreklilik olursa hem zararı olabilir hem de bağışıklık yapabilir.
Benim de 16 günüm kaldı Bir günlüğüne iki günlüğüne birkaç saat ayrı kalmak, istediğin an dönmek neyse de... Her gün "mecburen" ayrı kalmak çok koyacak Benim iş de eve bir saat filan, çok yakın değil.
çok güzel olmuş tosuna da yakışmış bu profilBen de bu ara tel.de fotoğraflarla uğraşıyorum bol bol. Bu da bir tanesi. Uğraşan vardır mutlaka ama isterseniz sizin bıdıklar için de yapabilirim bu tarz şeyler
Eki Görüntüle 770288
resim nereye gitti be ya
Sağolun arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür Dün oğluşla başbaşa İstanbul turu yaptık, kendimizi aştık Beyazıt, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş.. Arada acayip bir yağmura yakalandık, neyse ki vapurdaydık. Çok iyi hissettim gerçekten, kendime güvenim geldi.
Eki Görüntüle 770206
MAŞALLAH...eşim olmadan ben de çıkamıyorum yolda yürümeyi unuttum nerdeyse
ayrı bir güvensizlik var kendimde,hamileyken karda kaydım düştüm hastanelik olduk
ambulans falan gelmişti,bi kezde oğlumun elini bebek arabasına sıkıştırıyordum az kalsın
ben de korkuyorum ama aşarım inşallah,
ben de çıkamda sivas turu yapayım gezzz gez bitmez
nazara ben de inanıyorum eşimle dün bayram tartışması yaşadık bir yenge,hala var
eşimde dağı devirir gözleri walla,her bayram hasta oluyorum onlara gittikten sonra
ama bebeği götürmeyecem, nereye kadar saklayacağımm:2:
kızlar nasıl vakit geçiriyosunuz bebişlerle. 2 saat boyunca öpüp gıdıklayamıyorum.oyuncaklarındanda çabuk sıkılıyor.kucağıma alıp bir o o daya bir bu odaya geziyorum.balkondan bakıtıyorum.siz napıyosunuz?
Ben de bu ara tel.de fotoğraflarla uğraşıyorum bol bol. Bu da bir tanesi. Uğraşan vardır mutlaka ama isterseniz sizin bıdıklar için de yapabilirim bu tarz şeyler
Eki Görüntüle 770288
Sağolun arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür Dün oğluşla başbaşa İstanbul turu yaptık, kendimizi aştık Beyazıt, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş.. Arada acayip bir yağmura yakalandık, neyse ki vapurdaydık. Çok iyi hissettim gerçekten, kendime güvenim geldi.
Eki Görüntüle 770206
Ayır diyorsun yani? Gece uyanınca yanına yatıp emziriyorum, bana sarılıp uyuyor. Galiba önce onu halletmem lazım. Aşama aşama alıştırıcaz artık. Yoksa adamla her gün ayrı her gün ayrı
Canım Allah korumuş yavruyu, Allah tekrarını göstermesin. Şok olmuşundur, tahmin edebiliyorum insanın aklına neler gelmez...
Off bu ara bizde kazalar çoğaldı, topiğe bir okuyup üfleyelim
Çok geçmiş olsun, 22 kişi ne demek ya. Yardım edenden de Allah razı olsun boşver atlatmışsın ya
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Çok şirinler yaa, çok özendim valla; vakit bulursam ben de yapıcam. İnşaallah telef olmazlar
Dün vapurda oğlum birdenbire ciyak ciyak ağlamaya başladı. Kucağıma filan aldım biraz sonra sustu. İnerken yanıma bir teyze yanaştı, kızım nazar değiyor bu çocuğa bak birden ağlamaya başladı ben okudum öyle sustu, sen bol bol oku bu çocuğa dedi. İlla kötü niyetli bakış olmasa da değiyormuş, nazar hak, okumak lazım arada.
Kolay gelsin canım ya, çocuğun uyumaması ayrı dert, senin kafa bir dünya olur ayrı dert. Uykularında değişiklikler yapsan, ekleyip çıkarsan ya da geciktirsen filan Benimki 8'den sonra arızaya bağlar, geçen gün 6-8 arası uyuttum; bir tatlı bir şeker gece ona kadar... Doğduğundan beri ilk defa...
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Olsun uzaktan da iyi hala teyze olunur; yanında olup hiç yüzünü görememek de var yeter ki bağlar sağlam olsun. Ayaa ayaa diye seslenir büyüyünce
Vaay Saron nerelerdesin bacım ya eskilerden kimse kalmadı. Oluyor arada bazı bebişler biraz tembel oluyor. Bizimki de daha yeni yeni hareketlenmeye başladı; ya yanında oturacak ya kucakta olacak. Yine de için rahat değilse doktora bir sor.
Valla benim görümcem arada anason veriyordu ama süreklilik olursa hem zararı olabilir hem de bağışıklık yapabilir.
Benim de 16 günüm kaldı Bir günlüğüne iki günlüğüne birkaç saat ayrı kalmak, istediğin an dönmek neyse de... Her gün "mecburen" ayrı kalmak çok koyacak Benim iş de eve bir saat filan, çok yakın değil.
sürekli olarak oyun halinde değiliz. bazen oyun, bazen yiyişme, yemek yedir, emzir vs zaman geçiyo. kendi haline de bırakıyorum. sık sık konu.şuyorum. iş yaparken falan yanımda oturuyı, ben şarkılar soyuyorum. arada kitap okuyorum. resimlerine bakmayı seviyor. ben oyumayı bitirince o bi 15-20 dk daha bakıyo resimlere. ama tabi bunlar ogünkü modu iyiyse. modu kötüyse, bütün gün kucağımda mıy mıy mıy. camdan falan bakıyoruz.kızlar nasıl vakit geçiriyosunuz bebişlerle. 2 saat boyunca öpüp gıdıklayamıyorum.oyuncaklarındanda çabuk sıkılıyor.kucağıma alıp bir o o daya bir bu odaya geziyorum.balkondan bakıtıyorum.siz napıyosunuz?
8 kilo.Gündüz ayağımda sallıyorum 1-2 saat, bırakınca uyanıyor hemen.
Aç değil biliyorum ama neden ağladığını bilmiyorum.5. aya kadar çok iyiydi, büyüdükçe düzeleceğine bozuldu.
Benim oğlanda 11 de uyuyordu. 10 yaptım değişen bir şey yok.Uyumadan önce yoruyorum, banyo yaptırıyorum ama giyinirken bile ne eli duruyor ne ayağı, kıpır kıpır.sanki uykusu açılıyor daha çok.Dediğin gibi hepsi bir olmuyor
aklına nerden geldi bu şıkların hepsi yoksa hepsinden sende var mı çay uyutuyor mu onu söyle bana sen ben şuan biri çamaşır sepetinde diğeri yürüteçte yanımdalar :)) birazdan yedirip uyutacağım ..bu arada bugünki menüyü sormadın ,sen de yazmadınnişanlılıkta gösterip vermeyen,evlenince elletmeyip naza çekilenler,
hergün hergünde yapılırmı bu yavvvvv diye sızlananlar (yanlış anlaşılmasın ev temzilignden bahsediyorum )
çocuk uyusada azıck koca bebegimle oynaşsam diyenler nerdeler acabaaaaaaaaaaaaaaaa ?????
çılgın kızlar ne yapıyonuz ?
biz iyiyiz ben kıza gece yatmadan humannın iyi geceler çayını içiyorum 1 aylıkkenden beri içiyor içinde rezene ,kimyon,anason,melissa bisürü şey var gazınada iyi geliyor
şimdiden geleceği düşünerek içini karartma arkadaşım. içinde bulunduğun günlerin keyfini sür. insanoğlu herşeye alışıyor. Allah başka keder vermesin. çok ama çok zor ama alışacağız mecbur...
ahh bu teyzesi yer onu.... maşallah canım benim.. çok sevimli.. büzüş büzüş dudakları oğlumun duduşları gibi... yerimm.....
nişanlılıkta gösterip vermeyen,evlenince elletmeyip naza çekilenler,
hergün hergünde yapılırmı bu yavvvvv diye sızlananlar (yanlış anlaşılmasın ev temzilignden bahsediyorum )
çocuk uyusada azıck koca bebegimle oynaşsam diyenler nerdeler acabaaaaaaaaaaaaaaaa ?????
biz iyiyiz ben kıza gece yatmadan humannın iyi geceler çayını içiyorum 1 aylıkkenden beri içiyor içinde rezene ,kimyon,anason,melissa bisürü şey var gazınada iyi geliyor
nişanlılıkta gösterip vermeyen,evlenince elletmeyip naza çekilenler,