- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
Merhaba anneler ,
anne adaylığından , anneliğe yaklaşmış olan kader arkadaşlarım :)
mayıs , haziran , temmuz derken kasım ayının son günlerine geldik...
aralık ayı demek yavaş yavaş doğurmaya başlamamız diye düşünürken bir kısım aceleci bebişler yollara döküldüler bile
e ayşe teyzeleri de topiği açma ihtiyacı hissetti bu sebeple :)
Bu sona yaklaşmışlık hissi çok enteresan insan bi garip oluyo....ama yeni başlangıçların da sebebi olucak....bundan sonra nice
sohbetlerde bebeklerimizin gelişimini takip edicez kilolarımızı vericez herşey değişirken biz değişime alışmaya
çalışırken zaman geçicek yavrularımız büyüycek ve daha neler neleer :)
Bu başlık altında doğum hikayelerimizi , doğum yapan arkadaşlarımızın bilgilerinin bulunduğu tabloyu bulabiliceksiniz kızlar..
Biliyosunuz hepimiz hastane doktor telaşına düştük devlet hastanesi olsun özel hastane olsun araştırdık deneyimli
daha önce o hastanede doğum yapılmış mı yapılmamış mı merak ettik soruşturduk bu sebeple istiyorum ki doğum bilgilerimizi verirken
ve doğum hikayelerimizi yazarken şehir ve doğum yapılan hastane adı bildirilirse bizden sonra doğum yapıcak arkadaşlar
bu bilgi ve tecrübelerden faydalanabilirler...
Dilerim Ocak ayı bittiğinde hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış güzel güzel emziriyo büyütüyo oluruz..
Hepimize şimdiden hayırlı , kolay doğumlar diliyorum
[/COLOR]
anne adaylığından , anneliğe yaklaşmış olan kader arkadaşlarım :)
mayıs , haziran , temmuz derken kasım ayının son günlerine geldik...
aralık ayı demek yavaş yavaş doğurmaya başlamamız diye düşünürken bir kısım aceleci bebişler yollara döküldüler bile
e ayşe teyzeleri de topiği açma ihtiyacı hissetti bu sebeple :)
Bu sona yaklaşmışlık hissi çok enteresan insan bi garip oluyo....ama yeni başlangıçların da sebebi olucak....bundan sonra nice
sohbetlerde bebeklerimizin gelişimini takip edicez kilolarımızı vericez herşey değişirken biz değişime alışmaya
çalışırken zaman geçicek yavrularımız büyüycek ve daha neler neleer :)
Bu başlık altında doğum hikayelerimizi , doğum yapan arkadaşlarımızın bilgilerinin bulunduğu tabloyu bulabiliceksiniz kızlar..
Biliyosunuz hepimiz hastane doktor telaşına düştük devlet hastanesi olsun özel hastane olsun araştırdık deneyimli
daha önce o hastanede doğum yapılmış mı yapılmamış mı merak ettik soruşturduk bu sebeple istiyorum ki doğum bilgilerimizi verirken
ve doğum hikayelerimizi yazarken şehir ve doğum yapılan hastane adı bildirilirse bizden sonra doğum yapıcak arkadaşlar
bu bilgi ve tecrübelerden faydalanabilirler...
Dilerim Ocak ayı bittiğinde hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış güzel güzel emziriyo büyütüyo oluruz..
Hepimize şimdiden hayırlı , kolay doğumlar diliyorum
2013 Ocak Anneleri Doğum Tablosu
Anne | B . D . T | Doğum Tarihi | Cinsiyeti | Boyu | Kilosu | Bebeğin Adı | Hastane | Şehir | Doğum Şekli |
sensiblegirl | 30 ocak | 16 kasım | ikiz - erkek | 36 cm | 1250 - 1160 | beysim - beycan | reyap | tekirdağ - çorlu | sezeryan - spinal |
tzeyno | 20 ocak | 26 kasım | erkek | 45 cm | 1800 gr | doruk | hayat hastanesi | niğde | normal doğum |
[/COLOR]
Son düzenleme: