2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar bugün bi bayanla tanştım iki emriyo transfer edlilmiş 12 ci günde 241 lerdeymiş değeri ve üçücü olmuş bizede bzedee
oooooo maşallah
yaaa bende bende benide ekle demiştim aycen ama eklememişsin
canım ekledim seni ama bilgilerini daha ayrıntılı verirsen onlarıda eklerim
canım seninde ilki tüp müydü? Değerin kaçtı? Inşallah bu sefer olacak ve seni de tebrik edeceğiz hep birlikte
yok canım bu benim 3 denemem bundan önceki değerim 10 gün 60 idi sonra azalmaya başladı inşallah bu öyle olmaz
Aycen buarada belirtmeyi unutmusum benimde insallah test tarihim 21 mayis

tamam canım ekledim

listemizin son haliiiii

tesekkur ederim canim beni de ekledgn icin..
ins biz de sari sari sararanlardan oluruz listede :)

olmayacak inşallah canım. Seninde mutlu haberlerini alacağız:)

canım çok güzel demişsin. bende eşim için organik keçi boynuzu pekmezi aldım 40 tl gibi bi fiyat verdı eşim ama çok güzel tadı eşim sabah akşam yiyor bıde roka oda çok iyi gelıyormus inşallah güzel sonuçlar alırız

kızlar kendi yumurtalarınız içinde arı sütü bal polen propolis yiin kaliteye acaip iyi gelio

Arkadaşlar yardım edin lütfen bilginize ihtiyacım var... BEN medipol hastanesınde tedavıdeyım ama bugun eşimle taksimde gezerken (istanbul tüp bebek) merkezine girdik bi görüşme yaptık çok güzel ilgilendiler fiyat olarakta medipol hastanesıyle aynı fiyatı verdiler kafam karıştı İstanbul tüpbebek merkez sonuçta bu iş için var ama medipol normal bı hastane gerçi doktorum çok iyi amerikada doktorluk yapmış kafam karıştı anlıyacagınız lütfen fikrinizi yazın sizce hangısınde karar kılmalıyım...

benim eşim de böyleydi bi kaç kere çok kötü dırdırı yiyince sabahları ben ağzımı açmadan yemeye başladı keçi boynuzunu
yani hayat seçimlerden ibaret
ya trip yicek ya keçi boynuzu
valla bazen çok egoist oluyolar. bütün yaptıkları 2 kere sperm vermek benim eşim ona bile söylenmişti 2.ye giderken
e daha önce verdim ya bi daha mı vericem falan deyip delirtmişti beni
ben narkozları yiyorum günlerce sancı çekiyorum adamın derdine bak

Canm istanvul tup bebekte emre karatekelioglu var bnm kuzenimin arkadasi onda tup bebek oldu ilkinde tuttu bnde gorusmeye gttm sonra baska yerlrrde ama esimin kuzeni bulent baysalda tedavi oldugu icin onu tercih ettik... kotu bir tup bebek merkezi degil kalbin neresi diyorsa orasi olsunn...

beklmk zorrr off transfermn 6 günüüüü hç blrtmm yokkkkkk
canım benimde belirtilerim adet olacakmışım gibi hayırlısı

aynen canım erkekler bizim kadar çekmiyor ama sanki bizim çektiklerimizi yaşamış gibi mırıldanıyorlar anlamıyorum

canım kendini nerde rahat hissediyorsan orda yaptır .çünkü insanın tedavi süresindeyken rahat olması lazım

Kızlar adet olcam gibi diye umutsuzluğa kapılmayın.biliyosunuzki adet ve gebelik belirtileri aynı.şimdiden canınızı sıkmayın canlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…