bu değerleri görmek bizi de çok mutlu ediyor. inşaallah kalp atışlarını da duyarız. darısı başımıza. inş bu defa diğerlerinden farklı olur. Allah gönlüne göre versin
çok güzel canım ya kese görünür artık inş bebeğinide kucağına alcaksın ama haklısın tabi korkmakta heran neyle karşılacamızı bilmiyoruz bende çok korkuyorum değerim yükselmeye devam edecekmi etmicekmi..özleme çok üzüldüm nasıl canım yandı okuyunca daha karamsar olmaya başladım senin özlemin güzel ilerledikce bana umut oluyodu inş özleminde tüm isteyenlerinde bebekleri gelir artık bizim bebeklerde inş bizi bırakmaz ben senden umutluyum senin için herşey güzel olcak inş.
baharcım sevinemiyorum ki canım boğazımda düğümlendi kaldı! ben ilk hamile kaldığımda da böyle oldu. değer cok küçüktü, sonra arttı ama düşük oldu! hamile olduğumu öğrendiğimde beni bir görseydin sanki hayatımda hiç mutlu olmamıştım okadar, herkese ama herkese uçan kuşlara bile söyledim hamileyim diye sonra kalp atışı duyulmadı, kurtaj oldum bırde! ikinciye hamile kaldım bu sefer kımseye soylemıcem dedım ama degerler gayet ıyı artıyor hersey yolunda gıbı ben tabı havaya gırdım degerler ıyı dıye bu sefer dış gebelik cıktı. sonra butun bunların eşimde sperm dna sı bozuk oldugundan kaynaklandıgı ortaya cıkınca ancak tüp bebek dedı doktorum. 2 ay once tup bebek yaptırdık ozamanda cok ınandım olacak bu sefer ıyı spermler secıldı dıye. ama sonuc negatif. simdide boyle deger kucuk basladı. ne yapsam uzulsem sevınsem bılmıyorum. bazen tutamıyorum kendımı soyluyorum hamıleyım dıye bazılarına soylemıyorum amannnn hersey olacagına varacak hakkımızda hayırlısı artık! beterin beteri var arkadasım. içimi döktüm buarada cok dolmuşum demekki!
şimdi daha iyi anlıyorum neden bu kadar sevinemediğini! haklısın cidden. ama dediğin gibi herşey olacağına varır. Allah bebek/bebeklerini sana bağışlasın inş
canımsın! :) ağzından bal damlıyor! ah keşke keşke! nerde o günler ama ikiz olsa daha yüksek olmalı sanırım. çok düşük başladı benim inşaallah saglıkla devam eder de tek iki ne olsa razıyım. cok tesekkur ederım. mutlu ettın benı
baharcım sevinemiyorum ki canım boğazımda düğümlendi kaldı! ben ilk hamile kaldığımda da böyle oldu. değer cok küçüktü, sonra arttı ama düşük oldu! hamile olduğumu öğrendiğimde beni bir görseydin sanki hayatımda hiç mutlu olmamıştım okadar, herkese ama herkese uçan kuşlara bile söyledim hamileyim diye sonra kalp atışı duyulmadı, kurtaj oldum bırde! ikinciye hamile kaldım bu sefer kımseye soylemıcem dedım ama degerler gayet ıyı artıyor hersey yolunda gıbı ben tabı havaya gırdım degerler ıyı dıye bu sefer dış gebelik cıktı. sonra butun bunların eşimde sperm dna sı bozuk oldugundan kaynaklandıgı ortaya cıkınca ancak tüp bebek dedı doktorum. 2 ay once tup bebek yaptırdık ozamanda cok ınandım olacak bu sefer ıyı spermler secıldı dıye. ama sonuc negatif. simdide boyle deger kucuk basladı. ne yapsam uzulsem sevınsem bılmıyorum. bazen tutamıyorum kendımı soyluyorum hamıleyım dıye bazılarına soylemıyorum amannnn hersey olacagına varacak hakkımızda hayırlısı artık! beterin beteri var arkadasım. içimi döktüm buarada cok dolmuşum demekki!
kızlar gittim geldim
gastroentolog nexiumu yasakladı tabii ki, en azından ilk 3 ay bebeğin için azıcık dişini sık dedi
sıkıcam tabii elden başka bişey gelmiyo
inşallah ilk 1 ayda kullandığım nexiumla sakatlamadım çocuğumu
kızlar gittim geldim
gastroentolog nexiumu yasakladı tabii ki, en azından ilk 3 ay bebeğin için azıcık dişini sık dedi
sıkıcam tabii elden başka bişey gelmiyo
inşallah ilk 1 ayda kullandığım nexiumla sakatlamadım çocuğumu
Yok kuzum taze annem hic bisey olmamistir icini ferah tut lutfenn... bu arada bisey dicembugun transferden sonra jelj siktm ama geri geldi bisey olmsz dmiii
civcivim sık dişini kuzum bebeğin için dayancan ikinizede bişi olmasında
jel önemli bak. sıktıktan sonra yürümen lazım bi de sıktıktan sonra o aleti çıkarırken baş kısmını sıkmaya devam edicen ki ilaç geri kaçmasın vajinanın içinde kalsın cnm
geri geldi derken çok mu geldi ? kuzum o beyaz kare yere kadar nerdeyse it jeli sonra sık
burdan, zamanında ben ameliyat olmak istiyorum sürekli bu ilacı kullanmak istemiyorum dediiğim zaman abartma hamilelikte de kullanabiliceksin bu ilacı, ameliyata lüzum yok diyen ilk gastrontoloğuma bi adet allah cezanı versin gönderiyorum. ne çekiyosam bugün onun sayesindedir
Yok ole degil cnm 2saat once sktm hepsini yatiodumya hani biraz sivi sekilde gelmis.
cnm ben sıkıyorum sonra kalkıp 15 dakka yürüyorum her jelden sonra, öyle geri gelmiyo
15 dakka yürü sen de evin içinde
ben elime ip mip bişey alıyorum kediler peşime takılıyo deli danalar gibi peş peşe yürüyoruz evin içinde bi aşşa bi yukarı
Teyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?