Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OFELYAMMMM kuzum sen daha iyileşemedin miii ? herşeyi denedin mi burda tavsiye edilen.. bak hala geçmediyse doktoruna görün canım ya.. öyle olmaz
günaydınnnnnnn... günaydın herkeseee
sedacım aynı dert aynı dertbende sırt üstü uyumuşum sabaha doğru uyandım sonra yatamadım bi daha sırt ağrısından ölcem
![]()
günaydın herkese. yeni bir gün yeni umutlarla merhabe herkese.
hafta sonuna az kaldı.
geceleri rahatca biraz uyuyabilsem şükretcem bende.sol yanıma yatmaktan gına geldi. sol yanımı çürüttüm yata yata.sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum .mecburen sağ tarafıma da yatıorum artık,napiym.bir de reflü sıkıntısı için arada kalkıp gaviskon içiyorum.
ilk oğluma mobilya beşik almıştım .belki 10 gün kullanmışızdır. çocuk hareket ettikçe kafasını sürekli kenar ve köşelere çarpmaktan yatıramaz olmuştum.birde kafasını ızgaraların arasına da sıkıştırıyordu sürekli.
sonra şu park beşiklerden aldım. onda rahat etti. 5 yaşına kadar da rahatca kullandım.
şimdiki bebeğe de aynısından aldık.
OFELYAMMMM kuzum sen daha iyileşemedin miii ? herşeyi denedin mi burda tavsiye edilen.. bak hala geçmediyse doktoruna görün canım ya.. öyle olmaz
sedacım aynı dert aynı dertbende sırt üstü uyumuşum sabaha doğru uyandım sonra yatamadım bi daha sırt ağrısından ölcem
![]()
günaydınn canımmm..
sedos mezos kızlar aynı sorun bendede var..sırtımın iki tarafıda tutulmus durumda..o kadar ağrı oluyorki uyanıyorum birdaha yat yatabiliirsen..
sanki kütlese rahatlıcakmısım gibi çiğnetmek istiyorum aslında
kütlet kütlet.. uzan yere eşin bassın sırtına :)) deli katiş :))
bende masaj yaptırmayı özledim.. koca göbüşüm olmayaydı bilirdim ben sırt ağrılarına yapacağımı![]()
canım size burda sordum ya öksürük için işte onu ertesi günü tekrar grip oldum ben, o yüzden herşey tekrar başladı ve ben yine deli gibi öksürüyorum, okulda revire gitmiştim ama yapıcak bişe yok dedi, ateşin olmadığı sürece, ölçtürdüm ateşim normaldi, napsam ben de bilemedim, hiç bi şeyden çekmedim şu hamilelikte gripten çektiğim kadar
dinlemiyorum da, o kadar yoğun ki, şu yarın bi bitse, sonra çok yoğun olmadan 1 haftam daha var, sonra 1 hafta tatil, ama şu bugün yarın bi bitsin yani bittim artık, dün belim kasıklarım ayaklarım öle ağrıdı ki![]()
![]()
kıyamam sana.. hamilelik zaten zor olmaya başladı bir de üzerine hastalıktan çıkamadın sen bi türlü.. vitamin desteğini hiç kesme canım.. iki gün nedir ki.. geçer gider.. bak birazdan öğlen olacak sonraaa akşam sonra bir gün kalacak.. yatcaz kalkcaz bitcek![]()
kıyamam sana.. hamilelik zaten zor olmaya başladı bir de üzerine hastalıktan çıkamadın sen bi türlü.. vitamin desteğini hiç kesme canım.. iki gün nedir ki.. geçer gider.. bak birazdan öğlen olacak sonraaa akşam sonra bir gün kalacak.. yatcaz kalkcaz bitcek![]()
ben doktora belim sırtım çok ağrıyo diyince eşimin yanında eşin masaj yapsın bol bol dio:)![]()
öğretmen oldugu nerden belli görüyomusun sedagg..
yatcaz kalkcaz bitcek diyo..çocuklarıda böylemi kandırıyon heeee![]()
canım doğum iznini 6 aya çıkaran yasa çıksada sizlerde rahat bir nefes alsanız. üzme kendini, insanlığın kalmadığına çoğu zaman bende şahit oluyorum.
benim doktorum hiç böyle akıllı değil.. gıcık.. hatta herşeye olacak o kadar hamilesin diyo.. pis doktorherşeyi normalleştirdi iyice. diyorum sancı yapıyo diyo ki doğuma hazırlıyo vücut. dıyorum cok hareket ediyo diyo ne güzel sağlıklı.. artık evde bi sey dediğimde eşim diyo ki ne güzel bak doktor demişti kii.... bla bla bla bla..
gıcıkkkkk doktor.. ben ofelyanın doktorunu istiyom bana ne :)))
kız katiş içim gidiyo kuzularıma..kandırıyordum onları okul bitene kadar dayanıcam diye.. artık söyledim ikinci dönemi bölmek istemiyorum başka öğretmenle tamamlasınlar diye.. onlarla son iki günüm.. bu hafta boyunca salya sümük durumdayız sarılıp sarılıp ağlaşıyoz.. kolay mı bebeydiler geldiklerinde şimdi ayrılıyoruz.. örtmenimm izne gitme diyorlar.. nasıl dert anlatıcan yavrucum sınıfta mı doğurayım diye.. hatta kıskananlar bile olmuş velinin biri diyor ki kız evde suratı asık dolaşıyo artık onun kendi çocuğu var bizi öpmez diyormuş.. neler düşünüyor çocuklar.. ben çok mıncıklıyorum bunları ya.. kıyamam onlara..![]()