2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın güzel hamişler:16::16::16:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün kutlayamadım... rabbim dualarınızı kabul etsin... sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah...

OFELYAMMMM kuzum sen daha iyileşemedin miii ? herşeyi denedin mi burda tavsiye edilen.. bak hala geçmediyse doktoruna görün canım ya.. öyle olmaz

günaydınnnnnnn... günaydın herkeseee

sedacım aynı dert aynı dert :50: bende sırt üstü uyumuşum sabaha doğru uyandım sonra yatamadım bi daha sırt ağrısından ölcem :14:

günaydınn canımmm..
sedos mezos kızlar aynı sorun bendede var..sırtımın iki tarafıda tutulmus durumda..o kadar ağrı oluyorki uyanıyorum birdaha yat yatabiliirsen..
sanki kütlese rahatlıcakmısım gibi çiğnetmek istiyorum aslında

günaydın kızlar,

gününüz güneşli, neşeli ve güzel geçsin!! bebişler kıpır kıpır olsun hiç durmasın!

bu arada allah günah yazmasın ama ben kandil mandil dinlemedim; aramadım kaynanayı. kızgınlığım geçmedi hala. facebook da resmimin altın yazdığı abuk subuk yorumları falan hep sildim :)

günaydın herkese. yeni bir gün yeni umutlarla merhabe herkese.
hafta sonuna az kaldı.
geceleri rahatca biraz uyuyabilsem şükretcem bende.sol yanıma yatmaktan gına geldi. sol yanımı çürüttüm yata yata.sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum .mecburen sağ tarafıma da yatıorum artık,napiym.bir de reflü sıkıntısı için arada kalkıp gaviskon içiyorum.
ilk oğluma mobilya beşik almıştım .belki 10 gün kullanmışızdır. çocuk hareket ettikçe kafasını sürekli kenar ve köşelere çarpmaktan yatıramaz olmuştum.birde kafasını ızgaraların arasına da sıkıştırıyordu sürekli.
sonra şu park beşiklerden aldım. onda rahat etti. 5 yaşına kadar da rahatca kullandım.
şimdiki bebeğe de aynısından aldık.

desene isabet oldu o zaman park yatak almamız.. çok kararsız kalmıştık..ilk olunca insan herşeye hevesleniyo kimbilir neler gereksiz çıkacak aldıklarımızdan :(

OFELYAMMMM kuzum sen daha iyileşemedin miii ? herşeyi denedin mi burda tavsiye edilen.. bak hala geçmediyse doktoruna görün canım ya.. öyle olmaz

sedacım aynı dert aynı dert :50: bende sırt üstü uyumuşum sabaha doğru uyandım sonra yatamadım bi daha sırt ağrısından ölcem :14:

canım size burda sordum ya öksürük için işte onu ertesi günü tekrar grip oldum ben, o yüzden herşey tekrar başladı ve ben yine deli gibi öksürüyorum, okulda revire gitmiştim ama yapıcak bişe yok dedi, ateşin olmadığı sürece, ölçtürdüm ateşim normaldi, napsam ben de bilemedim, hiç bi şeyden çekmedim şu hamilelikte gripten çektiğim kadar:32:
dinlemiyorum da, o kadar yoğun ki, şu yarın bi bitse, sonra çok yoğun olmadan 1 haftam daha var, sonra 1 hafta tatil, ama şu bugün yarın bi bitsin yani bittim artık, dün belim kasıklarım ayaklarım öle ağrıdı ki:(

günaydınn canımmm..
sedos mezos kızlar aynı sorun bendede var..sırtımın iki tarafıda tutulmus durumda..o kadar ağrı oluyorki uyanıyorum birdaha yat yatabiliirsen..
sanki kütlese rahatlıcakmısım gibi çiğnetmek istiyorum aslında

:9::9:kütlet kütlet.. uzan yere eşin bassın sırtına :)) deli katiş :))

bende masaj yaptırmayı özledim.. koca göbüşüm olmayaydı bilirdim ben sırt ağrılarına yapacağımı :52:

canım size burda sordum ya öksürük için işte onu ertesi günü tekrar grip oldum ben, o yüzden herşey tekrar başladı ve ben yine deli gibi öksürüyorum, okulda revire gitmiştim ama yapıcak bişe yok dedi, ateşin olmadığı sürece, ölçtürdüm ateşim normaldi, napsam ben de bilemedim, hiç bi şeyden çekmedim şu hamilelikte gripten çektiğim kadar:32:
dinlemiyorum da, o kadar yoğun ki, şu yarın bi bitse, sonra çok yoğun olmadan 1 haftam daha var, sonra 1 hafta tatil, ama şu bugün yarın bi bitsin yani bittim artık, dün belim kasıklarım ayaklarım öle ağrıdı ki:(

kıyamam sana.. hamilelik zaten zor olmaya başladı bir de üzerine hastalıktan çıkamadın sen bi türlü.. vitamin desteğini hiç kesme canım.. iki gün nedir ki.. geçer gider.. bak birazdan öğlen olacak sonraaa akşam sonra bir gün kalacak.. yatcaz kalkcaz bitcek :16:

ben doktora belim sırtım çok ağrıyo diyince eşimin yanında eşin masaj yapsın bol bol dio:):33:

kıyamam sana.. hamilelik zaten zor olmaya başladı bir de üzerine hastalıktan çıkamadın sen bi türlü.. vitamin desteğini hiç kesme canım.. iki gün nedir ki.. geçer gider.. bak birazdan öğlen olacak sonraaa akşam sonra bir gün kalacak.. yatcaz kalkcaz bitcek :16:

öğretmen oldugu nerden belli görüyomusun sedagg..
yatcaz kalkcaz bitcek diyo..çocuklarıda böylemi kandırıyon heeee :27:

evet canım ya bana düzenli kullanmana gerek yok iyi beslenmediğin zaman alırsın demişti ama , ben özellikle hastayken her gün almaya çalışıcam ya, 1 kilo portakal yiycek halim yokki her gün, yatcaz kalkcaz bitcek dimiiiiiiiiiiii:(:46:

Günaydın kızlar ben geldim

Moralim çok bozuk.
İşim rahat biliyorsunuz ama iş ev arası yolum uzun.
İndi bindi yapmam gerekiyor.

Dünde eve yakın dolmuşa bindim,taksi bekledim geçmedi.
Allahım insanlar ancak bu kadar anlayışsız olabilirler.
İte ite inmeye çalışıyorlar.
Artık dayanamadım hamileyim lütfen dikkatli olun dedim.
Ama ağladım ağlıcam yani o derece.
Sonra yer verdi teyzesin biri,gençler hala oturuyor.
Kızım fark etmedim kusura bakma dedi.
Önemli değil teyze saolasın dedim.
Sonra dolmuşdan indim ağlaya ağlaya eve yürüdüm.

Oğluşunda tekmelerini hissedemedim bütün gece düşünmekden uyuyamadım.
Bu sabah çok şükür ki hissettirdi kendini.

Kendimi çok aciz hissediyorum,sürekli endişeliyim,beynim çok dolu.
O kadar yoruldum ki..

Bu ay sonu izne çıkayım diyorum,ama sonrasında bebeğimin yanında çok az zamanım kalıyor ücretsiz izin alsam dahil.
Bebeğimede kıyamıyorum.Küçücük olucak.İşi bıraksam diyorum ama işimide seviyorum.
Bıraktığımda boşlukda kalabilirim.Yine iş bulurum sektörde çok var ama şimdiki gibi severek çalışabilir miyim emin değilim.

İşi tamamen bırakmanında sınırı olmadığını düşünüyorum.
Eğer eşimin memleketine taşınmassak ömür boyu kirada kalabiliiriz.
Ama çalışırsam üç,beş birikmişimizde var evimizi alabiliriz,eh arabada düşünüyoruz.
Offf bilmiyorumm çok doldum çokkk...

ne güzel dedin mezo ya yatcaz kalkcaz bitcek, nefret geldi okuldan artık :19: ahh bide yatıp uyuyabilsek...

ben doktora belim sırtım çok ağrıyo diyince eşimin yanında eşin masaj yapsın bol bol dio:):33:

benim doktorum hiç böyle akıllı değil.. gıcık.. hatta herşeye olacak o kadar hamilesin diyo.. pis doktor :( herşeyi normalleştirdi iyice. diyorum sancı yapıyo diyo ki doğuma hazırlıyo vücut. dıyorum cok hareket ediyo diyo ne güzel sağlıklı.. artık evde bi sey dediğimde eşim diyo ki ne güzel bak doktor demişti kii.... bla bla bla bla..
gıcıkkkkk doktor.. ben ofelyanın doktorunu istiyom bana ne :)))

öğretmen oldugu nerden belli görüyomusun sedagg..
yatcaz kalkcaz bitcek diyo..çocuklarıda böylemi kandırıyon heeee :27:

kız katiş içim gidiyo kuzularıma..kandırıyordum onları okul bitene kadar dayanıcam diye.. artık söyledim ikinci dönemi bölmek istemiyorum başka öğretmenle tamamlasınlar diye.. onlarla son iki günüm.. bu hafta boyunca salya sümük durumdayız sarılıp sarılıp ağlaşıyoz.. kolay mı bebeydiler geldiklerinde şimdi ayrılıyoruz.. örtmenimm izne gitme diyorlar.. nasıl dert anlatıcan yavrucum sınıfta mı doğurayım diye.. hatta kıskananlar bile olmuş velinin biri diyor ki kız evde suratı asık dolaşıyo artık onun kendi çocuğu var bizi öpmez diyormuş.. neler düşünüyor çocuklar.. ben çok mıncıklıyorum bunları ya.. kıyamam onlara.. :16::16:

canım doğum iznini 6 aya çıkaran yasa çıksada sizlerde rahat bir nefes alsanız. üzme kendini, insanlığın kalmadığına çoğu zaman bende şahit oluyorum.

Sabahda kocişe patladım...

İki çorap giydirip bir bağcık bağlamakla olmuyor dedim:(
Kocişim canım benim tamda o sırada bağcıklarımı bağlıyordu.
Sonra sarıldım özür diledim.Kocişimde baktı moralim bozuk,metroya kadar bindirdi beni.
Tatile ve dinlenmeye ihtiyacım var sanırsam..

canım doğum iznini 6 aya çıkaran yasa çıksada sizlerde rahat bir nefes alsanız. üzme kendini, insanlığın kalmadığına çoğu zaman bende şahit oluyorum.

Sabırsızlıkla onu bekliyorum ama,bana gündem yaratmakdan başka bir şey değilmiş gibi geliyor...
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

benim doktorum hiç böyle akıllı değil.. gıcık.. hatta herşeye olacak o kadar hamilesin diyo.. pis doktor :( herşeyi normalleştirdi iyice. diyorum sancı yapıyo diyo ki doğuma hazırlıyo vücut. dıyorum cok hareket ediyo diyo ne güzel sağlıklı.. artık evde bi sey dediğimde eşim diyo ki ne güzel bak doktor demişti kii.... bla bla bla bla..
gıcıkkkkk doktor.. ben ofelyanın doktorunu istiyom bana ne :)))

kız katiş içim gidiyo kuzularıma..kandırıyordum onları okul bitene kadar dayanıcam diye.. artık söyledim ikinci dönemi bölmek istemiyorum başka öğretmenle tamamlasınlar diye.. onlarla son iki günüm.. bu hafta boyunca salya sümük durumdayız sarılıp sarılıp ağlaşıyoz.. kolay mı bebeydiler geldiklerinde şimdi ayrılıyoruz.. örtmenimm izne gitme diyorlar.. nasıl dert anlatıcan yavrucum sınıfta mı doğurayım diye.. hatta kıskananlar bile olmuş velinin biri diyor ki kız evde suratı asık dolaşıyo artık onun kendi çocuğu var bizi öpmez diyormuş.. neler düşünüyor çocuklar.. ben çok mıncıklıyorum bunları ya.. kıyamam onlara.. :16::16:

o bla bla bla bizdede oluyor.benim dotorum senin doktordan farksız değil çatı kemiklerim ağrıyo sırtım ağrıyo diyorum bide az sancı var bu nedir diyorum..
hepsi normal diyo..eşimde rahatlıyo tabi..desene sen eşimin yanında..dinlen katicim yormaman lazım kendini evde asla iş yapma..yemek dahi pişirme..
azıcık gaza getirde son ayların taıdnı çıkaralım yok..pis doktorum nolcak :41:

öğrencilerin çok seviyo seni ne yapsınlar..kıyamam ben onlara..kendi çocugu var bizi öpmez diyomus hee..çok masum buçocuklar yaa..

ersnilll canım benim çok çok hassas durumdayız ya herşey dokunuyo şimdi bize.. insanlardan daha fazla anlayış bekliyoruz hassasiyetlerimizi anlamadıklarında da dayanamıyoruz.. seni cok iyi anlıyorum. dün de kandil sebebiyle görümcemi aramak zorunda kaldım dedim kordon dolanmış çok üzülüyorum falan o da kahkaha atıp benim doktor koridorda kedi yürüyüşü yapmamı önermişti sende dene dedi.. aslında kadın kötü niyetle yapmadı ama benim için hassas bi konuda gülmesi sinirime dokundu telefonda ağlamaya başladım. o da üzüldü ama benim kendimi toplamam kaç saat sürdü.. durdum durdum ağladım, eşime de diyemedim.. üzerine de babam eşimi aramış demiş doğumu neden orda yapmasına izin veriyorsun buraya gelin daha donanımlı bi hastanede yapsın,, eşimde biraz gereksiz uzattı bu konuyu alınmış belli ki babama.. o da üzerine tuz biber oldu. gece kabuslarla doldu işte :(

iş konusunda benimde bi sürü endişem var . mecburen iki yıl ücretsiz izne çıkacağım bebeği bırakacak kimsem yok. ama o arada tüm özlük haklarımız donuyo bizimde. tayinlerimiz hizmet puanıyla döndüğümde işe tayin istesem büyük ihtimal çıkmayacak, bebek 2 yaşında olacak kreşe bırakmak zorunda kalıcam falan fistan bi ton sorun işte..

en iyisi ersnilim şimdi düşünme.. hem dediğin gibi sizin sektörde iş bulmada sorun yok... bence rahatça yeniden bulursun..hem belki şimdikinden daha güzel olur bilemezsin ki.. evine yakın olması senin için daha iyi olur işinin bebeğin varken .. şimdilik düşünmemeye çalış ben aklıma gelenleri kovmaya çalışıyorum ..

Back
X