2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gelin çiçeğimi hala tam olarak seçemedim evle ilgili değişiklikleri artık gidince yapacağım diyorum gün geçtikçe heyecan daha çok basıyor sen izne ne zaman çıkıyorsun canım

Ay bak ıyı hatırlattın gelın cıcegım var ama ben canlı ıstıyorum cicegımı dıgerını begenmıyorum zaten :S benim 7 mayıs son iş gunummm =) 27 sindede iş bası yapacagım =)

Günaydın şekerler.
ay gnz niyal çok az kaldı sizin ne güzel bende o günleri göreyim inşallah :)

aynen az kaldı senınde ogunlerıne cok bı zaman yok :) heyecanlı gunler ve ben bu heyecanlar gunler den dolayı sureklı tıkalıyımm :) alerjık tıkanıklıgım var ustelık heyecanlandıgımdada tıkanıyorrr =)

Aynen kızlar az kaldıda sizi görünce sizin adınıza heyecanlanıyorum:)
Gnz geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta falan olmayın düğün üstü.
Biz dün evimin temizliğini yaptık, çiçek gibi oldu mis gibi oldu aşk yuvamııızzz:)))

bende canlı çiçekler istiyorum çiçekçi ile bir ön görüşme yaptım ama bakalım kesin gidip konuşmam lazım bende 8 mayısta izne çıkıyorum 20sinde dönücem 2 hafta iznim var aslında ama daha sonra kullanmak istedim ramazandan sonra kullanıcam galiba bir haftasını bakalım artık

oh güle güle saglık ve mutlulukla oturun inş canım =) canım hasta degılım cok sukurde alerjık ıste tıkanıklık :S

ay ıns cıceklerımızde cok guzel olurr,bende oyle yaptım canım 1 haftayı bıraktım ıcerıde daha sonra lazım olur fln dıe

Arkadaşlar,

Hepinize mutluluklar diliyorum. Benim düğünümde 25 Mayıs'ta. Heyecandan ve stresten ne doğru düzgün çalışabiliyorum, nede doğru düzgün yiyip içiyorum...

Buarada bende düğün zamanımı gösteren alttaki yazıdan istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Hepinize mutluluklar diliyorum. Benim düğünümde 25 Mayıs'ta. Heyecandan ve stresten ne doğru düzgün çalışabiliyorum, nede doğru düzgün yiyip içiyorum...

Hepımız aynı durumdayız =) stres ve heyecandan nefesım bıle daralıo

Hoşgeldin enigma, sonunda bende gündaşımı buldum :)))

Hepımız aynı durumdayız =) stres ve heyecandan nefesım bıle daralıo

Kendine çok dikkat et canım... Tıkanıklığın ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Bu stres ve heyecan yapıyor bunları aslında. Kafama pek bişi takmamaya çalışıyorum ama olmuo... Bence ne kadar güzel bir gelin olacağını, ne kadar mutlu olacağını düşün

Hoşbuldum pasif_lora.... Aynı gün düğünümüz he :))) İnşallah çok çok mutlu olursun gündaş

İnşallah tatlım hepimiz çok mutlu oluruz, her genç kız bu mutluluğu hakediyor...
bu arada hazırlıklar ne alemde kısaca anlatırmısın neler yaptınız neler kaldı geriye?

İnşallah tatlım hepimiz çok mutlu oluruz, her genç kız bu mutluluğu hakediyor...
bu arada hazırlıklar ne alemde kısaca anlatırmısın neler yaptınız neler kaldı geriye?

Valla tatlım,
Ev tutuldu, eşyalar geldi. Ama koltuklarımda sorun çıktı baştan üreticekler. TV ünitemde ufak tefek sorunlar var. Bakalım o nolcak? Tek eksiğim halılarım. Gelinlik fln da hazır ama daha teslim almadım. Sen gelinliğini nasıl tercih ettin?

benimde bi halılarım kaldı canım daha almadık. mobilyalar falan haftasonu gelcek.
gelinliğim sade bi model fransız danteli vazgeçilmezim. üst kısmı ingiliz prensesinin gelinliğine benziyor. seninki nasıl?
bide ne zaman çeyiz sericeksiniz?

Açıkcası ben çeyiz dizmeyi düşünmüyorum. Önümüzdeki hafta sonu çeyizleri götürmeyi düşünüyoruz ama dedğim gibi serdirmiycem, direk yerleştiricem. Benim gelinliğimde boğazlı ama önü ve boğaz kısmı dantel, tafta kumaş, deolte kısmı M şeklinde geliyor. Üst bedende drapeler var. Eteğin altında yine danteller var. Özel bişi işte. Siz çeyiz sericek misiniz?

Son düzenleme:

çeyiz sermekten kastım yazmaları oraya havluları buraya koyup göstermek değil. kuzenlerim falan hep beraber gidicez herşeyi yerine yerleştiricez. öyle yani. sen kendinmi yerleştirceksin

çeyiz sermekten kastım yazmaları oraya havluları buraya koyup göstermek değil. kuzenlerim falan hep beraber gidicez herşeyi yerine yerleştiricez. öyle yani. sen kendinmi yerleştirceksin

Hıııı... Bn yanlış anlamışım tatlım yaaa :) Kuzenlerim, ablam, görümcem fln baya bi kalabalık olcaz ... Gelinliği gördün mü buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…