kızlar ben mikrop kapma olayını anlamadım yani kadınlığa geçen bayanların hiçbirinin ozaman denize ya da havuza girmemesi lazım bana saçma geldi biraz:106:
Kızlarrr şimdi benım kafamı kurcalayan bi durum var nasıl olacek bi turlu bılemıyorum :) sımdı dugun oldu bıttı sonra balayına gıdecegız ama bızlerin o geceki olaydan sonraki 3-4 gun havuzdan ve denızden uzak durmamız gırmememız lazım önume gelen herkes soyluyor bunu mıkrop kapma acısından ,ama nasıl olacak ki yaaa bitti gitti balayı ozaman denizsiz
geciktiriciyi 1 hafta önce galiba bende gidip alıcam canım tam bilgi vermiyim ama stressten şaşıcak hep regl tarihleri ilk gece olup bitse hiç bir sorun çıkmadan keşke
Yok canım öle degil ilk farklı sonucta o gun daha hassas oluyorsun ama zamanla senın vucudunda hormonlarında kadınlıga alısıyor butun kadınlarda olacak dıye bırsey degıl yanı bız yenı evleneceklecegımız ıcın o bıkac gun 3 gun 2 gun mıkroba daha acık durumda olunuyor
keşke yavrum keske , hayır bir de ilki atlatıp balayında yakalanmak var
sen yinede tedbir al canım ne olcagı belli olmazkuzenlerimden duyduğum kadarıyla hiçbir hassasiyet oluşmuyormuş kendinizi kasmayın okadar atla deve değil diyorlar mikrop kapma olayını da sormuştum yok öyle birşey deyip güldüler bana
balayında kullanmaya devam edeceğim diye düşünüyorum balayımız gelsin dinlenelim
sen yinede tedbir al canım ne olcagı belli olmaz
zaten o kadar yorulcaz ki anca balayı kendimize getirir :26:
Yettiiiimmm :)
Kızlaaarr bende mayıs 2013 gelini olucam inşallah hayırlısıyla.
Allahım çok heyecanlıyım, bu heyecanları burada paylaşıyor olmak ne güzel.
Bir yandan hemen gelsin istiyorum, bir yandan da hem ailemden ayrılacağım için buruğum hem de bu duyguların heyecanların tadını doyasıya çıkarmak istiyorum, bir kere yaşanacak şeyler sonuçta.
Hepinize çok çok mutluluklar diliyorum kızlar inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
işteee duygu karmasası hem sevınc heyecan dolu gunler hem buruk gunlerrr :) kesınlıkle 1 kere yasacagımız seyler ve tadını cıkarmalıyız hıc bırseyı kendımıze stres sıkıntı yapmıyoruz hmencık paylasıyoruzzzz :):)
işteee duygu karmasası hem sevınc heyecan dolu gunler hem buruk gunlerrr :) kesınlıkle 1 kere yasacagımız seyler ve tadını cıkarmalıyız hıc bırseyı kendımıze stres sıkıntı yapmıyoruz hmencık paylasıyoruzzzz :):)
stress yapmayalım sizde de her sabah uyandığınızda bugunde bıttı az kaldı durumu oluyor mu?:2:
Olmazmı canım yaa, nişanlım diyor ki ben askerde bile bu kadar şafak saymadım:))))
stress yapmayalım sizde de her sabah uyandığınızda bugunde bıttı az kaldı durumu oluyor mu?:2:
aynen benim sevgilim de öyle kaç gün hatta kaç saat kaldığını bana sor diyo hatta gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısını duyduk geçen biz çok yatcaz kalkcaz ya 11 mayıs olması için diyo garibimcanımıniçisevgilimmm
neye gun sayıyormus bu kadar sorsaydınn hahha :) ben dalga gecıorum bazen ben nıye gun saydıgını bılıyorum bukadar dıorum fesatlık yapma dıo bana
oluyor olmasına ama pesınden bı burukluk gelıyor odama bakıyorum esyalarıma bakıyorum annemı gorunce aglama tutuo ne bılım bı garıp işte :)
Bende yaa odama bakıp duruyorum üzülüyorum. Annemle hiç bu konuyu konuşmuyoruz zaten bi konuşsak ikimizde koyuvericez kendimizi(((
Kızlar doğum kontrol hapını soranlar olmuş Ben 15 gün önce başladım yasmin içiyorum Adetin ilk günü başlanıyo hapa Bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?