Allahım mutlu etsin canım ya,bu arada bloğuna bakıyorum :)güzelmiş,bende blog açmayı düşünüyorum ama bu aralar düğün telaşından dolayı ilgilenemem diye düğünden sonraya erteledim..düğün nişan kurabşyeleri falan satmayı düşünüyorum blog üzerinden..
olabilir belkide:) bi evlenelim de hayırlısıyla,görüşelim inşallah,çok sevindim seni tanıdığıma:)
Günaydın güzel gelinler... Rabbim hepinizin hayallerini gerçekleştirsin.. Hayırlı cumalar..
Günaydın kızlarrr,,şu altta çıkan yazıyı gördükce heyecan basıyor panik basıyor telaş basıyor adını koyamadıgım duygular da basıyor sizede öyle oluyor mu :) 1 ay 12 gün diyor yaaa =)) daha bir sürü işim varrr kına kıyafetım yok kına ayakkabım yok ,, bu hafta ıns davetıyelerın sıparısını verırızz biter mi hiç eksiklerrr??
günaydın mayıs gelinleri çok güzel bir cuma olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun tüm dualarımız kabul olsun
gnz hiç sorma bende çok tuhaf ruh hali içindeyim herhalde stressten diyorum halbuki mutluyum da karışık bir ruh hali işte davetiye siparişini bizde vermedik en çok o kafamı kurcalıyo şuan:2:
Günaydın kızlarrr,,şu altta çıkan yazıyı gördükce heyecan basıyor panik basıyor telaş basıyor adını koyamadıgım duygular da basıyor sizede öyle oluyor mu :) 1 ay 12 gün diyor yaaa =)) daha bir sürü işim varrr kına kıyafetım yok kına ayakkabım yok ,, bu hafta ıns davetıyelerın sıparısını verırızz biter mi hiç eksiklerrr??
aynen cnm bendede aynı heyecanlar oluyor yazıyı görünce nisan ayını düşünüyorum şu an full yoğun geçecek evimin temizliği eşya yerleştirme eşyalar geldi mi gelecek mi firmalarla uğraşacakmıyız sevkiyatta sorun olacakmı nikahım var daha aman allahım sen bize güç ver benim gibi çalışıp hazırlananlarad dahada bir güç kuvvet verki bu işlerin altından alnımızın akıyla çıkalım inş
kızlaaaar ,
ya şimdi nişanlımla düğünle ilgili ayrıntılardan konusyorduk, nedense ben gerildim ve herseferinde aynısı oluyor bi dediğime itiraz etsin hemen hırlıyorum resmen cocuga anlamadım sorun bende mı yoksa sizde evlilik arifesinde böyle gereksiz yere gerginlik yaşadınız mı ?
hiç sorma bende aynıyım hemen hırlıyorum kavga çıkarıyorum stressten dolayı oluyo:2:
nolcak bu halimiz ya çözüm bulmak lazım :44::44:
evlenince geçicek inşallah dün akşam bende başka şeye kızdım ondan çıkardım geldi canımıniçi ben suçluyken o alıyor gönlümü kıyamam bütün stressimi ona yansıtıyor çözmek lazım ki onlarda bir yere kadar uğraşırlar
kızlaaaar ,
ya şimdi nişanlımla düğünle ilgili ayrıntılardan konusyorduk, nedense ben gerildim ve herseferinde aynısı oluyor bi dediğime itiraz etsin hemen hırlıyorum resmen cocuga anlamadım sorun bende mı yoksa sizde evlilik arifesinde böyle gereksiz yere gerginlik yaşadınız mı ?
cnm erkekler çok rahat onlar pek stres yapmıyorlar bizler en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz ve herşeyin çok güzel olmasını istediğimiz için stres yapıyoruzbenim şimdiki problemim çeyizlerimi serme problemi topiğimdede yazdım herkes herşeye karışmasın istiyorum ama kayınvalidem tanımadığım akrabalarını bile getireceğini söyledi ben eltimin dahi gelmesini istemezken başka insanlarda çıkıyo başıma nişanlım halledeceğini söyledi ama bakalım artık ileriki zamanlarda görecez
herseyi problem yapabiliyoruz canım farkındayım :2:
ceyiz serme olayını neden istemiyorsun ki ?
Dur topiğine geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?