kızlar benim düğüünüz 4 mayısta balayına hala karra veremedik siz ne almedesınız??
kızlar benim düğüünüz 4 mayısta balayına hala karra veremedik siz ne almedesınız??
bizde voyage belek yada voyage torba arasinda kararsiz kaldik.bunlar hakkinda bilgisi olan varmi?
ne tesadüf bizim de 4 mayısta bizde hala karar veremedikama kıbrıs diye düşünüyoruz...
bizde voyage belek yada voyage torba arasinda kararsiz kaldik.bunlar hakkinda bilgisi olan varmi?
bende voyage belek istiyorum ama bakalım tabı adam&eve de guzel dıyolar kararsızım
Ben de iki haziran geliniyim kismetse voyage belek ve cornelia diamond arasindayiz ikisine de giden biri olsa da bana yorum yapsa keske :)
cornelia diamond da çok gzl fiyatlar yakın belki voyage daha ucuz bile ama ben sırf deluxe oda istedim jakuzi için terasdaki şezlonglarda bile istersem keyf yapabilceğim için:)
aynı sebeplerden ötürü ben de voyageı sectim... sanırım deluxe odalarını da yenilemişler en son katalogda sitedeki videodakinden cok daha farklı ve güzel gorunuyordu jakuzisi falan
içime sindi sectgimiz otel umarım balayı boyunca da böyle olur... ikimize de hayırlı olsun
aynen bızede dediler voyage şuan daha da guzel diye gece teras jakuzide yarım saatte olsa keyı yapmayı hayal edıyorum bolca banyo köpüğü almaya unutma o ayarda ya maxx olabilrdi yada voyage rum tavernası harikaymş mesela sen ne zmn gıdecksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?