- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun canım :) bende çok ikilem de kalmıştım ama çok kıskanç olduğum için voyage beleği tercih ettik
bizim de düğünümüz nisanda erken rezervasyonlardan faydalanıp maxx royal i ayarladık. genelde hava pek güzel olmayacağından biz daha çok aktiviteleri olan bir oteli tercih ettik.
bizim de düğünümüz 04 mayıs voyage belek düşünüyoruz ama daha tam karar veremedik
biz voyage belek düşünüyoruz deluxe odasını güneşlenme terasında bulunan jakuzi çok hoşuma gitti özellikle :) ama ben ordan da çok maxx royale gitmek istiyorum durum el verirse öyle olacak
kızlar bızım belli oldu voyage belek deluxe oda uçak biletimiz fln alındı çok şükür hallettik...
teşekkür ederim canımmm biz coneliadan vazgeçtik... voyage belek oldu otelimiz hayırlısı artık
greenalmond hayırlı olsun sizin de oteliniz
belek sherwood dreams resort jakuzili deluxe odasını ayarladık,
haziran ayı olduğu için istediğimiz bi çok otelin fiyatları 2000 üstüydü oyüzden 1750ye burayı ayarladık bir senelik otelmiş ve içime sindi resimlerine bakınca inşallah güzel bi tatil geçirirz :)
kızlar nişanlım bugun gidip anlaşmış 6 mayısta 6 geceliğine voyage beleğe gidiyoruzzzEki Görüntüle 598086