kızlar ya canım deli gibi çiğköfte istiyo,bi lavaş yiyorum ama sanki bi lokma yemişim gibi tadı damağımda kalıyo.acı diye abartmakta istemiyorum,ama hiçbi yiyeceğe karşı böyle olmadım nedense..
iyi diyelim iyi olalım
ütü yaptım belim ağrıdı dinleniyorum şimdi siz napıosunuz durumlar nasıl
benim Allah'a şükür mide bulantım yok.. bol bol yatmak istiyorum :))
maşallah ozaman sanaa inş. da olmaz bundan sonra bulantıların
bendede bulannnnnnntı yok bende sen gibi uyumak istiyorumm
iyi diyelim iyi olalım
ütü yaptım belim ağrıdı dinleniyorum şimdi siz napıosunuz durumlar nasıl
benim allah'a şükür mide bulantım yok.. Bol bol yatmak istiyorum :))
doktor etli çiğ köfteyi yasakladı ki zaten ben sewmem etsiz olanını ye canım kendin hazırla ewde damağına göree
mrb
hamilelik belirtileriyle bogusuyoruz napalim sen nasilsin?
canım benim eşimde çiğ köfte hastası hafta 1 gün mutlaka yapar bende dayanamıyoruml yiyorum :))
kızlar ya canım deli gibi çiğköfte istiyo,bi lavaş yiyorum ama sanki bi lokma yemişim gibi tadı damağımda kalıyo.acı diye abartmakta istemiyorum,ama hiçbi yiyeceğe karşı böyle olmadım nedense..
mrb cnmm iyi diyelim iyi olalaım sen nasılsınn
bende çiğ köfteyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan beri ağzıma sürmedim.hamilelikte zararlı diye duymuştum.araştır bence cnm
benim daha bebek oluşmadıya canım ondan da bulantım yok büyük ihtimalelle ama inş. da olmazzz dua ediyorummya öyle bişey ki yerimden kalkasım yok uzanıyorum hep
hava çok sıcak olmasa daha da uyuycam :))
neden canım ? inşallah benden sanada geçer :)
zaten etli yasak biliyosun piyasada.bende o yüzden gönül rahatlığıyla yiyorum ama sonuçta acı mideyi fazla yormamak lazım :) hayır bide ilginci yemek yiyemiyorum ama onu nasıl yiyorum anlatamam
bende çiğ köfteyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan beri ağzıma sürmedim.hamilelikte zararlı diye duymuştum.araştır bence cnm
ayy canimi cektirdinizkomagene etsiz cig kofte cekti canim
benim daha bebek oluşmadıya canım ondan da bulantım yok büyük ihtimalelle ama inş. da olmazzz dua ediyorumm
ewet cnm yasakta ewde falan yapıyorlar ya artık ye ye bişiy olmazz oğlanmı doğurcan sen yoksa acı acı aşeriyorsun
ama şöylede bir durum war benim eltim 9 ay etli çiğ köte aşerdi we yedi kızı oldu
cnm etsiz olduğu için sorun yok,sadece etliler yasak.toksoplazma yüzünden..
ayy cnm kusura bakma.bazen paylaşırken kötü mü yapıyoruz ne..
etli çiğ köfte yasak.. Etsizde sorun yok yiyebilirsin ben yiyorum
yok canim isin sakasi benim yazdigim.
Benim canim irmik helvasi da cekti esim almaya gitti az once
Ya kizlar bu kadar olur. Benimde canım acayip çığ köfte çekiyordudaha yeni yedim hem bağırsakları acayip çalıştırıyor . Ah kalkıp yapsammi ne hazirida çıkıp alamayacağım simdi
kızlarrr naptınızzz?? Canımı nasıl istettirdinizzOff ağzım sulandı çiğ köfteeee Eşimi arıyımda alsın bariii ...mmmmmmm
kızlarrr naptınızzz?? Canımı nasıl istettirdinizzOff ağzım sulandı çiğ köfteeee Eşimi arıyımda alsın bariii ...mmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?