ayhhh sorma canım yaaa bulantılarım 2 gündür yoğunlaştı
ben de bu şekilde yatıyorum çok rahat oluyor
bebişin solda olduğunu nerden anlıyorsun canım :26:
Benim bulantim azaladiysa sizinnkide azalir kizlar merak etmeyin
ultrason kağıdını al gülüm eline kesenin içinde bebek ne taraftasağ mı sol mu ona bakıyosun bak mesela Eki Görüntüle 487005 bu bebiş sağ tarafta bide şuna bak Eki Görüntüle 487007 bu bebişte solda
ilaç falan kullandınmı canım ya
erkekkkkkkkkkk oluyooooooooobenim ki solda solda olunca ne oluyor ?
Kızlar mideniz bulanıyor oflayıp pufluyorsunuz ya lütfen yapmayın..hamileliğin verdiği en güzel belirtiler bunlar..bebeğiniz midenizi bulandırdığı için sevinmelisinizBiliyorum aşırı olunca kötü hissediyorsun kendini fakat bebeğinizi düşünüp mutlu olun bence..ben vücudumda en ufak belirti arar oldum şimdi.. Belirtilerim yok diye meraktan çatlıyorum keşke midem bulansada kussam diyorum Dün gecede hayırlara gitsin çok kötü rüya gördüm..bugün çok mutsuzumm çokk
endiselenme bir sey olmamistir insaallah. Ben de hep kotu ruyalar goruyorum. Hamilelikten boyle seyler goruyoruz sanirim. Konu hep ayni birileri beni rahatsiz ediyor tacizde bulunuyorlar.Kavga ediyorum onlarla cok bunaliyorum.
bende sürekli kabus görüyorum bebeğim oluyo minnacık çok gücel diye bi dokunuyorum çocuk tak kolumu çevirip koparıyo ben ağlıyorum sonra bebeğim kuzenimin küçük bebeği var onu ısırarak parçalıyyo ben dövcem seni diye el kadar bebeğe bağrıyorum başlıyo ağlamaya dayanamayıp bebeğim gel seni emzireyim diyom bebek göğsümün ucunu koparıyo ben bebeği attırıyorum çok korkuyorum yaaa hergün birbirinden kötürüyalar görüyorum ama hamilelikten olurmuş böyle şeylerEndiselenme bir sey olmamistir insaallah. Ben de hep kotu ruyalar goruyorum. Hamilelikten boyle seyler goruyoruz sanirim. Konu hep ayni birileri beni rahatsiz ediyor tacizde bulunuyorlar.Kavga ediyorum onlarla cok bunaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?