2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba kızlar

Sanırım ben cok nazlı bır hamıs oldum ya oruc tutmak ıstıyorum ama sureklı kusuyorum :26:

Bugun guzelce sahurumu yaptım ve kabus gordum mıdem bulandı ve yıne kustum:26:

Sureklı uyuyup anca kusuyorum cok sıkıcı 12. Haftadan sonra nasıl olacak merak edıyorum ınsallah o zaman gecer

selam kızlarr bulantısı olanlar allah yardımcınız olsunn sizinkiler bitce benimki başlıycak sanırım çünkü ben çok geriden takip ediyorum sizii
bugün trüya gördüm yorumlayan warmı acaba doğum yapıorumm oğlum oluyo şişman tatlı bişiy emzirmeye gidiyorum ama benim değil bu diyorum emzirmeden uyandım sanırım :)
ne demek acabaa :26::26::26::26:

Benim bulantim azaladiysa sizinnkide azalir kizlar merak etmeyin

[h=1]kızlarrr içinizde bu omg3 den kullananız var mı ? Seven Seas Pulse Triomega 60 Kapsül?[/h]

Kızlar mideniz bulanıyor oflayıp pufluyorsunuz ya lütfen yapmayın..hamileliğin verdiği en güzel belirtiler bunlar..bebeğiniz midenizi bulandırdığı için sevinmelisiniz Biliyorum aşırı olunca kötü hissediyorsun kendini fakat bebeğinizi düşünüp mutlu olun bence..ben vücudumda en ufak belirti arar oldum şimdi.. Belirtilerim yok diye meraktan çatlıyorum keşke midem bulansada kussam diyorum Dün gecede hayırlara gitsin çok kötü rüya gördüm..bugün çok mutsuzumm çokk

Endiselenme bir sey olmamistir insaallah. Ben de hep kotu ruyalar goruyorum. Hamilelikten boyle seyler goruyoruz sanirim. Konu hep ayni birileri beni rahatsiz ediyor tacizde bulunuyorlar. Kavga ediyorum onlarla cok bunaliyorum.

endiselenme bir sey olmamistir insaallah. Ben de hep kotu ruyalar goruyorum. Hamilelikten boyle seyler goruyoruz sanirim. Konu hep ayni birileri beni rahatsiz ediyor tacizde bulunuyorlar. Kavga ediyorum onlarla cok bunaliyorum.

inşallah..bu sabah uyandığımda daha farklıydı herşey karnım küçücük içinde bişiy yok hissi..hatta uyku sersemlği ile''' aa ben hamileydim sahi'' dedim.ama anlatamıyorum Rüyam hiç anlatmak bile istemiyorum çok ürkütücü..cami,atın başı sıkışıyor falan filan off çookk kötüü rabbim hayırlara vesile etsin

Endiselenme bir sey olmamistir insaallah. Ben de hep kotu ruyalar goruyorum. Hamilelikten boyle seyler goruyoruz sanirim. Konu hep ayni birileri beni rahatsiz ediyor tacizde bulunuyorlar. Kavga ediyorum onlarla cok bunaliyorum.
bende sürekli kabus görüyorum bebeğim oluyo minnacık çok gücel diye bi dokunuyorum çocuk tak kolumu çevirip koparıyo ben ağlıyorum sonra bebeğim kuzenimin küçük bebeği var onu ısırarak parçalıyyo ben dövcem seni diye el kadar bebeğe bağrıyorum başlıyo ağlamaya dayanamayıp bebeğim gel seni emzireyim diyom bebek göğsümün ucunu koparıyo ben bebeği attırıyorum çok korkuyorum yaaa hergün birbirinden kötürüyalar görüyorum ama hamilelikten olurmuş böyle şeyler

Hayırlara gitsin inşallah..hamilelikte olurmuş böyle bende duymuştum..ama insan etkileniyor işte..bir anlatsam rüyamı tam olarak tüylerini ürpertiyor insanın..inşallah tersine çıkar..aslında ben bugün konntrolüme gidebilirim çünkü 12+2 yim yani tam 2 li test zamanı..fakat benim doktorum 16 sı dedi..çünkü son muayenenin üstünden 11 gün geçmesi gerekiyor ki,para ödeyebileyim..önce gitsem para ödenmiyor diye ah bu doktorlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…