kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım
karına koyma yok diye biliyorum yanlışmı biliyorum...seninkine bende erkek dedimmm
peki ortada olursa ne oluyor biliyor musunuz ? benim bebeğim tam ortada aşağıda ve sırt üstü yatıyor ne olabilir cinsiyeti
merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
çok şükür bebişim maşşallah sağlıkla büyüyor
bayağı bi bebek gibi olmuş son gittiğimizden beri
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
görseniz nasıl ya şaka gibi resmen mucize
vee doktor cinsiyeti hakkında yorum yapıyımmı dedi
yok dedim yapma
bi dahakine saklayalım kendimizi ki iyce netleşsin
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına
ben 1 eylülde cinsiyetini öğrenicem büyük ihtimalle
seninki de erkek
bir tarafa daha yakındır sağa mı sola mı daha yakın ona bak
Selam kizlar
Hamilelik nasil gidiyor. Ben dün çarşıda fenalastim. Allah'tan annem yanimdaydi. Şimdilik evdeyim okullar açılınca hadi okula. E benim ogrencilerde cok yaramaz ne yapacagım bilmem.
Bu arada kiloma cok dikkat ediyorum daha almadim 55 im ama gobek ve karin fırladı sanırım ikinci h.amilelik olduğu icin. İlkinde 20 kiloalınca insan korkuyor. Hedefim ilk 5 ayi en fazla 2 kilo alarak bitirmek.
Bende bebeğimin cinsiyetini cok merak edin,orum ilki erkek cin takvimine göre erkek diyor ama hayirlisi Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin yeter.
tşk ederim tam ortada sağa sola kaymamış.ben çin ve rus takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı.allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize
banada şöyle açıkladılar bir resimle örnekliyeyim Eki Görüntüle 486415 şimdi burda bebiş solda demi ama doktor sizi yatırıp tersten çektiği için resmi bebek sağdaysa aslında solda oluyo bu resmi bebek sola gelcek şekilde karnınıza koyunca yazılar ters oluyomuş doğru sonuç için ise düz olması gerekirmiş yani bu resimdeki bebek aslında solda değil sağdaymış bana öyle açıkladılar kızlan haftası fazla olanlar yani cinsiyeti öyrenme zamanı yakın olanlar bi baksınlarda cinsiyeti öğrenince hangi sistem doğru söylesinlerçok merak ediyorumkız mı erkekmikarına koyma yok diye biliyorum yanlışmı biliyorum...seninkine bende erkek dedimmm
senindemi hislerin bizim tüm akrabalar gibi erkek yönünde şekerim ?
merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
çok şükür bebişim maşşallah sağlıkla büyüyor
bayağı bi bebek gibi olmuş son gittiğimizden beri
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
görseniz nasıl ya şaka gibi resmen mucize
vee doktor cinsiyeti hakkında yorum yapıyımmı dedi
yok dedim yapma
bi dahakine saklayalım kendimizi ki iyce netleşsin
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına
ben 1 eylülde cinsiyetini öğrenicem büyük ihtimalle
banada şöyle açıkladılar bir resimle örnekliyeyim Eki Görüntüle 486415 şimdi burda bebiş solda demi ama doktor sizi yatırıp tersten çektiği için resmi bebek sağdaysa aslında solda oluyo bu resmi bebek sola gelcek şekilde karnınıza koyunca yazılar ters oluyomuş doğru sonuç için ise düz olması gerekirmiş yani bu resimdeki bebek aslında solda değil sağdaymış bana öyle açıkladılar kızlan haftası fazla olanlar yani cinsiyeti öyrenme zamanı yakın olanlar bi baksınlarda cinsiyeti öğrenince hangi sistem doğru söylesinlerçok merak ediyorumkız mı erkekmi
bu konuyla ilgilenen yok mu bilgisi olan alan kullanan ??????
yawru sen nasıl bişeysin yaa 40 kilo ne demek kemiklerin sayılıyordur Allah bilir. boyun kac peki ?
banada şöyle açıkladılar bir resimle örnekliyeyim Eki Görüntüle 486415 şimdi burda bebiş solda demi ama doktor sizi yatırıp tersten çektiği için resmi bebek sağdaysa aslında solda oluyo bu resmi bebek sola gelcek şekilde karnınıza koyunca yazılar ters oluyomuş doğru sonuç için ise düz olması gerekirmiş yani bu resimdeki bebek aslında solda değil sağdaymış bana öyle açıkladılar kızlan haftası fazla olanlar yani cinsiyeti öyrenme zamanı yakın olanlar bi baksınlarda cinsiyeti öğrenince hangi sistem doğru söylesinlerçok merak ediyorumkız mı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?