tesekkur ederim canimm. tutuyomu bu gercekten cin de kiz amaaaaa.
hayirlisi canim ya saglikla insallah hepimizinki
Evet canım konuyu kapatalım..kimsenin üzülmesini istemiyorum.. Benim buarada kuyruk sokumum çok kötü..yani ne kalkabiliyorum,ne oturabiliyoum..acıyla otururup,kalkıyorum..doktora çktım fastjel verdi ama süremiyorum zararı olur diye..napcam valla bilmiyorum..:44:
Neyse kızlar ben çıkıyrum kayracım istemeden yaranı açmış oldum..özellikle anlatmanı istedim çünkü ben hep anlattığımda,paylaştığımda rahatlarım..umarım yanlış anlamamışsındır..
yok gülüm sorun değil alıştım ben yaramla yaşamaya.allaha emanetsin bebişinle...
haklısınız biraz pipirikliyim ben.. çok araştırıp çok incelemekte iyi değil aslında ama bile bile araştırmaya geçiyorumhep dua ediyorum rabbim sana emanetiz diye..ben ultrasona girdikten 4.gün başlıyorum bebeğimi merak etmeye hep görmek istiyorum..el doopleri varmış bebeğini merak ettiğinde kalp atışlarını duyuyormuşsn..netten sipariş ettim hala ses seda yok :26::26: gelse çok iyi olcak tam beni düşünüp icat etmişler
gunaydin guzel anneler
Ben fenalasinca kolanya kokluyorum.Oyle boyle degil bir elimde hep kolonya var. Acaba bebegime zarari olur mu bu kadar cok kolonya koklamamin :26:
günaydın
aynen bende kokluyorum fenalaşmasamda aklıma geldikçe kokluyorum iyi geliyor ne zararı olucak ki
Günaydın kızlar ...
Dün karın ağrılarım devam edince doktoruma gittim.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.İdrar testi istedi.
Biraz bakteri var dedi sonuca göre..
İaç verdi buscopan ve largopen antibiyotik.Dün almadım ilaçları korkudan ama bugün de devam edince almaya başladım mecbur..
Bu ilaçlar hakkında ilk 3 ay kullanımına dikkat edin diyor..Çook korkuyorum kızlar ...Bebebğime bi zarar verecek diye...
İnş hemen iyileşirim de fazla kullanmak zorunda kalmam..
Dua edin ne olur...
Günaydın kızlar ...
Dün karın ağrılarım devam edince doktoruma gittim.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.İdrar testi istedi.
İaç verdi buscopan ve largopen antibiyotik.Dün almadım ilaçları korkudan ama bugün de devam edince almaya başladım mecbur..
Bu ilaçlar hakkında ilk 3 ay kullanımına dikkat edin diyor..Çook korkuyorum kızlar ...Bebebğime bi zarar verecek diye...
Dua edin ne olur...
kızlar bebeklerinizin kalp atış hızı kaçtı? benim kafama cok takılıyor kimseyede söylemedim e son kontrolde 188 atıyordu kalbi.doktor bişiy demedi.sadece kalbi atıyor canlı dedi yani kalbi sukadar atıyor demedi kağıtta 188 yazıyordu..biraz bu duruma takılmış durumdayım içten içee
haklısınız biraz pipirikliyim ben.. çok araştırıp çok incelemekte iyi değil aslında ama bile bile araştırmaya geçiyorumhep dua ediyorum rabbim sana emanetiz diye..ben ultrasona girdikten 4.gün başlıyorum bebeğimi merak etmeye hep görmek istiyorum..el doopleri varmış bebeğini merak ettiğinde kalp atışlarını duyuyormuşsn..netten sipariş ettim hala ses seda yok :26::26: gelse çok iyi olcak tam beni düşünüp icat etmişler
Günaydın kızlar ...
Dua edin ne olur...
merhaba bayanlar bir süredir giremıyordum bulantılar kusmalar derken alt üst oldu hayatım...çok şükür zencefil mucizesini keşfettim bi yakınımızın tavsıyesıyle aktardan eşime zencefil aldırttım kök gibi.onu sabahları açkarnına suyla yuttum bi ilaç kadar ufacık biparçasını o bulantımı kesti deneyebilirsiniz bayanlar :)) ay ne ev temızleyebılıyordum ne yemek pişirebiliyordum uzun süreden sonra kendimi bugun cok ıyı hıssedıyorum sukurler olsun hiyaaa ev beni bekler :) temizlik ve yemek yapmam lazımm kocişş bıkmıştır hasta hallerimden herkese coook gecmıs olsun umarım faydasını görürsünüzz...
Günaydın kızlar ...
Dua edin ne olur...
inşallah hemen iyileşirsin canım :26:
ama çokda korkma sonuçta doktor verdi ilaçları gende en kısa sürede iyileşmeni temenni ederm
gunaydin
gecmis olsun. saglik ocaginda yaptirdigim hamilelik testinin idrar tahlilinde bakteri cikmisti. Ama hemsire bununla ilgili bir sey demedi. Sonuclari telefonla ogrendim zaten. Kendi dr umda benden boyle bir test istemedi. Ben de birsey demedim. Benim agrim yok fakat idrardaki bakteri degerim normalin ustundeydi yeniden test mi yaptirmaliyim :26:
hayırlı sabahlar herkese canlarım.inş. hepiniz iyisinizdir.gecmişi okudum geldim.
canım benimde aklımdaydı ama heyecandan unutmusum sormayı ama anormal bişey olsa doktor söylerdi heralde.ultrason kagııdında da yazmıyor baktım özellikle sorarsam yazıyor galiba benim doktor da rahat gerci bende öyleyim sağlıklı olsun da kac atarsa atsın ama merak da adiliyor işte
canım bende daha hamile kalmadan arastırmıstım ama nerden sipariş verilir filan bulamamıstım.nerden sipariş verdin ? kaca verdin bir de ? cok pahalı bişey mi ki ?
canım hamilelikte en kötü hastalık bu olsa gerek bende normaldeykende oluyordu allahım dayanılacak bişey değil.
Allah şifanı versin bol boll su iç sık sık tuvalete cık ki içindeki mikrobu atsın.
ilaçlar hamileliğe özel değil mi canım recetesinde yazmıyor mu bişey.
normal kullanım a yada b ise hamilelikte c veriliyor bildiğim.
sen yine de cok kullanmamaya calıs ne de olsa hap ama ilerlerse kullanman lazım tabi.dediğim gibi bol su !
en kısa zamanda iyileşirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?