Kuzular, endişelenmeniz için yazmadım.
Ama dikkatli olmak lazım.
Bebeğin kalp atışları durunca,
gebelik belirtileri geriliyor.
Ben yaşadım bunu, başka yerlerde de okudum.
9 ay bulantı yaşamayan da var doğrudur ama onda da başka belirtiler olabilir.
Sonucta ıcınde bır canlı buyurken ıster ıstemez bazı belırtılerı oluyor.
Bunlar 3. aydan sonra azalıyor ama daha once bırdenbıre azaldı ıse, endıselenmeyın tabıı ama bır doktora sorun, fıkır alın, ıhmal etmeyın.
Ben bu sıtede okudum, 32 haftalık gebeymıs ve doktor nst ye bagladıgında bebegın kalbının atmadıgını gormusler, bebegı hemen doguma almıslar ve bebek yasamıs. Ama o doktora gıtmese o cıhaza gırmese gec kalmıs olacaktı. Soylemek ıstedıgım bu.
Ben kanama vs yaşamadım.
Akıntım da olmadı..
Sadece yazdıgım gıbı bı gun ust uste ıkı kez ıgne batar gıbı bı hıs ve ertesı gun azalan belırtıler..
İnşallah kimse yaşamasın ama, bilmek insanı rahatrlatıyor.
Doktor bana soylemeden ultrasonda anladım ben kalbının durdugunu o soylemeden ben dedım atmıyor dı mı dıye..
Ve ondan daha rahattım cunku kendımı hazırlamıstım.
Neyse canınızı sıkmiyim, oldu bitti, inşallah herşey daha farklı daha güzel olacak..
Bunlar ınsanı guclendırıyor, acıtıyor ama daha guclu oluyorsun..
O yüzden kayıp yok, kaybedenın kazandıgı sey baska sadece..
Sevgiler..
günaydın kızlar;
arzu geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sana bebek nasip etsin inşallah...
gıda-pınar cnm 1 günden uzun sürmüş ishal falan varmı bilmiyorum ama bence bir doktoruna danış...[/QUO
allah senii kızzz aklımı aldın tek kaldım diyince töbe töbe bebşin iyi yanieşin içinde allah kavuştursun çok zor ya. bir gün bile ayrı duramıyo insan.
bencede bi doktorunu ara olabiliyor öyle ağrılar falan ama, bi sor bakalım. bir şey çıkmaz inşallah...
kayramm hoşgeldin bugün çok iyiyim şükür... kocama akşam hiç olay yaratmadım bu akşamda gezmeye gidicem onu alıp. motive ettiniz beni dünya umrumda değil
Kızlar doktorumu aradım idrarda yanma varmı, ishal var mı diye sordu..Bu sabah ishal çıktım . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.bebekle ilgisi yoktur dedi.Devam ederse gel dedi. Ara ara devam ediyor akşam 16.00 da gidicem.Çok korkuyorum kızlar ..ne olur bebeğime bişey olmasın dua edin...
Sudee,ben sac kurutma makinesini en cok hamileyken kullanmisimdir belki de,kurutma dedigim guclu bir fon makinesiydi bence korkma
kizlarr selam herkese. gecmisi cok fazla okuyamadim ama bebegini kaybeden arkadasimiz icin
cok uzuldum zaten kendisini dedigi gibi bel ki de boyle olmasi gerekiyordu. en kisa zamanda gebeliginin tekrarlamasi dilegiyle.
ben dun berbat bir gece gecirdim belki hatirlarsiniz mide problemlerimden bahsetmistim,
dun bir kusamaya basladim ama kanli kusmaya. o kadar cok korktum ki hemen acile gittik.
once bebege baktilar sukur ki bebegim gumbur gumburdu
ardindan benim belirtilerin ulser de olablecegi ya da bogazim zarar gordugu icin yirtilma ve kanama olabilecegi. kanam koyu renk degildi baya acik bi renkteydi.
doktor koyu olsaydi kesin mide derdim ama su an bi sey diyemem dedi.
seklindeydi. endoskopi yapicaz dediler. kiyameti kopardimben daha once yaptirdim ama diazem ile yarin uyutularak yaptim ve
bir daha allah gostermesin demsitim. simdi ise hic bir sey kullanamam ve hem benim hem de bebgim icin riskli. doktor ilac verdi oylesine bugun daha iyiyim. ama tekrara jkanam olursa mecburuz dedi. yedik serumlari geldik yani. neyse serum iyidir guc verir diyorum artik, insallah bir dha olmaz
baska bir arkadas daha vardi su an hatirlayamiyorum kanli kusma problemi yasayn. tedavi oldu mu acaba burdaysa yazabilir mi?????
kizlarr selam herkese. gecmisi cok fazla okuyamadim ama bebegini kaybeden arkadasimiz icin
cok uzuldum zaten kendisini dedigi gibi bel ki de boyle olmasi gerekiyordu. en kisa zamanda gebeliginin tekrarlamasi dilegiyle.
ben dun berbat bir gece gecirdim belki hatirlarsiniz mide problemlerimden bahsetmistim,
dun bir kusamaya basladim ama kanli kusmaya. o kadar cok korktum ki hemen acile gittik.
once bebege baktilar sukur ki bebegim gumbur gumburdu
ardindan benim belirtilerin ulser de olablecegi ya da bogazim zarar gordugu icin yirtilma ve kanama olabilecegi. kanam koyu renk degildi baya acik bi renkteydi.
doktor koyu olsaydi kesin mide derdim ama su an bi sey diyemem dedi.
seklindeydi. endoskopi yapicaz dediler. kiyameti kopardimben daha once yaptirdim ama diazem ile yarin uyutularak yaptim ve
bir daha allah gostermesin demsitim. simdi ise hic bir sey kullanamam ve hem benim hem de bebgim icin riskli. doktor ilac verdi oylesine bugun daha iyiyim. ama tekrara jkanam olursa mecburuz dedi. yedik serumlari geldik yani. neyse serum iyidir guc verir diyorum artik, insallah bir dha olmaz
baska bir arkadas daha vardi su an hatirlayamiyorum kanli kusma problemi yasayn. tedavi oldu mu acaba burdaysa yazabilir mi?????
canım geçmiş olsun.benimde kusunca hafif kan geliyordu sonra takip ettim baktım ki diş etlerim kanıyormuş.önceden dişlerimde hiç böyle problem yoktu belki senin de diş etlerin kanıyordur.
kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdibabamızda gördü tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşum çok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi
slm kızlar bugün anidem mide bulantım ve kusmam kesildi bir de sağ kasığımda batmalar oluyordu.bende çok korkttum bebeğe bişey oldu zannettim hemen dr gittik korkudan öldüm ama bir titreme aldı beni.neyse dr bebeği gösteriyor çok iyi falan diyor güm güm kalbi atıyor ben hala kalbi atıyor yaşıyor demi dedim.Allahım bir daha bu korkuyu yaşatmasın.bebek çok iyi durumdaymış tam 8+1 miş.1 ay sonra gel dedi.tahlil falan yaptırdım sonuçlarımı da yarın alıcam.yolculuk içinde gidebilirsin dedi düşük tehlikesi yok dedi.eğer kanama lekelenme falan olursa yolculuğu önermiyormuş.dr değiştirdim bu dr dan çok memnun kaldım erkek doktorlar daha güleryüzlü :)
kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdibabamızda gördü tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşum çok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi
heyooooo heyooo. hadi bakalim hayrili oslunn.:118:
inşaallah canım hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırızcanım cok sevındım bak demıstım sana stres yapma sakın ol dıe testlerın temız cıkmıs ıste hadı bakalım 2li testınde sorunsuz cıkar ıns tatlım
heyooooo heyooo. hadi bakalim hayrili oslunn.:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?