2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canıııımmm çok geçmiş olsun ama inanki metanetine ve sabrına hayran kaldım ne güzel ifade etmişsin dusuncelerını ben senın kadar sabırlı degıldım şuan kendıme acaıp kızıyorum buraya yazmıstım belkı okumamıssındır neyse bende 6+4 gunlukken bebegımın kalp atısları duyuşlmadıgından dolayı kurtaj olmustum(ve ınankı psıkolog yardımıyla atlattım sayılır ve cok gecmeden 5 ay ustune yıne hamıle kaldım şuan hersey mormal cok sukur ama tabıkı endıseler bıtmıyor malum benım yaşımda 42 ve ılk bebegım olacak allah ızın verırse...tekrar cok cok gecmıs olsun rabbım hakkımızda hayırlısını versın bu mubarek cuma saatınde....

kızlar bu arada en çok radyasyon saç kurutma makinasında olduğu için ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kurutmuyorum zaten normalde de dikkat ederdim. telefonlada uzun konuşunca canım sıkılıyo fazla radyasyon alamk istemiyorum sizlerde dikkat ediyo musunuz?

Arzu bu soğuk kanlı duruşuna hayran kaldım..Ben Rabbimde gelen herşeye razıyım. Sen de en yakın zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun eminim.

Sudee,ben sac kurutma makinesini en cok hamileyken kullanmisimdir belki de,kurutma dedigim guclu bir fon makinesiydi bence korkma

Sudee,ben sac kurutma makinesini en cok hamileyken kullanmisimdir belki de,kurutma dedigim guclu bir fon makinesiydi bence korkma

aslında korktuğumdan değilde canım, ben hamile olmadan önce de çok radyasyon yaydığı için az kullanıyordum. şimdi hiç kullanmıorum belki bebeğe birebir zararı olmaz ama radyosyondan kaçmakta fayda var...

mrb kızlar nasılsınız.2 gündür giremedim ammada yazışmışsınız ya.ben işten ayrıldım evdeyim.azda olsa kanama devam ediyor.o yüzden dinleniyorum.umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur.benimde haftaya cuma kontrolum var.ben bir yazışmaları okuyayım

Hastaneye gittim geldim sonuç göstermek için.

Dr buğün sonuç bakmıyormuş yanındaki hemşire sonuçlarıma baktı ve sonuçlarımda anormal bişey yokmuş çok şükür

kizlarr selam herkese. gecmisi cok fazla okuyamadim ama bebegini kaybeden arkadasimiz icin
cok uzuldum zaten kendisini dedigi gibi bel ki de boyle olmasi gerekiyordu. en kisa zamanda gebeliginin tekrarlamasi dilegiyle.
ben dun berbat bir gece gecirdim belki hatirlarsiniz mide problemlerimden bahsetmistim,
dun bir kusamaya basladim ama kanli kusmaya. o kadar cok korktum ki hemen acile gittik.
once bebege baktilar sukur ki bebegim gumbur gumburdu
ardindan benim belirtilerin ulser de olablecegi ya da bogazim zarar gordugu icin yirtilma ve kanama olabilecegi. kanam koyu renk degildi baya acik bi renkteydi.
doktor koyu olsaydi kesin mide derdim ama su an bi sey diyemem dedi.
seklindeydi. endoskopi yapicaz dediler. kiyameti kopardim ben daha once yaptirdim ama diazem ile yarin uyutularak yaptim ve
bir daha allah gostermesin demsitim. simdi ise hic bir sey kullanamam ve hem benim hem de bebgim icin riskli. doktor ilac verdi oylesine bugun daha iyiyim. ama tekrara jkanam olursa mecburuz dedi. yedik serumlari geldik yani. neyse serum iyidir guc verir diyorum artik, insallah bir dha olmaz
baska bir arkadas daha vardi su an hatirlayamiyorum kanli kusma problemi yasayn. tedavi oldu mu acaba burdaysa yazabilir mi?????

kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdi babamızda gördü tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşumçok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi

slm kızlar bugün anidem mide bulantım ve kusmam kesildi bir de sağ kasığımda batmalar oluyordu.bende çok korkttum bebeğe bişey oldu zannettim hemen dr gittik korkudan öldüm ama bir titreme aldı beni.neyse dr bebeği gösteriyor çok iyi falan diyor güm güm kalbi atıyor ben hala kalbi atıyor yaşıyor demi dedim.Allahım bir daha bu korkuyu yaşatmasın.bebek çok iyi durumdaymış tam 8+1 miş.1 ay sonra gel dedi.tahlil falan yaptırdım sonuçlarımı da yarın alıcam.yolculuk içinde gidebilirsin dedi düşük tehlikesi yok dedi.eğer kanama lekelenme falan olursa yolculuğu önermiyormuş.dr değiştirdim bu dr dan çok memnun kaldım erkek doktorlar daha güleryüzlü :)

canım çok geçmiş olsun kısa zamanda düzelirsin inşaallah

canım geçmiş olsun.benimde kusunca hafif kan geliyordu sonra takip ettim baktım ki diş etlerim kanıyormuş.önceden dişlerimde hiç böyle problem yoktu belki senin de diş etlerin kanıyordur.

canım geçmiş olsun.benimde kusunca hafif kan geliyordu sonra takip ettim baktım ki diş etlerim kanıyormuş.önceden dişlerimde hiç böyle problem yoktu belki senin de diş etlerin kanıyordur.

evet ya ben de onu dusundum. belki dis etlerim veya drnin dedgi gibi bogazim tahris oldu kiiii ben buna inanmak istiyoruummmmm.
endoskopiii aman amannn:))))

bu arada sana da cok gecmis olsun. iste pinpirikliyiz rahat olsan bi dert, pinpiriklensen ayri..

Son düzenleme:

canım cok sevındım bak demıstım sana stres yapma sakın ol dıe testlerın temız cıkmıs ıste hadı bakalım 2li testınde sorunsuz cıkar ıns tatlım

erkek doktor konusuna kesınlıkle katılıorum arkadasım bn bı kadın dogumcuya kadın doktora gttımde daha hamıle kamadan sen sezeryandan baska dogum yapamassın bıle demıstı bana blkıde bana ole denk geldı ama kadın dogumcu kadın doktor bır daha asla !!!bebişinde ıyıymıs cok sukur

heyooooo heyooo. hadi bakalim hayrili oslunn.:118:

kizlar ,bazen kalbim firlayacakmis gibi öyle cok hizli atiyorki cok kokrkuyorum neden böyle oluyordur sizce ,benimde kontrolum ayni 23 unde o zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…