2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
eşim göreve gitti canım Aralık ayına kadar yok. bu kadar kötü olacağım hiç aklıma gelmemişti.

allah senii kızzz aklımı aldın tek kaldım diyince töbe töbe bebşin iyi yani eşin içinde allah kavuştursun çok zor ya. bir gün bile ayrı duramıyo insan.

Kızlar karnım ağrımaya devam ediyor.Çok şiddetli değil ama yaygın bi ağrı..Ne yapsam doktora gitsem mi?Arasam mı?
Normal mi acaba?

bencede bi doktorunu ara olabiliyor öyle ağrılar falan ama, bi sor bakalım. bir şey çıkmaz inşallah...

kayramm hoşgeldin bugün çok iyiyim şükür ... kocama akşam hiç olay yaratmadım bu akşamda gezmeye gidicem onu alıp. motive ettiniz beni dünya umrumda değil

günaydın cnm hapşırmanın bir zararı olacağını zannetmem yalnız normaldede kendini sıkarak hapşırmak zararlı sadece ona dikkat etmelisin sanırım...

kız kopuyorum sana rüyaların bile komik ahahah rüyalar belli olmuyor sanırım rabbim hayırlısını versin. ağrı kesici olarak minoset birtek kullanılıyor hamilelikte diye biliyorum başkada kullanılmıyor. ama sana bişi diyim mi dayanmaya çalış benim 3 gün boyunca başım ağrıdı geçmedi ilacı hiç sevmem, boynunu bir arkadaşına ovdur azıcık çok iyi geliyo tam ense kısmını falan.

Merhaba arkadaşlar
Dünden itibaren okuyamadığım her sayfayı okudum, bir dolu alıntı da yaptım ama hata verdi yazamadım.

Bebeğini kaybeden arkadaşa üzüldüm. Benim de en büyük endişem kalp atışının durması ama benim halal bebiş benimle zannetmem. Sırf o yüzden bir bahane uydurup doktora mı gitsem diyorum.

Kayra'cım kendine dikkat etmiyorsun. Tevekkül iyidir de biraz da sen dikkat etsen.

Sudee, dün okudum seni de yazamadım. Ay niye üzüyorsun kendini yahu. Gerci ben de üzerim de oyle aglamak falan, yazık kız sana.

Cuma günü niye başım ağrıyor denmez ki yaw?
Rüyalar da şahane! Ben de hep kocamın beni aldattığını görüyorum (( Adamı her gece uyandırıp ağlıyorum.

Bu arada Sürmeli nasıl oldun? Bulantılar devam mı? Ailen gitti, sana yardımcı olacak biri var mı?

benim migrenim var ilk doktor kontrolümde sormuştum ben doktora parol yada minoset al hiç geçmezde serum takarız demişti benim baş ağrım beklemeye sabretmeye gelmiyor hissettiğim anda içmem gerek yoksa çok şiddetleniyor ama biraz olsun hafifledi baş ağrım....şimdide karnım acıktı içimde kurtmu var acaba??? yiyorum hemen acıkıyorum sürekli canım birşey istiyor

ALLAH gönlüne göre versin cnm hayırlısı eli ayağı düzgün olsun

katılıyorum arkadaşıma.ilaç almadan ovdurtarak falan geçirmeye çalış

içinde kurt değil ama bi fasulye var :))

Ebah hamilelik takvimini okudun mu bugün :) Başağrılarınız için sıcak ya da soğuk kompres iyi gelebilir diyor :))

İLK DEFA BUGÜN SABAHDAN BERİ KUSMADIM KIZLAR NANELİ ŞEKER SAYESİNDE AĞZIMDAN HİÇ DÜŞÜRMÜYORUM ZARARI DA OLMAZ HERALDE BİRİ BİTMEDEN BİRİNİ ATIYORUM BU SAYEDE SU DA İÇEBİLİYORUMM SABAHTAN BERİ BEŞ BARDAK SU içMİŞİMDİR NORMALDE SU İÇSEM ÇIKARTIYORDUM

ŞEKER ŞU ANLIK İYİ BAKALIM

Ebah hamilelik takvimini okudun mu bugün :) Başağrılarınız için sıcak ya da soğuk kompres iyi gelebilir diyor :))

bence başağrımın sebebi üşütmem,gece çok terliyorum sabah duş alıp evden çıkıyorum saçlarım uzadı ayrıca çok gür ve kalın telli iyi kurutamıyorum,araba çok sıcak sağ-sol tüm camları açıyorum gelirken,işyerinde klima var tüm gün çalışıyor,ya sabahları duşa girmicem ya da yapmam gereken ama zaman bulamadığım eylem saç kestirmek olacak....baş ağrım kroniktir benim ilaçsız asla geçmez geçenlerde 3 makyaj pamuğuna kolonya ve karabiber koyup alnın üç noktasına yerleştirme tedavisi duydum başımı bağladım iyi geldi evde olsam yapardım da işyerinde biraz zor...

canım çok geçmiş olsun bende ilk gebeliğimde yaşadım 14 mayısda. kafandan ne kadar çabuk atarsan bu durumu çok çabukda çıkarırsın ve vakumla sonlandırıldığı için daha kolay hamile kalıyosun ve ben o günden itibaren normal regl oluyomuşum gibi hesapladım aynen ölede oldu 27 gün sonra regl oldum 11 haziranda ve ovulasyon dönemimi takip ettim dr bana 3 ay rahmin toparlanması lazım demişti bu zaman içinde çocuk düşünme demişti 9 temmuzda regl günüm geçti ve hamileyim yine ve ilk gebeliğimde 8 ay sonra oda soğan kürüyle oldu rabbim kısa zamanda bu güzel duyguyu nasip etsin sana.idrar yollarından problem yaşıosn sabah akşam aç karnına soğan kürü uygulamanı tavsiye ederim hem rahmi temizlio kistleri yok ediyor iltihabı söküyor daha kolay hamile kalınıyor belki biliyosundur ama yinede yazayım dedim tekrar geçmiş olsun cnm

ay kayınvalıdesı ıyı olanlar kervanında bende varım..benım bıraz gorumcem kıl..kayınvalıdem ıyıdır.bugun sag bobregımde bır agrı var.2de doktora gıdıcem agrı karnıma dogru gelıyor.batıyor resmen bana agrı..

gunaydin kizlar
bugun kendimi daha iyi hissediyorum Allah a sukur.
Fakat cok hapsiriyorum ve hapsirirken bebege bir sey olacak diye korkuyorum. Bir sey olur mu ki :26:

günaydınlar herkese

Gunaydin herkesee
Biz Bugun tam 11 haftaligizzz.
Sonuclarimi cok merak ediyorumm inş. Sagliklidir bebegim.:44:

iyi çıkar canım inşallah sonuçların güzel haberlerle dön inşallah

rabbim sabır versin canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir bebişi kucağına alırsın..

Arzu cok uzuldum cnm. Senin de dedigin gibi hayir vardir her iste. Tekrar anne olacaksin

Merhaba arkadaslar ,ben 2011mart annesiyim ve 2013 mart anne adaylarindanim. 16aylik cok hareketli bir kizim var surekli onunla ugrasiyorum,bu yuzden cok paylasim yapamam belki ama sohbetleri takip etmeye calisirim.herkese hayirli olsun diyorum

Merhaba arkadaslar ,ben 2011mart annesiyim ve 2013 mart anne adaylarindanim. 16aylik cok hareketli bir kizim var surekli onunla ugrasiyorum,bu yuzden cok paylasim yapamam belki ama sohbetleri takip etmeye calisirim.herkese hayirli olsun diyorum

hayırlı olsun hoşgeldin bebişin de varmış Allah yardımcın olsun tatlım

ya üstümde duygusallıkta çok haber falan izlemiyim zaten herşeye ağlıyorum nerdese siyasetçilerin tartışmalarına bile ağlıcam o hale geldim bugun iyiyim ama.. kız bende rüyalarımda kocamı başkalarıyla görüyorum ama enimki psikolojik çok kıskanç olduğumdan bilinç altı yani

bana göre yavru kurt size göre taze fasülye

geçmiş olsunn, migrense sıkıntı tabii.. bana göre de mercimek çorbası yerim onunn götünnüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…