2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kuzular günaydın,

8+2'de dün, embriyonun kalp atışı durduğu için tıbbi tahliye işlemi ile bebeği aldırmak zorunda kaldım.
Üzülmüyorum, demek ki böylesi hayırlıymış. Benim ilk gebeliğim, ilk denemede tutmuştu. Ama belki bir anomali vardı ve zaten gitmesi gerekiyordu, diyorum. Yaşım 33. Çok da geç kalmadan kendimi toparlayıp yeni bir gebelik macerası için gücümü toplayacağım.
Dünki operasyondan sonra bir sorunum olmadı, ağrı kesici bile kullanmadım çok şükür..
Bu gebelikte içimde hep bi huzursuzluk vardı; başında idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim. Bu enfeksiyon gelişme geriliği ve anomali yapabiliyor diye hep korkuyordum. Zaten bebek de geriden geliyordu gelişim olarak. Allah da daha fazla korkmamı ve 9 ay kendime işkence etmemi istemedi sanırım..

Bana kısmet olmadı ama size mart ayında mis kokulu bebişler kısmet olacak inşallah..
Rabbim bahtlarını da şanslarını da açık etsin..
Sizlere de kolaylıklar versin..
Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun..

Sevgilerimle...

çok geçmiş olsun arzucum. vardır herşeyde bir hayr. hatırlıyorum ilk haftada neler çektiğini bebek görünmemişti vs. dedediğin gibi demekki böylesi hayırlıymış. tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah. bencede fazla geciktirme ama genç annelik güzel allaha emanet ol bizlere dua etmeyi unutma...

günaydın canım çok geçmiş olsun ...

sen çok güçlü bir kadınsın çok güçlü bir anne olursun inşallah en kısa zamanda yeni bebeğinin haberini alırız herşeyin hayırlısı olsun

Gunaydin herkesee
Biz Bugun tam 11 haftaligizzz.
Sonuclarimi cok merak ediyorumm inş. Sagliklidir bebegim.:44:

kızlar günaydın 2 hafta aradan sonra hastaneye kontrole gidiyorum inşaallah herşey güzel geçer heyecanlıyım bebişimi ne alemde merak ediyorum geldiğimde anlatırım detayları şimdilik hoşçakalın

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz cnm..

Kızlar bu arada benim dün şiddetli bi şekilde karnım ağrıdı.Sanki bişey dokundu..Bir gece önce de hafifi vardı.Dün akşam 2 saat şiddetli olunca korktum.ama biraz hafifledi.Bugün pek bişeyim yok. daha önce söylemiştim faranjıt oldum diye sabahları boğazım acıyor.Ateş falan yok.Mdem bulanıyor ama hamilelikten mi yoksa hastamıyım anlamadım. bu gün de karnım ağrırsa doktora gideyim diyorum.Bi yandan da merak ediyorum bu karın ağrısı ne hikmet?

Gecmis olsun canim. Rabbim en iyisini bilir. Tez zamanda ins. yine hamis kalir ve saglikli bir bebisin olur.

Gunaydın canlar..oncelikle hepımıze bol saglıklı gunler olsun.bir kayınvalide cekistırmesı mı olmus forumda bende olan kayınvalıdedn allah hepınıze versın.gercekten anne oldu bu gurbet elde bana.kayınpedrmd aynı.gozlerı guluyo ıkısınınd bana bakarken.evlendm geldım.koca sehırde herseylerım oldular eşimdn snra.sen bıze emanetsın dıyolar ve hep yanımdalar.ben ılk gelınlerı dglm.ama aynı memleketten olmamız boyle anlaşmamızda buyuk bır şans bence.ailelerde evlenıyosun bızım ulkemızde.ama ben hç rahatsz dglm bu durumdan.iyi ki gelinlerıyım.anne baba sıfatını sonuna kadar hak edıyorlar.bunları yazarken gozlerm doluyo cunku bayram tatılıne erkendn cıktılar.eşım ve ben iznımız az oldugundan gdemedık.onları sımdıden cok ozledım.inşallah bebisımızde saglıkla dogarsa tamamen buyuk bi aile olacaz.umarım butun arkadaslarım benım gbı saglıklı ve gercekten sevgı dolu bır aile ortamında bebişlerini buyutürler.öpuyorum hepinizi..

canım cok buyuk gecmıs olsun allah en kısa zamanda sana bu güzel duyguyu tekrar yaşatsın inşallah ...

Güzel anneler hepinize günaydın.... kızlar bn günde 30 defa hapşırıorum nerdeyse sabah saatleri daha cok bu hapşırırken karın kasılmaları falan bebege zarar verırmı bu kadar sık olunca bı sorum dedım sıze :44:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım.Hakkımızda herşeyinm hayırlısı .yabbim herşeyin hayırlısını biliyor sonuçta.
Sana allahtan sabırlar diliyorum.İnş tez zamanda bir daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
Güzel dileklerin içinde ççok teşekkürler.Herşey gönlünce olsun

Gunaydin herkesee

bizde 11. haftaya giirdikk bugünn yarın kontrolümüz var bakalım çok heycanlıyım :)

ne kadar güzel ne kadar şanslısın.benimde çok şükür kayınvalidemden yana hiç problemim olmadı .biz birlikte oturuyoruz bide.kayınpederim ve başka kardeşi yok eşimin.Allah herkese böle anneler nasip etsin.

Kızlar bilgi olsun diye buraya da yazıyim.
Benim 10 gün önceki kontrolümde bebeğin kalbi atıyordu.
Dünkinde atmadığını gördük ve aldılar bebeği..
Ben geçen cumartesi günü iki kez üst üste rahmime ani bir iğne saplanır gibi hissetmiştim..
Önemsemedim, gebeliktir, olur dedim.
Ertesi günden itibaren dün doktora gittiğim güne kadar da mide bulantılarım birden azalmaya başladı..
9. haftaya gireceğim ondandır, dedim.
Ama meğerse kalbi durmuş ve o nedenle gebelik belirtileri azalmaya başlamış.
Biz burda yazışırken bazen bunu önemsemiyoruz. Birbirimize olur öyle, birşey yoktur vs diyebiliyoruz.
Olabilir, endişe etmeyelim diyoruz ama bence yine de dikkate almak gerekir.
Bedeni iyi dinlemek gerekir çünkü o gereken sinyalleri veriyor..

Herşeyden korkup endişelenmek tabii ki doğru değil ama
özellikle ilk 12 hafta vücudun verdiği tepkilerde dikkatli olmakta yarar var..

Çünkü genellikle bu dönemde oluyor olacak olan..

İlgilerinize, sevgilerimle..

ayyy korkuttun beni şimdi (
benimde mide bulantılarım azaldı ne yani şimdi korkmalımıyım bende (
kanaman falan olmamaışmıydı peki yada başka bi belirti falan?

çok geçmiş olsun inşallah allah sana en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder,
ama belirtiler konusunda endişeli arkadaşları biraz daha endişelendirdin sanırım,benim mide bulantılarım zaten azdı şimdi hiç yok,sanırım bebeğin yaşıyor olması mide bulantısına bağlı değildir,hiç mide bulanmayan gözü kararmayan nice hamileler var,
inşallah en yakın günlerde hayırlı haberlerini alırız....

Kızlar karnım ağrımaya devam ediyor.Çok şiddetli değil ama yaygın bi ağrı..Ne yapsam doktora gitsem mi?Arasam mı?
Normal mi acaba?

Kuzular, endişelenmeniz için yazmadım.
Ama dikkatli olmak lazım.
Bebeğin kalp atışları durunca,
gebelik belirtileri geriliyor.
Ben yaşadım bunu, başka yerlerde de okudum.
9 ay bulantı yaşamayan da var doğrudur ama onda da başka belirtiler olabilir.
Sonucta ıcınde bır canlı buyurken ıster ıstemez bazı belırtılerı oluyor.
Bunlar 3. aydan sonra azalıyor ama daha once bırdenbıre azaldı ıse, endıselenmeyın tabıı ama bır doktora sorun, fıkır alın, ıhmal etmeyın.
Ben bu sıtede okudum, 32 haftalık gebeymıs ve doktor nst ye bagladıgında bebegın kalbının atmadıgını gormusler, bebegı hemen doguma almıslar ve bebek yasamıs. Ama o doktora gıtmese o cıhaza gırmese gec kalmıs olacaktı. Soylemek ıstedıgım bu.
Ben kanama vs yaşamadım.
Akıntım da olmadı..
Sadece yazdıgım gıbı bı gun ust uste ıkı kez ıgne batar gıbı bı hıs ve ertesı gun azalan belırtıler..
İnşallah kimse yaşamasın ama, bilmek insanı rahatrlatıyor.
Doktor bana soylemeden ultrasonda anladım ben kalbının durdugunu o soylemeden ben dedım atmıyor dı mı dıye..
Ve ondan daha rahattım cunku kendımı hazırlamıstım.

Neyse canınızı sıkmiyim, oldu bitti, inşallah herşey daha farklı daha güzel olacak..

Bunlar ınsanı guclendırıyor, acıtıyor ama daha guclu oluyorsun..

O yüzden kayıp yok, kaybedenın kazandıgı sey baska sadece..

Sevgiler..

ne güzel canım böyle tanıdık imkanının olması..peki bana ne tavsiye edersin sonlara doğru mu mehmet bey e gideyim yoksa hemen randevu alıp şimdiden ikisine bir devam mı edeyim ne dersin?

asla ama asla hikmeti bırakma konyada tek geçerim onu her anlamda...mehmet beye sonlara doğru gidemezsin canım kabul etmiyor zaten tıpın başhekimi ama özel muayenehanesi varda tıpta hasta bakmıyor.hoca derslere giriyor...canım dedim ya baba oldu o bana.ama asla hikmeti bırakmam.sadece doğumu tıp fakültesinde onun gözetiminde yapacağım.ha bu arada selçuklu hastanesinin yani hikmetin hastanesinin yarı hisseside mehmet çolakoğluna ait:)))hikmeti bırakma mehmet beyede gidersen bilemem ama bu arada hikmetin sezeryanı harikadır teyze kızlarım hep onda doğurdu özel odada kaldı ve ilgi harikaydı.kim dediyse yalan sölemiş sana.tanıdığım birçok kişi o hastanede doğurdu adam sabah 9 da gelir bakardı teyze kızıma...

nurum inan aslında elim olmadan oluyor.hep derim ya gideceğede kalacağada engel olamam.rabbim biliyor yüreğimi.tamam daha çok dikkat ederim...

evet hikmet bey tecrübeli ve çok güleryüzlü bi adamdır..rahatlatır gereksiz kapris yapmaz korkutmaz.önlem alır..bende çok severim...

kızlar eşim köyden keçi sütü getirtmiş. içebilirmiyim.
pastörize edilmemiş tabi.
bide kayın validem bundan yoğurt yaptı. yiyebilirmiyim.

gönül rahatlığıyla iç..mis gibi.daha çok kaynat yeterli...

GÜNAYDIN herkese

günaydın canım..

Günaydın kızlar ben bugunden itibaren yalnız kaldım çok üzgünüm

günaydın canım allah kavuştursun..

sudem iyisin maşallah sevindim kuzum....ayaklarımı uzatıp dinlenmek ve ben....imkansız evdeki yavruyla..7 de kalktı koşuşturma 7 de başladı...

kızlar günaydın 2 hafta aradan sonra hastaneye kontrole gidiyorum inşaallah herşey güzel geçer heyecanlıyım bebişimi ne alemde merak ediyorum geldiğimde anlatırım detayları şimdilik hoşçakalın

günaydın bebemm hayırlı haberlerle gel inşallahhhh canımmmmmm

hakkında hayırlısı ne desk boş..tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuş inşalllahhhh..

Gunaydin herkesee

hayırlı haberlerle gel canımmmmmmmmmm

gülüm doktorunu ara karın ağrısını es geçme....

günaydınn canım..

Kızlar karnım ağrımaya devam ediyor.Çok şiddetli değil ama yaygın bi ağrı..Ne yapsam doktora gitsem mi?Arasam mı?
Normal mi acaba?

canım ara bir lütfennn hatta gidebilirsen bir git...

günaydın kızlar;

arzu geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sana bebek nasip etsin inşallah...

gıda-pınar cnm 1 günden uzun sürmüş ishal falan varmı bilmiyorum ama bence bir doktoruna danış...

Cuma günü başım ağrıyor denmezmiş ama benim başım ağrıyor parol de iyi gelmicek tüm gün ne yapıcam ben işte
dün gece yine erkek bebeğim olduğunu gördüm bu bebek diğerine göre biraz daha güzeldi ilki çirkindi
emzirdim koklamaya çalışıyorum bebek gibi kokmuyordu sonra kucağıma alıyorum benim annemle babam siz olmayın sizi istemiyorum diyor
bende "aaa siz bizi bir tanısan biz babanla çok eğlenceli insanlarız çok güleriz hele ben çok konuşurum" diyorum
erkek bebek tersi kız bebekmi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…