2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Cnm aslında haftasonundan beri var artık geçti sayılır ateşim 1-2 defa çıktı. ben her yıl faranjıt olurum diye önemsemedim.Şuan sadece boğaz gıcığım var.
İlaç almak istemediğim için kendi bağışıklık sistemimle olayı çözerim dedim:))
Yarına bişeyim kalmaz artık doktora gitmemin de bi faydası yok.

Ama bundan sonra bi rahatsızlığım olursa hemen gideceğim.

Bu arada 2 3 gündür ara ara bulantı ve sabahları mide ekşimesi yaşıyorum. bi hamile tanıdığım 8 haftadan sonra başladı şikayetlerim demişti.Korkuyorum valla tatil burnumdan gelmez inş.

geçmiş olsun canım ozaman :))) istersen birkaç gün ılık suyun içine biraz limon biraz bal karıştır hem boğazındaki gıcık gider hemde rahatlarsın...

Herkese selam..kızlar bişiy dicem ben hamile kalmadan önce uyurken deli gibi uyuyordum yani kol biyerde,bacak biyerdebazen uyandığımda yatağın ters tarafında kalktığımı biliyorum..birde yüzüstü yatmaya bayılıyordum.hamile kaldım dikkat etmeye başladım yüzüstü yatmayım diye cok zorlandım alışkanlık:44: Birkaç kez gözümü gece açtığımda tam yüzüstü olmasada yanlama yüzüstü yattığımı farkediyorum ve düzeltirken hemen kendimi kasıklarımda ağrı oluyor:18::18: Korkuyorum cokk rabbime emanetiz..yani uykuda bilinçsizce yatıyorum napıcam ben yaa

Selam kızlar Ben normalde,kendimi bildim bileli düzensiz yatan biriyim.yani deli gibi yatıyorum bir bacak bir yerde öteki başka yerde birde yüzüstü yatarak uyurdum hep hamile kaldım cok dikat etmeye basladım gece birkaç kez tedirgin olup uyanıyordum acaba yüzüstü yatıyorumuyum diye..birkaç kezde yakaladım kendimi yanlama yüzüstü yatıyorum ve hemen düzeltirken kendimi kasıklarım ağrıyor bu seferde :18::18:elimde olmadan acaba yavruma zarar veriyormuyumdur? Rabbim korusun Bulantılarım geçmişti düngeceden beri geri geldiler Fakat göğüslerimde o sertlik o şişkinlik,uçları normal eski bendeki gibi yanii benimle aynı haftada olanlar cok merak ediyorum nasılsınız? :26:.. Kendinize iyi bakın hepinizz öpüldünüzzz

özpolat rubella testini bende yptırdım dünden beri sana cvp vermek istiyorum malesef veremedim alıntı ile cevap verilmiyo bazen uyuzluk yapıyoorubella testinde IgG :89,2(POZİTİF) ÇIKMIŞ IgM :0,29(NEGATİF) EĞER SENİNDE IgG POZİTİF DİĞERİ NEGATİFSE NORMAL...AMA DİĞERİ POZİTİFSE OZAMAN KONTROL GEREKİTOR..BU KIZAMIK TESTİ YANİ IGG:ÖNCEKİ IGM:ŞİMDİKİ ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM ŞİMDİ NASIL DURUMLAR SENİN SONUCLARIN NASIL?

harika bir yazı olmuş ağlayarak okudum Hala ağlıyorum..minik yavrularımız yaaa miniiciklerrr daha Rabbimmm koru yavrularımızıı..

sağlık ocağından beni henüz aramadılar sanırım bne gidip kayıt yaptıracağım ne güzel ilgilenmişler seninkiler

benim de bulantım falan yok elevit verdi onu içiyorum

Ben 2li testi devlet hastanesinde yaptırdım kizlar. Yarında sonuclarımı alacağım.

Kayramm usgye girmedim canim. Bidahaki randevumda girerim heralde olmazsa yarın bı sorayım.

Ben 2li testi devlet hastanesinde yaptırdım kizlar. Yarında sonuclarımı alacağım.

Kayramm usgye girmedim canim. Bidahaki randevumda girerim heralde olmazsa yarın bı sorayım.

canısım ikili testini ne çabuk alıyorsun öyle.ben ilk bebeğimde 1 hafta sonra almıştım.süpermiş valla...anladım kuzum..keşke bi girseydin uzun zamandır girmemiştin çünkü....hayırlısı olsun bakalım.hayırlı sonuçlar olur inşallah...

kayınvalidenede kocanada işyerindekilerede ayar oldum deli oldum sinir oldum.yavrum sen hamilesin delimisin ne kalkıyon sahura değiyor mu??ver cevaplarını geç.ben yıllarca susutum ezdide ezdi baktım olmayacak eşime dedim sen görüş yeter benim yıprandığım yeter.bebeğimi gömdüğüm gün kayınvalidem yemeğini yeyip bi güzel gezmeye gitmişti artık mesafeliyim eşimde öyle..ikinci gelin geldi ben bir kıymete bindim sorma...ezdirme kendini.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.nazda yapmak kapriste yapmak sana özel kimseyi bağlamaz.hamilesin sen ya...allahım deli oldum valla...

Son düzenleme:
iyi akşamlar

sürmeli inşallah iyi sonuçlar alırsın canım
kayracım nasılsın

Son düzenleme:
iyi akşamlar

sürmeli inşallah iyi sonuçlar alırsın canım kayracım nasılsın

iyiyim kuzum sen nasılsın??bugün evi baştan aşağı sildim süpürdüm ve akşam yine kanama.alışkanlık yaptı zaten kanama ve ben ayrılmaz ikilii

iyiyim kuzum sen nasılsın??bugün evi baştan aşağı sildim süpürdüm ve akşam yine kanama.alışkanlık yaptı zaten kanama ve ben ayrılmaz ikilii

bende iyiyim canım aman dikkat et ya bebiş kendini hatırlatıyor yorma kendini
bende bugün eşimle evi sil baştan temizledik yoruldum kasığım ve sağ kalçama ağrı giriyor ara ara çok ayakta kalınca oluyor sanırım ben çok titiz biriyim ama şimdi yapamayınca delleniyorum her işi de kocaya yaptıramıyorum olmuyo beceremiyor şöyle böyle yap deyince kızıveriyor pes ediyor zatencanına minnet bir hali var

ben haftaya ikili test yaptıracam da benimki özel hastane 2liyi orda yaptırmam şart mı sağlık ocağı yada devlet hastanesinde de yapılıyormu malum biraz tuzlu bir test de kendisi aile hekimliğinde üzretsiz diye duymuştum ne kadar güvenilir acaba ? :44:

cannım malesef yapacak birşey yok hem ilgilenmem gereken bir ciğerim var hem evim hem eşim...bebiş kendini hatırlatoyor evet ama anne dinlemiyor iş bitene kadar devam.rabbime emanet ettim şükür bakalım....benim eşimde yapar sağolsun bugün paylaştık zaten.kan gelincede bi dünya söylendi ben yaparım diye bende arabama atladım anneme gittim iftar yaptık kışa hazırlık yapıyoruz falan...iyiyim ama şükür...

bu test çok önemliii....doktoruna sor kuzum bence...güvenilirliklerini bilmiyorum...

merhaba canım ikili testi iyi bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim bende henüz yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yaptıracağım ama geçen hafta teyzem yaptırdı önce doktoruna gitti usg ye girdi ense kalınlığına bakıldı sonrada aynı gün kan verdi ikisinin aynı gün olması çok önemliymiş. o özel bir labaratuvarda yaptırdı 75 lira tuttu. sana ne kadar fiyat verdiler.

bu test çok önemliii....doktoruna sor kuzum bence...güvenilirliklerini bilmiyorum...
biliyorum canım bende o yüzden güvenilirliğini merak ettim bugün sağlık ocağına ben yoruldum diye gidemedim eşim geçerken uğrayıp da demiş oradaki ebe de 2li 3lü teste çok takılmayın yaptırın ama sonuçlarını çok ciddiye almayın demiş anlamadım valla :44: arkadaşım aile hekimliğinde yaptırmıştı doktoru tavsiye etmişti ona da benimki özel hastane hani devlet hastanelerinin laboratuvar sonuçları daha doğrudur diye özellikle de ondan sordum neyse doktora sorucam bakalım ne derse artık

aynı gün olması gerektiğini biliyorum tatlım ona göre yaptırırım mümkün olduğunca 190 gibi biey demişlerdi de doktora ve hastaneye göre değişiyor mu ne bu fiyatlar neyse bebişim sağlıklı olsun da veririim elbette gözümde değil de resmen para tuzağı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…