kızlar ben herşeye ağlıyorum ben ya. işyerinde dediler ki çok nazlısın, psikolojik bunların hepsi, bulantılarım çok oluyo halsizim diye. bende bi başladım ağlamaya yemin mi ediyim dedim. eşimde inanmıyo kimse inanmıyo herkes suratımda yalandan yapıyomuşum gibi bakıyo dedim çok üzüldüler yanlış anladın diye.. evde kocamda öyle gece sahurda bayılacak gibi oluyorum bir tabak kaldırıp yardım etmiyo sabah işe geliyorum bide.. eşşek gibi yapıyorum gocunmuyorumda herkesin suratıma o bakışları çok gücüme gidiyo. şu an yazarken bile ağlıyorum...
birde üstüne kaynanam aradı akşam onlardaydık yaptığım bi hareketten rahatsız olmuşlar bir daha yapmıcakmışım o kadarda basit bişey ki.. şok oldum inme indi bana. sırf laf soylemek için laf. bi güzel kocama aradım onu sıvadım bende. bana böyle laf konuşma hakkı nerden bulunuyor diye...
içimi buraya dökeyim dedim.
canım sakın olmaya calıs cok farklı bı psıkolojı ıcındeyız bu halımızıde bızden baska kımse anlamaz sana cok hak verıorum onceden batmayan seyler banada suan nasıl batıyor rahatsız edıyo anlatamam ....kayınvalıdende ustune tuz serpmıs yanı esın annesıyle bı konussun senın bu hassaslıgını anlaması lazım bı kadın olarak aslında ama ıste herkes aynı anlayısla yaklassa keske .. uzme canım kendını ınan uzuldum burda okurken yanyana olsak konussak ıstedım ... bebegını dusun takma uzulme onu kucagına alıcagın gusel gunlerı dusun sadece olurmu ??dıger canını sıkan herseyede bu resımdekını yap