• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
allam allam olcem. midem oyle bi kaziniyo ki anlatamam. simdi yemek yedim daha ama yok 2 dk. kazinmaya basliyo. cekmecem buskivi, meyve dolu ama yiyesim gelmiy napicam ben ya. gece uykudan uyaniyorum kazintidan, cok zor bi sey bu ya. kesin gastritten

canım gebelik reflüsü de olabilirsin, doktoruna danış mutlaka.

benim de 7. haftamda kanamam olmuştu, kalp atışlarını duyunca bebişimizin ağlamıştık. gerçi aceleden tıp merkezine gittik ve oradaki kadın doktor "aaa sen ne biçim anne olacaksın. böyle yaparsan çocuk kendi gider vücudundan, atar kendini. sen asla anne olamazsın" gibi demoralize edici sözler söylemişti. sebepse: titremem:))

oysa kendi doktorum vücudum susuz kalıp gıda almadığı için yaşadığım titremelerin normal olduğunu söylüyor. moral bozan ve hiçbir şeyden anlamayan doktorlardan nefret ediyorum brrr...

bende 5+3 de yaşamıştım,kanla beraber pıhtı gelmişti ve ben kesenin düştüğünü düşünmüştüm,acildeki doktoru aradım eğer düşürüyorsanız bişey yapamam ama içiniz rahat etsin gelin dedi.sabah doktoruma gittim,ağlaya ağlaya oturdum sedyeye,doktorum baktı ve kese duruyor dedi,benim ağlamam şiddetlendi,sonra kalp atışlarını duyduk ve o an eşimi gördüm oda ağlıyordu.ve o an elimden gelen gelmeyen ne varsa yapacağıma emin oldum.ve doktorum sonra arkadaşını azarlarmış gibi azarladı beni,senin durumun çok riskli değil bak bebişin seninle diye,bu beni doktoruma iyice bağladı.bizim gibi sorun yaşayanlarda doktorun önemi bi kat daha artıyor.çünkü doktorluğun yanında insanlığınıda göstermesi gerekiyor.karşısındakinin hislerini önemsemesi gerekiyor.o yüzden eğer doktorunuzdan memnun değilseniz hemen başka doktor aramalısınız.doktorların suyu çıkmadı nihayetinde.

canım gebelik reflüsü de olabilirsin, doktoruna danış mutlaka.

bilmiyorum ki ya ben 3 yil once peptik ulser tedavisi gormustum, simdi hamilleikle beraber mide asidi de artinca tekrar nuksetti galiba. o zaman ilac kullanmistim gecmisti, simdi ne yapicam ben. varsa benim gibi ulserle basi dertte olan ilac kullanabiliyomuyuz yani hamilerin kullanabilecegi ilaclar var mi? doktora danisicam tabi mutlaka da merak ediyorum

evet cnm anadolu sağlık..hastane iyi ama en önemlisi bence doktor.doktorum pek şeker,pek tatlı dilli maşallah..

Canım merhaba,ben de asm ye gidiyorum,daha doğrusu orada tüp bebek tedavisi gördüm doktorum aydın bey,ama artk tüp bebek bölümünde işim bitmiş normal kadn sağlğı bölümüne geçmeliymişim doktorum öyle dedi,ve iki isim söyledi nuri bey ve zeynep hanım.Senin doktorun kim?

arkadaşlar dün doktora gittik eşimle.

şükürler olsun miniğim büyümüş 14 mm olmuş.

kalp atısını duyduk bana tuhaf geldi acayip hızlıydı ama cok güzeldi.

kilo kontrolü, tansiyon ölçümü yapıldı.

kilom 60 :52: :52:

doktor pilav,ekmek,hamur işinden uzak dur,meyve, sebze ve süt ürünlerinden bol bol tüket yoksa cok kilo alırsın dedi.

çok şükür herhangi bi sıkıntımız yok.sağlığımız yerinde.

1 ay sonra gel dedi 2 li test için.

ay cok sevındım hayırlı olsun canımm gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnn

hamile kaldığım zaman tartınmamıştım ilk kontrolde kilo almamaya çalış dedi bizde eve tartı aldık 61.00 kiloydum bu sabah tartındım 1,5 ayda 62.400 olmuşum :18: eyvah eyvah...çok uzun zamandır ben 6 lı kiloları görmemiştim,
şöyle bir durum var,mide bulantım yok ama yeme sistemin eskisi gibi neden kilo almışım anlamadım,hatta eskiye nazaran abur cubur yemiyor çikolata,tatlı,çerez,cips,kola,fast food,patates kızartması v.s. şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum ki :31:

ay sen ne dıosun ben 12.haftaya gırıorum 61 lebaşladım 65ım..karnımda kocaman..ama gazım cok var

Al bendende o kadar ıcım bı tuhaf oldu ıyı bogulmadı bebek baya sadece kafası cıkmıs vazıyette suda bekledı gıbı geldı bana:18:

ama evde kocasının yanında belki daha güvende hissetmiştir kendini.ben daha izliyorum bitmedi

ayy kızlar bende bi fena oldum izleyince, hizlandırıp izledim.. öyle bir durumda kocamın yanımda olmasını asla istemem. birde adamda bi ara suya girdi onun ne işi vardı ayol anlamadım töbe est. :9::27:

ay kızlar bencede o bebek nasıl durdu öle..içim kalktı birde ters cevırmedıler cıgerlerındekı sucıksın dıe..en garıbıme gıdende suda dogum bılke olsa bır allahın kulu yardım etmedı kadıncagız kedi köpek gibi tek basına dogurdu..adamda girmiş suya allahım birde öpüşüyolar bi kalk giit derim ben gözüm görmez valla :52: ay o halde bide romantizmmi düşüncem.adam sen bı cekıl kadının bagırsagına kadar baktın bi huzur ver :9::9::9:

mrb güzel anneler:) aranıza yeni katıldım sohbetlere pek katılamıyorum ama bol bol okuyorum yzdıklarınızı tecrübeli olup bilgilerinizi aktardığınız için teşekkürler..ben 8.haftamın içindeyim bende ani tansiyon düşmeleri oluyor acaba aranızda böyle olan var mı doktorum bol su iç diyor ama nerde olacağı belli olmadığından korkuyorum dışarda düşüp kalıcam diye. şimdilik tatildeyim onun için rahatım ama çalışmaya başlayınca geçer inşallah bu durum

Canım merhaba,ben de asm ye gidiyorum,daha doğrusu orada tüp bebek tedavisi gördüm doktorum aydın bey,ama artk tüp bebek bölümünde işim bitmiş normal kadn sağlğı bölümüne geçmeliymişim doktorum öyle dedi,ve iki isim söyledi nuri bey ve zeynep hanım.Senin doktorun kim?

zeynep hanım :) nuri beyde kuzenim doğurdu,gerçi son ayda kendi doktoru gidince hastaneden mecbur kaldı ama menundu nuri beyden de.ama ben zeynep hanımı tavsiye ederim,müthiş tatlı bi kadın.şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım,pimpiriklide en ufak şeyi atlamıyo.

mrb güzel anneler:) aranıza yeni katıldım sohbetlere pek katılamıyorum ama bol bol okuyorum yzdıklarınızı tecrübeli olup bilgilerinizi aktardığınız için teşekkürler..ben 8.haftamın içindeyim bende ani tansiyon düşmeleri oluyor acaba aranızda böyle olan var mı doktorum bol su iç diyor ama nerde olacağı belli olmadığından korkuyorum dışarda düşüp kalıcam diye. şimdilik tatildeyim onun için rahatım ama çalışmaya başlayınca geçer inşallah bu durum

hamilelikte tansiyon çok öenmli,dikkat et kendine.sürekli takip et..

Kayracım geçmiş olsun canım. ben daha yeni öğreniyorum. bayadır takip edemiyorum. internetten uzagım bu aralar eylüle kadar.

zeynep hanım :) nuri beyde kuzenim doğurdu,gerçi son ayda kendi doktoru gidince hastaneden mecbur kaldı ama menundu nuri beyden de.ama ben zeynep hanımı tavsiye ederim,müthiş tatlı bi kadın.şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım,pimpiriklide en ufak şeyi atlamıyo.

Teşekkür ederim,ben de Zeynep hanma devam edeyim bari tatlı dil ve güler yüz çok önemli benim için tabi detaycı olması da.

Teşekkür ederim,ben de Zeynep hanma devam edeyim bari tatlı dil ve güler yüz çok önemli benim için tabi detaycı olması da.

ne zaman gidiceksin?ben haftaya çarşamba gidicem,ikili test için..benden önce gidersen selam söyle :) ağlak burcu nun selamı var de o tanır :1:

bende 5+3 de yaşamıştım,kanla beraber pıhtı gelmişti ve ben kesenin düştüğünü düşünmüştüm,acildeki doktoru aradım eğer düşürüyorsanız bişey yapamam ama içiniz rahat etsin gelin dedi.sabah doktoruma gittim,ağlaya ağlaya oturdum sedyeye,doktorum baktı ve kese duruyor dedi,benim ağlamam şiddetlendi,sonra kalp atışlarını duyduk ve o an eşimi gördüm oda ağlıyordu.ve o an elimden gelen gelmeyen ne varsa yapacağıma emin oldum.ve doktorum sonra arkadaşını azarlarmış gibi azarladı beni,senin durumun çok riskli değil bak bebişin seninle diye,bu beni doktoruma iyice bağladı.bizim gibi sorun yaşayanlarda doktorun önemi bi kat daha artıyor.çünkü doktorluğun yanında insanlığınıda göstermesi gerekiyor.karşısındakinin hislerini önemsemesi gerekiyor.o yüzden eğer doktorunuzdan memnun değilseniz hemen başka doktor aramalısınız.doktorların suyu çıkmadı nihayetinde.

ben kanama nedeniyle en yakın doktora gittim, misafirlikteydik o zaman. bu tutum benim doktorumun tutumu değil yani, ama olsaydı mutlaka değiştirirdim senin de dediğin gibi dr.ların suyu çıkmadı nihayetinde:))

bilmiyorum ki ya ben 3 yil once peptik ulser tedavisi gormustum, simdi hamilleikle beraber mide asidi de artinca tekrar nuksetti galiba. o zaman ilac kullanmistim gecmisti, simdi ne yapicam ben. varsa benim gibi ulserle basi dertte olan ilac kullanabiliyomuyuz yani hamilerin kullanabilecegi ilaclar var mi? doktora danisicam tabi mutlaka da merak ediyorum

bende normal mide yanması var ama ablamda gebelik reflüsü vardı ve dr.u ilaç vermişti, o şekilde rahatladı ve keşke erkenden sorsaydım doktora diye hayıflandığını hatırlıyorum sonradan... allah şifa versin canımcım...

ne zaman gidiceksin?ben haftaya çarşamba gidicem,ikili test için..benden önce gidersen selam söyle :) ağlak burcu nun selamı var de o tanır :1:

Yok canm haftaya son kez Aydın beye gideceğim,ondan sonraki kontrollerim,ikili test falan olacağı zaman Zeynep hanma giderim ki 3 haftayı bulur herhalde,Senden önce gitseydim söylerdim selamını:)

arkadaşlar ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duydum çok farklı bir duyguymuş :)
herşey normal 1 ay sonra da inşallah bugün ki gibi herşey normal olur

Back