Yok canm haftaya son kez Aydın beye gideceğim,ondan sonraki kontrollerim,ikili test falan olacağı zaman Zeynep hanma giderim ki 3 haftayı bulur herhalde,Senden önce gitseydim söylerdim selamını:)
arkadaşlar ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duydum çok farklı bir duyguymuş :)
herşey normal 1 ay sonra da inşallah bugün ki gibi herşey normal olur
10.haftandasın artık ustten bakar gorunur cnm
bebegin ense kalinligini olcerek ve bazi ken degerlerini de bakilarak bebegin down sendromlu dogma riskine bakiliyor canim
bebeğin zeka testi.ense ölçümü yapılıyor,bide senden kan alıyorlar,oradaki değerlerle ense ölçümüyle test yapılıyor.kili test, Birinci trimester tarama testi, ense kalnl lm, 11-14 testi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe dan oku,bayaa açıklamalı yazmışlar.11-14.haftalar arasında yapılıyor.
ben seni haber veririm o zaman,derim arkadaş tanıdık ona göre diye :) hastaneye yakın mısın peki?
hayırlı olsun.hayatta unutmazsın o sesi :) ben en son gittiğimde hareket ediyodu,her gözümü kapattığımda kıpır kıpır gözümün önünde bebişim
Ben de çook ağır bi hamilelik geçiriyorum, su içmeye yemek yemeye korkuyorm. Milletin tepkisi "çık dışarı gez, hava al, kendine gel.." olunca ben de çıldırıyorum benim yataktan doğrulmaya halim yok, üzerimden tır geçmiş gibi... vücut susuz kaldığı için sürekli titreme hali.. annemler vs. herkes "canın bir şey çekiyor mu" diye soruyor, keşke çekse de yesem...
benim doktorum mide bulantısı ve yanması için rennie duo ve emedur vermişti ama işe yaramadı. en son kemoterapi hastalarına verilen zofran adlı üçlü bir ilaç verdi ama o da işe yaramıyor((
bazen sabrım kalmadı allahım diyorum bazen de böyle dedim diye korkuyor üzülüyorum. allah sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla tamamlamayı yavrularımızı kucağımıza almaı nasip etsin inş. amin:))
(oohh içimi döktüm..)
hadi bakalim hayirli olsun..kalp atisini ben de ilk duydugumda cok kotu olmustum en cok da pit pit atan o kalbi gorunce etkilenmistim. zaten kalpten ibaretti son gordugumde:))))
selam şekerlerim nasılınız bakalım???
kızlar ikinci kontrolümüzde ultrasonla mı bakar sizce yine vajinal mi bakar :26:
arkadaşlar ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duydum çok farklı bir duyguymuş :)
herşey normal 1 ay sonra da inşallah bugün ki gibi herşey normal olur
sağol canım.. evet kesinlikle öyle olacak.. hareket etmesi daha da başkadır dimi ?
valla arkadaşım bende senle aynı durumdayım senin dediğin ilaçları bende kullandım ama banamısın demiyor.hiçbir şekilde geçmedi.ben kusmaktan nefes alamıyorum.gerçekten allah yardım etsin bize
selam güzel anneler, umarım Sizde herşey yolundadır. Doktordan geldim yeni ama kuzucuğumu görmekten değil bu sefer kendimi götürüp getirdim((( 2 gündür ateşimde bir miktar yükselme oluyordu kadın doğumcum ilk gün için takip edelim dedi çok fazla miktarda artma olmadı sonuca göre kbb yada göğüs hastalıkları druna gitmemi istedi dünde hafif ateş yükselmesi oldu ama sınırı aşmadığı için önemsemedim ama dün akşamda yine ateş başlayınca bugün hemen soluğu bir kbb uzmanında aldımki kan , idrar vs testler yapıldı kronik faranjit teşhisiyle ve ilaçlarımla eve döndüm sanırım haftasonu sabahın köründe denize girmenin bedelini ödedim ((
selam güzel anneler, umarım Sizde herşey yolundadır. Doktordan geldim yeni ama kuzucuğumu görmekten değil bu sefer kendimi götürüp getirdim((( 2 gündür ateşimde bir miktar yükselme oluyordu kadın doğumcum ilk gün için takip edelim dedi çok fazla miktarda artma olmadı sonuca göre kbb yada göğüs hastalıkları druna gitmemi istedi dünde hafif ateş yükselmesi oldu ama sınırı aşmadığı için önemsemedim ama dün akşamda yine ateş başlayınca bugün hemen soluğu bir kbb uzmanında aldımki kan , idrar vs testler yapıldı kronik faranjit teşhisiyle ve ilaçlarımla eve döndüm sanırım haftasonu sabahın köründe denize girmenin bedelini ödedim ((
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra Allah korusun seni ve bebişini
kızlar ben herşeye ağlıyorum ben ya. işyerinde dediler ki çok nazlısın, psikolojik bunların hepsi, bulantılarım çok oluyo halsizim diye. bende bi başladım ağlamaya yemin mi ediyim dedim. eşimde inanmıyo kimse inanmıyo herkes suratımda yalandan yapıyomuşum gibi bakıyo dedim çok üzüldüler yanlış anladın diye.. evde kocamda öyle gece sahurda bayılacak gibi oluyorum bir tabak kaldırıp yardım etmiyo sabah işe geliyorum bide.. eşşek gibi yapıyorum gocunmuyorumda herkesin suratıma o bakışları çok gücüme gidiyo. şu an yazarken bile ağlıyorum...
birde üstüne kaynanam aradı akşam onlardaydık yaptığım bi hareketten rahatsız olmuşlar bir daha yapmıcakmışım o kadarda basit bişey ki.. şok oldum inme indi bana. sırf laf soylemek için laf. bi güzel kocama aradım onu sıvadım bende. bana böyle laf konuşma hakkı nerden bulunuyor diye...
içimi buraya dökeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?