2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yok canm haftaya son kez Aydın beye gideceğim,ondan sonraki kontrollerim,ikili test falan olacağı zaman Zeynep hanma giderim ki 3 haftayı bulur herhalde,Senden önce gitseydim söylerdim selamını:)

ben seni haber veririm o zaman,derim arkadaş tanıdık ona göre diye :) hastaneye yakın mısın peki?

arkadaşlar ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duydum çok farklı bir duyguymuş :)
herşey normal 1 ay sonra da inşallah bugün ki gibi herşey normal olur

hayırlı olsun.hayatta unutmazsın o sesi :) ben en son gittiğimde hareket ediyodu,her gözümü kapattığımda kıpır kıpır gözümün önünde bebişim

bebegin ense kalinligini olcerek ve bazi ken degerlerini de bakilarak bebegin down sendromlu dogma riskine bakiliyor canim

ALLAH KORUSUN( rabbim kimseyi evladıyla sağlıyla eviyle yuvasıyla imtihan etmesin. allah korusun.

açıklamalar için teşekkürler. inş. en güzel sonuçları alırız hep birlikte. benim daha 4-5 haftam var:)

kötü bir şekilde uyku bastırdı.allahım heryeri buğulu görüyorum yere yatsam rüya görmeye başlarım gözüm açık neler gördüm neler

sağol canım.. evet kesinlikle öyle olacak.. hareket etmesi daha da başkadır dimi ?

valla arkadaşım bende senle aynı durumdayım senin dediğin ilaçları bende kullandım ama banamısın demiyor.hiçbir şekilde geçmedi.ben kusmaktan nefes alamıyorum.gerçekten allah yardım etsin bize

hadi bakalim hayirli olsun.. kalp atisini ben de ilk duydugumda cok kotu olmustum en cok da pit pit atan o kalbi gorunce etkilenmistim. zaten kalpten ibaretti son gordugumde:))))

saol canım Allah razı olsun.inş. hareketli hallerini de göreceğiz.

selam şekerlerim nasılınız bakalım???

hoşgeldin demek için alıntı yapmıstım ama sanırım cok gec kaldım.abla burdaydı onla sohbet,gelen giden telefonlar derken bi fırsat bulamadım yazmaya ben iyyim sen nasılsın.sana gecmiş olsun demişler bişeyi mi kacırdım ben hayırdır inş. neyin var ?

kızlar ikinci kontrolümüzde ultrasonla mı bakar sizce yine vajinal mi bakar :26:

yok canım bana ilk seferinde alttan baktı temiz mi kist filan var mı diye ondan sonra hep üstten

arkadaşlar ben geldim :)
bugün bebişimin kalp atışlarını duydum çok farklı bir duyguymuş :)
herşey normal 1 ay sonra da inşallah bugün ki gibi herşey normal olur

gözün aydın canım cok sevindim süper bi duygu sağlıklı oldugunu bilmek artık bi can tasıdıgını bilmek paha biçilemez

tadını cıkarın kızlar hamiişliğinn

sağol canım.. evet kesinlikle öyle olacak.. hareket etmesi daha da başkadır dimi ?

kesinlike,en güzel an önce kalp sesi,sonra kıpırdaması.başı ayrı oynuyodu,kıçı ayrı muhteşem bişey..görünce hatırlarsın söylediklerimi.Allahım kucağımızada sağlıklı almamızı nasip etsin inşallah.

valla arkadaşım bende senle aynı durumdayım senin dediğin ilaçları bende kullandım ama banamısın demiyor.hiçbir şekilde geçmedi.ben kusmaktan nefes alamıyorum.gerçekten allah yardım etsin bize

inş. geçecek canım. ben haftaları bekler oldum artık. inş. geçececek. rabbim kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla hamileliği geçirmeyi nasip etsin, sonra da bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.

selam güzel anneler, umarım Sizde herşey yolundadır. Doktordan geldim yeni ama kuzucuğumu görmekten değil bu sefer kendimi götürüp getirdim ((( 2 gündür ateşimde bir miktar yükselme oluyordu kadın doğumcum ilk gün için takip edelim dedi çok fazla miktarda artma olmadı sonuca göre kbb yada göğüs hastalıkları druna gitmemi istedi dünde hafif ateş yükselmesi oldu ama sınırı aşmadığı için önemsemedim ama dün akşamda yine ateş başlayınca bugün hemen soluğu bir kbb uzmanında aldımki kan , idrar vs testler yapıldı kronik faranjit teşhisiyle ve ilaçlarımla eve döndüm sanırım haftasonu sabahın köründe denize girmenin bedelini ödedim((

canım cok gecmıs olsun oncelıkle dıkkat et kendıne olan olmus gırmıssın soguk denızede senı yaramaz anne senii

kızlar kuzenımde 7 haftalık hamıle
5 tuple yapılan tyestlkerde troıdı yuksek cıkmıs cr hemen kontrole almamız lazım demıs
bır sakıncası varmı ne olur yuksek olunca varmı boyle bırseyyaşayan:44:

cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra Allah korusun seni ve bebişini

kızlar ben herşeye ağlıyorum ben ya. işyerinde dediler ki çok nazlısın, psikolojik bunların hepsi, bulantılarım çok oluyo halsizim diye. bende bi başladım ağlamaya yemin mi ediyim dedim. eşimde inanmıyo kimse inanmıyo herkes suratımda yalandan yapıyomuşum gibi bakıyo dedim çok üzüldüler yanlış anladın diye.. evde kocamda öyle gece sahurda bayılacak gibi oluyorum bir tabak kaldırıp yardım etmiyo sabah işe geliyorum bide.. eşşek gibi yapıyorum gocunmuyorumda herkesin suratıma o bakışları çok gücüme gidiyo. şu an yazarken bile ağlıyorum...

birde üstüne kaynanam aradı akşam onlardaydık yaptığım bi hareketten rahatsız olmuşlar bir daha yapmıcakmışım o kadarda basit bişey ki.. şok oldum inme indi bana. sırf laf soylemek için laf. bi güzel kocama aradım onu sıvadım bende. bana böyle laf konuşma hakkı nerden bulunuyor diye...

içimi buraya dökeyim dedim.

kıvırcık canım benim sen en kısa sürede doktorunla irtibata geç en kötü telefonla görüşüp rennie kullanıp kullanamayacağını sorda biraz rahat nefes al ((

yoğun mide bulantısı yaşayan arkadaşlar sanırım topikte bir arkadaşta içeriği zencefil olan bir mide bulantısı ilacı kullanıyor Bugün eczacıdan öğrendiğim kadarıyla tabii içmeden soktoruna sorabilirisniz (çay olmamak kaydıyla ) zencefil içerikli ürünler şeker olabilri , zencefil tozu olabilir kullanılabilirmiş mide bulantısını kesermiş umarım işinize yarar

kızlar siz doktora ayda bir mi gidiyorsunuz, 15 günde bir mi? haftaya benim 3.gidişim olucak, her seferinde 15 gün sonra bir daha gel diyor, aklıma takıldı da, sorayım dedim :44: hamileliğim de normal ilerliyor, çok şükür bi sıkıntı yok yani.

aman canimm ya bosver sikma hicbir seye canini, birak herkes ne dusunuyosa dusunsun. senin halini en iyi sen bilirsin. sen stres yapma ki bebgin de stres olmasin. kaynan-gorumce muhabbeti zaten herksein derdi. doganin kanunu gibi olmus bu
birak kim nederse desin sen kendi sagligina bak, su donemde hic bir sey senin ve bebginin sagligindan onemli degilll. esine de soyle acsin bi makale bir sey okusun netten hamile psikolojisi ile alakali o zaman belki anlar canim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…