2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
önceki sayfada vajinal akıntıdan bahsedilmiş, tecrübeli hamilelere sorayım, bu akıntı doğuma kadar devam mı ediyor, ben de rahatsızım bu durumdan, abdest alıyorum, hooop bakıyorum, bir şeyler aktı, biraz açık oldu ama napim durum böyle :26:

Biliyordum bebişin seninle olduğunu ama nasıl sevindim anlatamam.canımsın hayırlı haberler banada iyi geldi valla...gözün aydın canım.allah bir daha sınamasın inş..

slm anneler. sabah kanamam oldu. hemen doktora gittik. kese normla dedi. ama hala bebek yok içinde. 8 hafta oldu son adetten ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük çıktı. yine progesterone devam. 5 tane kullanmıştım daha önce sonra bıraktım ama keşke bırakmasaydım. bu defa resmen kan geldi. çok korktum.

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin..kuzucuğu anlatmamışsın hiç ama(usg ye girmedinmi??napar içerde nasılmış??ikiliyi açtın gerisi gelecek hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah...

aleyküm selam canım geçmiş olsun.geç döllenmiş demekki.devam et düzenli geçer inşallah merak etme...

yapabilir.ben 11+4 de gidicem ve yapacak.

akıntı bende de çok fazla
ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle bişey bunda var..

geçmiş olsun cnm
hayırlısıyla bebişide görürsün inşallah..ilacını bırakma devam et bence ihmale gelmez

kızlar bende gördüm bugün bebeğimin kalp atışlarını
kuru fasülyeye benziyordu ultrasonda...resminide eklerim diğer topiğe
hala 1 hafta küçük çıkıyor ...geç döllenme dedi doktorum

Aaaaa süpermiş...canım ben maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorumm cok memnunumm sen nereye gıdıosun ??

ya orayı biliyorum hiç gitmedim ama duydum.ben asm ye gidiyorum,geçen sene de bi ameliyat olmuştum,işe yakın diye oraya devam ediyorum.doktorumdan da çok memnunum.

allam allam olcem. midem oyle bi kaziniyo ki anlatamam. simdi yemek yedim daha ama yok 2 dk. kazinmaya basliyo. cekmecem buskivi, meyve dolu ama yiyesim gelmiy napicam ben ya. gece uykudan uyaniyorum kazintidan, cok zor bi sey bu ya. kesin gastritten

Son düzenleme:
ya orayı biliyorum hiç gitmedim ama duydum.ben asm ye gidiyorum,geçen sene de bi ameliyat olmuştum,işe yakın diye oraya devam ediyorum.doktorumdan da çok memnunum.

asm bana cok yakın ewımın karsısı hemen cok guzel bır hastane ama bn gebelıkten oncede normal sımır testlerım ıcın falanda bu doktoruma gıttıgım ıcın degıstırmedım hakkımızda hayırlısı

tabiki geçer.geçen haftada bendde oldu biliyorsun..dinlen bol su iç geçer....korkma gülüm....ne kadar gelmiş??

çok gelmedi. hatta doktor kaç ped kadar dedi. yok dedim çok az ama bi pçeteyi doldurur. evet seni okumuştum. geçmiş olsun. ama biizm daha bebek ortada yok.

bende 5.haftamda yaşamıştım.bilirim korkusunu,ama çok şükür atlattık,sende atlatırsın inşallah cnm..

ben doktorumdan memnun olmasaydım değiştirecektim ama doktorumdan çok memnun kaldım.daha önce acıbademe gitmiştim kontrol için çok memnun kalmadım doktordan.bayaa bekletmişlerdi ilgiside çok yoktu.ama maşallah bu doktorum çok hoş,tatlı dilli.kafama bişi takılıyo mail atıyorum tak hemen cvp geliyo.1 ay sonra çağırmıştı,ama özlersen bebişini bekleme atla gel dedi,bizde gittik
sen de memnunsan ne güzel,zaten o hastanede iyi..

benim de 7. haftamda kanamam olmuştu, kalp atışlarını duyunca bebişimizin ağlamıştık. gerçi aceleden tıp merkezine gittik ve oradaki kadın doktor "aaa sen ne biçim anne olacaksın. böyle yaparsan çocuk kendi gider vücudundan, atar kendini. sen asla anne olamazsın" gibi demoralize edici sözler söylemişti. sebepse: titremem:))

oysa kendi doktorum vücudum susuz kalıp gıda almadığı için yaşadığım titremelerin normal olduğunu söylüyor. moral bozan ve hiçbir şeyden anlamayan doktorlardan nefret ediyorum brrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…