- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
slm anneler. Sabah kanamam oldu. Hemen doktora gittik. Kese normla dedi. Ama hala bebek yok içinde. 8 hafta oldu son adetten ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük çıktı. Yine progesterone devam. 5 tane kullanmıştım daha önce sonra bıraktım ama keşke bırakmasaydım. Bu defa resmen kan geldi. çok korktum.
aleyküm selam canım geçmiş olsun.geç döllenmiş demekki.devam et düzenli geçer inşallah merak etme...
çok korkyorum geçer değil mi?? Herhangi bir sancım yok..
günaydın kuzular,benim doktor günüm değişti.17 ağustosda gidiyorum.7 haftalıktan sonra ilk kez gideceğim.11+6 olduğum için doktor ikili test yapar herhalde deil mi?çünkü doktor değiştirdim,bu doktora ilk kez gideceğim.bu konuda aydınlatabilir misiniz?
akıntı bende de çok fazlaönceki sayfada vajinal akıntıdan bahsedilmiş, tecrübeli hamilelere sorayım, bu akıntı doğuma kadar devam mı ediyor, ben de rahatsızım bu durumdan, abdest alıyorum, hooop bakıyorum, bir şeyler aktı, biraz açık oldu ama napim durum böyle :26:
slm anneler. sabah kanamam oldu. hemen doktora gittik. kese normla dedi. ama hala bebek yok içinde. 8 hafta oldu son adetten ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük çıktı. yine progesterone devam. 5 tane kullanmıştım daha önce sonra bıraktım ama keşke bırakmasaydım. bu defa resmen kan geldi. çok korktum.
Aaaaa süpermiş...canım ben maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorumm cok memnunumm sen nereye gıdıosun ??
allah allah o kadar çok şişliğin var demekki
bizde bu sabah arkadaşlarla konuştuk hiç hamile gibi değilsin diyolar bana
ben yarım liko zayıflamışım bile
karnım çok sıkıyor öne doğru değilde yanlara doğru genişledim....acaba içimde kızım mı var :44::44:
benim bildiğim yana doğru genişleyince kız oluyor derli toplu olunca erkek...
sonra doğuyor büyüyor derli toplu olan kız,geniş yayılan erkek oluyor
ben,m kızkardeşim mayısda doğurdu,yarım metre sipsivri bi karnı vardı ve kızı oldu
ya orayı biliyorum hiç gitmedim ama duydum.ben asm ye gidiyorum,geçen sene de bi ameliyat olmuştum,işe yakın diye oraya devam ediyorum.doktorumdan da çok memnunum.
tabiki geçer.geçen haftada bendde oldu biliyorsun..dinlen bol su iç geçer....korkma gülüm....ne kadar gelmiş??
slm anneler. sabah kanamam oldu. hemen doktora gittik. kese normla dedi. ama hala bebek yok içinde. 8 hafta oldu son adetten ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük çıktı. yine progesterone devam. 5 tane kullanmıştım daha önce sonra bıraktım ama keşke bırakmasaydım. bu defa resmen kan geldi. çok korktum.
asm, anadolu sağlık mı? oranın çok iyi olduğunu duymuştum ben de.
asm bana cok yakın ewımın karsısı hemen cok guzel bır hastane ama bn gebelıkten oncede normal sımır testlerım ıcın falanda bu doktoruma gıttıgım ıcın degıstırmedım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?