2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kayracim bu bulantilar ne zaman gececek canim :2: agzimin icine durduk yere sulaniyor disimi fircalamakdan bile korkuyorum bugun sabah kusa kusa fircaladim o derece :)
tek saglikli gelsinlerde ,benim kizim simdiden kardesim kardesim diye dilinden düsürmüyor ,gecenlerde kizim kardesinle benim dinlenmem gerek diye uzandim biraz ,sonra ben uyandikdan sonra anne kardesimle iyilestinizmi siz diye soruyor hergünde göbegimi öpmek istiyor anne kardesimi öpecegim diye

benimde vardı güzelim ama 9.haftadan sonra geçti çok şükür yediklerine dikkat et akşamları hafif şeyler ye yağlı ve baharatlı çok yeme iyiy geliyor

acaba benimde geçecek mi kiii bugün snki daha az şikayet ettim belki benm de geçerr :)) akşam üzeri korka korka süt içtim ama sanırım gece yatarken içersem gaz yapıyo bilemedm vallaaa bu bebişleri anlmak zor :))

ederm,iyim gülüm gidersen yıkılır bu kent kuşlarda ölür demiş ya şair gidersen en çok üzülecek benim...sakın gitme sakınnnn.sabaha kadar dua edeceğim senin ve bebeğin için.rabbim hayırlı haberlerle döndürsün inşallahhh..

gülüm 12.haftaya kalmadan geçer...bazılarınınki 9 ay sürüyor onlar napsın kuzum???oğlun olacaktır canım ondan sıkıntıya sokuyordur seni..kızın kaç yaşında??

gülüm 12.haftaya kalmadan geçer...bazılarınınki 9 ay sürüyor onlar napsın kuzum???oğlun olacaktır canım ondan sıkıntıya sokuyordur seni..kızın kaç yaşında??

bende 9 ay surmusdu

saol canım benim sana diyecekkelime bulamıyorum bu güzel kalbine

9 aymııı ayyy
bunda nasılsın canımmmm
benim 6. haftadan 16. haftaya kadar sürmüştü

simdilik baslamadi daha....bende endiseliyim iste niye baslamadi acaba:26::26:bebis iyi olsun baslamasa super olur

benimki daha 3 yaşına yeni girdi:2::2::2:sürekli oyun asla gündüz uyumaz.dilinde bir tek şey var erkek geliyor hamza geliyor bu kadar

ben kizima erkek olsunmu diyorum ,hayir kiz kardesim olsun diye agliyor ,hep kiz istiyor ,ben ona anlatmistim sana abla diyecek diye okadar seviniyorki ,benim yatagimda beraber yatacagiz demi anne diyor :) simdilik cok seviyor bakalim sonunda ne olacak :26:

ay bi yandan olimpiyatları izliyorum da ben her kazanan aglıyorum ya
bende kentin reklamını izledim ağladım bugün.
bizde şimdi gezmeden geldik . iyi gezmeler.
ewet canım git git bitmiyoo uff
teşk. cnm güzel dileklerin için
yol için allah kolaylık versin. mutlu mutlu haberler alman dileğiyle......
annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş
kendi ayımı okuyabildim sadece sıcak bastı hepsini okuyamadım. geliyolar sağdan sağdan

kızın kaç yaşında dicektim kayra sormuş. allah bağışlasın benimkide 2.5 yaşında. tam anlamıyo karnımdaki bebişi belki iyice anlatsam anlarda kıskanır diye korkuyorum. şimdiden strese sokmaktan korkuyorum.. anne hasta olmuş dinlenmesi lazım diyorum. öpiyim diyo öpüyo anne iyileşti diyo

bende inşallah bebegimi mart ayında kucagıma alacagım;erkek olursa adı kesın hamza kız olursa karar vermedık:)) dun kalp atısını eger duymasaydım hala ınanamayacaktım. cok garıp bır duygu kac zamandır belkıyordum sımdı ınanamıyorum.

benim kiz daha 20 aylik anlamoyor tabii.eve gelince ne yapicak o konda endiseliyim........kiskanir herhalde.cunki tam 2 yas sendromunun ortasina denk geliyor 28 aya:26::26:

kızlar ben şimdilik kaçıyorum biraz uyku bastırdı sonra görüşürüz yine inşaallah allaha emanet olun

bak sen şu küçük fındığaaa
neden hamza cnm

gülüm ilk öğrendim hamile olduğumu aldım karşıma en büyük aşkımı dedimki`kardeş gelsinmi snaa canın sıkılmaz oynarsınız benimde iki aşkım olur sen okula gidince o bana bakar falan.ertesi sabah uyandı günaydın annem hamza kardeşim nasıl dedi??hamza kim dedim rüyamda oynadık kardeşimle hamza doğacak kardeşim karnındaki erkek kardeşim dedi..sanırım rüyasında gördü kuzum...

dediki doktorum eve git bebeğine sor neyimiz olacak idye bakalım deneyelim bebekler yanılmaz ama dedi..rabbim gönlünüzdekini versin canım ama kız kardeş istemekte haklı...ben tek kıazım ve çok yalnızım:2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…