şükür bebem bulantı hariç birde baş ağrısı genelde iyiyim...sennn????
abowwwwwww içine ibrahim tatlıses kaçmış....kırık..seviyom kız seniiii
canım arkadaşım güzel yürekli kardeşim dualarım seninle.elim yüreğimde beklicem.buyrun bana gelin kuzum dinlenmek için.valla kapım açık sonuna kadar.....
benimde vardı güzelim ama 9.haftadan sonra geçti çok şükür yediklerine dikkat et akşamları hafif şeyler ye yağlı ve baharatlı çok yeme iyiy geliyor
kayracim bu bulantilar ne zaman gececek canim :2: agzimin icine durduk yere sulaniyor disimi fircalamakdan bile korkuyorum bugun sabah kusa kusa fircaladim o derece :)
tek saglikli gelsinlerde ,benim kizim simdiden kardesim kardesim diye dilinden düsürmüyor ,gecenlerde kizim kardesinle benim dinlenmem gerek diye uzandim biraz ,sonra ben uyandikdan sonra anne kardesimle iyilestinizmi siz diye soruyorhergünde göbegimi öpmek istiyor anne kardesimi öpecegim diye
gülüm 12.haftaya kalmadan geçer...bazılarınınki 9 ay sürüyor onlar napsın kuzum???oğlun olacaktır canım ondan sıkıntıya sokuyordur seni..kızın kaç yaşında??
gülüm 12.haftaya kalmadan geçer...bazılarınınki 9 ay sürüyor onlar napsın kuzum???oğlun olacaktır canım ondan sıkıntıya sokuyordur seni..kızın kaç yaşında??
ederm,iyim gülüm gidersen yıkılır bu kent kuşlarda ölür demiş ya şair gidersen en çok üzülecek benim...sakın gitme sakınnnn.sabaha kadar dua edeceğim senin ve bebeğin için.rabbim hayırlı haberlerle döndürsün inşallahhh..
bende 9 ay surmusdu
bende 9 ay surmusdu
3 bucuk yasinda daha
benimki daha 3 yaşına yeni girdi:2::2::2:sürekli oyun asla gündüz uyumaz.dilinde bir tek şey var erkek geliyor hamza geliyor bu kadar
9 aymııı ayyy
bunda nasılsın canımmmm
benim 6. haftadan 16. haftaya kadar sürmüştü
benimki daha 3 yaşına yeni girdi:2::2::2:sürekli oyun asla gündüz uyumaz.dilinde bir tek şey var erkek geliyor hamza geliyor bu kadar
bende kentin reklamını izledim ağladım bugün.ay bi yandan olimpiyatları izliyorum da ben her kazanan aglıyorum ya
bizde şimdi gezmeden geldik . iyi gezmeler.iyiyim canım ya sıkıldım biraz hava almaya çıkıcaz eşime "bebişi gezdirelim canı sıkılmış dedim" giydim eşofmanları yürüyüp gelcez azıcık
öpüyorum sizleri iyi geceler ben kaçtım
yol için allah kolaylık versin. mutlu mutlu haberler alman dileğiyle......ewet canım git git bitmiyoo uff
teşk. cnm güzel dileklerin için
kendi ayımı okuyabildim sadece sıcak bastı hepsini okuyamadım. geliyolar sağdan sağdanannişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş
kayracim bu bulantilar ne zaman gececek canim :2: agzimin icine durduk yere sulaniyor disimi fircalamakdan bile korkuyorum bugun sabah kusa kusa fircaladim o derece :)
tek saglikli gelsinlerde ,benim kizim simdiden kardesim kardesim diye dilinden düsürmüyor ,gecenlerde kizim kardesinle benim dinlenmem gerek diye uzandim biraz ,sonra ben uyandikdan sonra anne kardesimle iyilestinizmi siz diye soruyorhergünde göbegimi öpmek istiyor anne kardesimi öpecegim diye
simdilik baslamadi daha....bende endiseliyim iste niye baslamadi acaba:26::26:bebis iyi olsun baslamasa super olur
ben kizima erkek olsunmu diyorum ,hayir kiz kardesim olsun diye agliyor ,hep kiz istiyor ,ben ona anlatmistim sana abla diyecek diye okadar seviniyorki ,benim yatagimda beraber yatacagiz demi anne diyor :) simdilik cok seviyor bakalim sonunda ne olacak :26:
bende 9 ay surmusdu
bak sen şu küçük fındığaaa
neden hamza cnm
ben kizima erkek olsunmu diyorum ,hayir kiz kardesim olsun diye agliyor ,hep kiz istiyor ,ben ona anlatmistim sana abla diyecek diye okadar seviniyorki ,benim yatagimda beraber yatacagiz demi anne diyor :) simdilik cok seviyor bakalim sonunda ne olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?