- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
1-2 ay sonramıhemen başla hemennnnnnnnnnn....
demek kizimda o yuzden catlaklar olusmus.4 aylikdi basladigimda.gec kalmisim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 ay sonramıhemen başla hemennnnnnnnnnn....
selam canimohh yarasin gobusune1 2 ay sonra bende baslasammi sence.yoksa zaten catlaklar var diye yapmasammi.
gece bana hoşgeldin demediselamımıda almadııı:2::2::2:
başla canım çok güzel dinlendiriyor vücuduna çok iyi gelir kesinlikle özelliklede göbişine ve kalçalarına
hoşbuldum kuzucuklarım.kız kocanıda güreşe çağır yağlı güreş olsun:))
gece bana hoşgeldin demediselamımıda almadııı:2::2::2:
nasılsın deryacım, nasıl gidiyor hamilelik? yavaş yavaş büyütüyorsun mercimeğini.kalp atışlarını da duymuşsun maşallah :)
yaparim ozaman insallah.masaj rahatlir beni......butun gun yoruluyorum
kimmis o acabaaaaaaaaa
Ay ben değil miyim yoksa, sazanlik mı yaptım :))
Aaaa askolsun görsem hosgeldin demez miyim selamını almaz miyim? Valla görmedim. Ama bak icime doğmuş, kapatmama rağmen yeniden girdim. Nasılsın arkadasım. Doğumgunudasim oğlun nasıl:)
qaliba sensin.bende gece vakti birisi selam vermemis diyince,gece meger nickinmis..ay cok guldum gece gece
a.s. canım beniimmmm
özledim seni yaa...nasılsın neler yapıyosun???
ben iyiyim çok şükür büyüyor teyzesi şükürler olsun...ctesi duydum kalp atıslarını..burdan tasınıcaz da gitmeden bir daha görelim dedi.haftasonu gidicem yine doktora..
hemen başla canım hatta eşine yaptır daha romantik olur
hemen başla canım hatta eşine yaptır daha romantik olur
kocam bi gelsin birazda ona masaj yaptırıcam belki güreşiriz de belli olmaz
Çok geceli bir mesaj olmuş :)) adım şebnem. Şeb de gece demek. O yüzden gece nickini kullanırım hep.qaliba sensin.bende gece vakti birisi selam vermemis diyince,gece meger nickinmis..ay cok guldum gece gece
bananee küstümmmşaka kuzum takıldım ölesine.çok şükür bebem sağol iyidirr sen nasılsın???
12 hftada cinsiyet belli ouyomuymuşşşaaa şaşırdımm benim doktorum ona daha var dedi bana ben 12 ye giriyorum 2 gün sonra 13 haftalıkende 2 liye gircem..oda belli olurmu acaba? Ayyy yavrumm inşallah ..ama bizim ultrason 2 boyutlu pek belli olmuyor net değil...inşallah anlaşlır
ben öndeyim şimdi demek?bakalım ilk hayırlı açılış benden gelir inşallahhh Benim ultrason kağıdımda 22 şubatı gösteriyo doğum için? Onu anlamış değilimm..neyse sağlıklı sıhhatli gelsin yavrularımıda birkaçgünden bişiy olmazz sanırım
12 hftada cinsiyet belli ouyomuymuşşşaaa şaşırdımm benim doktorum ona daha var dedi bana ben 12 ye giriyorum 2 gün sonra 13 haftalıkende 2 liye gircem..oda belli olurmu acaba? Ayyy yavrumm inşallah ..ama bizim ultrason 2 boyutlu pek belli olmuyor net değil...inşallah anlaşlır
ben öndeyim şimdi demek?bakalım ilk hayırlı açılış benden gelir inşallahhh Benim ultrason kağıdımda 22 şubatı gösteriyo doğum için? Onu anlamış değilimm..neyse sağlıklı sıhhatli gelsin yavrularımıda birkaçgünden bişiy olmazz sanırım