2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
başla canım çok güzel dinlendiriyor vücuduna çok iyi gelir kesinlikle özelliklede göbişine ve kalçalarına

yaparim ozaman insallah.masaj rahatlir beni......butun gun yoruluyorum

nasılsın deryacım, nasıl gidiyor hamilelik? yavaş yavaş büyütüyorsun mercimeğini.kalp atışlarını da duymuşsun maşallah :)

a.s. canım beniimmmm
özledim seni yaa...nasılsın neler yapıyosun???
ben iyiyim çok şükür büyüyor teyzesi şükürler olsun...ctesi duydum kalp atıslarını..burdan tasınıcaz da gitmeden bir daha görelim dedi.haftasonu gidicem yine doktora..

Aaaa askolsun görsem hosgeldin demez miyim selamını almaz miyim? Valla görmedim. Ama bak icime doğmuş, kapatmama rağmen yeniden girdim. Nasılsın arkadasım. Doğumgunudasim oğlun nasıl:)

bananee küstümmmşaka kuzum takıldım ölesine.çok şükür bebem sağol iyidirr sen nasılsın???

Ben de özledim cnm, çok fazla yazmıyorum ,arkadaşlarımın güzel haberlerini sessizce takip ediyorum ,mutlu oluyorum iyi gelişmelere.... Ben de iyiyim,bu günümüze şükürler olsun. Eylülü sabırsızlıkla bekliyorum, sizleri görünce daha bir istek ve heyecan sarıyor beni :)Taşınıyormuşsun,ne güzel memleketine kavuşacaksın. Rabbim ne muradın varsa hayırlara vesile kılarak nasip etsin....

qaliba sensin.bende gece vakti birisi selam vermemis diyince,gece meger nickinmis..ay cok guldum gece gece
Çok geceli bir mesaj olmuş :)) adım şebnem. Şeb de gece demek. O yüzden gece nickini kullanırım hep.

bananee küstümmmşaka kuzum takıldım ölesine.çok şükür bebem sağol iyidirr sen nasılsın???

Nasıl olayım be kayracım, hafif depresif bol gazli :)

selam ben geldim yine

canım doktorun iyiyse ultrason da iyiyse görülüyormuş normalde ama çoğu doktor tam emin olmak için sonra söylüyor bu arada benim de ultrason kağıdımda 22 şubat gösteriyor tahmin doğum tarihini ama bende anlam veremedim en erken doğum tarihi ya da olası doğum tarihi o olsa gerek bizim burda sata göre hesap ettiğimz 40.haftayı doldurduğu gün genelde de o güne gelmeden doğuruyormuşuz hayırlısı bakalım

selam ben geldim yine

canım doktorun iyiyse ultrason da iyiyse görülüyormuş normalde ama çoğu doktor tam emin olmak için sonra söylüyor bu arada benim de ultrason kağıdımda 22 şubat gösteriyor tahmin doğum tarihini ama bende anlam veremedim en erken doğum tarihi ya da olası doğum tarihi o olsa gerek bizim burda sata göre hesap ettiğimz 40.haftayı doldurduğu gün genelde de o güne gelmeden doğuruyormuşuz hayırlısı bakalım

ah gecem ah o depresiflik bendede çok var allah sonumu hayır klısın...acaip sinirliyim ya valla etrafımdakilere acıyorum...tansiyonum sürekli düşük bulantı azaldı derken akşamları tavan yapıp hayattan bezdiriyor...falan filan.şükür rabbime beterinden saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…