merhaba güzel anneler nasılsınız
inşaallah her şey yolundadır
ben dün misafir ağırladım ve akşam öldüm resmen bir daha kimseyi eve almayı düşünmüyorum
ankaralı anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorlar ve memnunlar mı
doğumu ankarada düşünüytayrum ve bir kaç haftaya ank.ya gitmeyi planlıyoruz
hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?????????????**
Güzel annişlere gnydn.okuduğum yazılanlarda anladığımm kadarıyla çoğunuz iyisiniz.buna sevindim.biz dün akşam yine kanamam var diye drdeydik.bu gidişle dr kapısından çıkamayacağız.çok şükür kalp atışı vardı.karından baktı çevrede kanama göremiyorum.alttan bakmak istemedi.niye bilmiyorum.bundan sonra yapabileceğimiz bişey yok dedi.ya böyle devam edecek yada.....((((.progestana devam etmekten başka yapabilecek bişey yokmuş.yarın işten çıkıyorum.yatıcağım.belki öyle düzelir diye umuyorum.allah hepimizin yarımcısı olsun
Elif selam, ozel mı düşünüyorsun. Bir çok arkadasım mesa'da doğurdu memnunlar. Benim doktorum da orayı tavsiye ediyormuş.
evet özel düşünüyoruz ve yüksek ihtimalle sezeryan olacak adam akıllı bir hastane olsun istiyorum
nerde peki bu bahsettiğin hastane
Sogutozu. Aslında şimdiki adı TOBB etü hastanesi de biz hala ağız alışkanlığı mesa diyoruz :)
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
ben başkentten memnunum.tavsiye de ediyorum düşünen herkese
iyi duşun iyi olsun arkadasım. Kaç tanıdığım böyle dogum yapıp sag salim aldılar kucaklarına. Başka bir doktora daha gitsen?
12.hafta 12.hafta deyip duruyorum,kaldı son haftam.inşallah düzelirim ve yemek yemeye başlarım.walla özledim şöle keyifli keyifli yemek yemeyi..
arkadaşlar ankara da yaşayıp da hangi doktora gittiğini söyleyecek var mıı :)
gunaydin kizlar
nasilsiniz
günydınn..burda neden kimse birbirine cevap vermiyor :)
ben kendi adıma iyi sayılırım haftaya ikili test yapılacak ense kalınlığına bakılacak o yüzden biraz tedirginim.
Ilk bebeğimi kaybetmiştim şimdi haklı olarak korkuyorum ama kendimi germemen gerekiyor umarım herşey yolunda gider tüm anne adaylarının tabikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?