• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba, ilk soruna internetten şöyle bir baktım da pek zararı yok anladığım. Sivrisineğin kanını emmesinin de bir zararı olacağını sanmıyorum.
Ama bir arkadaşım hamilelileri ısırmazlar demişti, bak şimdi hayal kırıklığına uğradım :)

öyle bir yiyo ki beniii. olmaz bir zararı di mi yaaaa:(( bugun sıvılardan alcam böyle yaşanmıyor 12 de uyudum 5 te ayaktayım:(( artı kaşınma da cabası

Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisim :( Rabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim :( öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...:43:

çok geçmiş olsun..ama güçlü ol zaten yeterince güçlü olmaya çalışmışşın canım allaha sığınmaktan başka elden birşey gelmiyor..allah zamanını ayarlamıştır yavrunun..haberdar et bizi..sağlığın iyi değil mi

sabah saatin bes bucugu ve uyandım yok uyku muyku..bu sivrisinek bence yılların intikamını alıyor. ışığı açıyorum yok ne vızıltı var ne bişi kulağımdan uzak yerleri yiyo bugun daha güçlü bi ilaç alcam..demek ki istanbuldakiler şerefsiz sivriymiş:))

canim gece gece güldürdün beni :)evt bazi sinekler cok inatci oluyorlar:)

bende cok kotu bir ruya gördum onun etkisindeyim hala ,burdaki yazilari okurken cok icerledim etkilendim galiba arkadaslarin kanamasi olmasindan ,ve düsüklerinden
bendede rüyamda kanamam oluyor hastaneye yetisemedim :( ALLAHim herkesin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi olsun insALLAH
her serde vardir bir hayir

Günaydın herkese.

iyi akşamlar canlar:31:

gece ,bsima nasılsınız kızlar...
ben çok keyifsizim,depresyon halindeyim resmen...:ssz:
ne zaman geçer bu yhaa...
normal hayatı özledim desem:26:
Ben çıkmışım sen yazmışsın, ancak şimdi gördüm. Ben de aynı durumdayım. Cumartesi ve dün biraz daha iyiyim ama normalde adım atasım yok. Progestan alıyor musun sen de? Bence beni o bu kadar kötü yapıyor.

öyle bir yiyo ki beniii. olmaz bir zararı di mi yaaaa:(( bugun sıvılardan alcam böyle yaşanmıyor 12 de uyudum 5 te ayaktayım:(( artı kaşınma da cabası
Doktora sorma sansin var mı? Bence bir şey olmaz. Böylesi daha kötü...

günaydınn arkadaşlarrr :) sabah sabah işe gelipte benim gibi ayakta uyuyan kaç anne var acaba :)hepimize bol sağlıklı günler olsun inşallah

Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisim :( Rabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim :( öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...:43:

çok geçmiş olsun. allah önce sana sağlık sıhat versin. yine anne olursun canım benim. allahın bize yazdığı kadere karşı çıkamıyoruz maalesef. kalbini güçlü tut. sende kendine iyi bak. hiç kendini yıpratma. dünyaya getiripte bu hayatta olur olmadık yerde evlatlarını kaybeden anneler var. bir an önce yine karnında bebeğinin kalp atışlarını duyman dileğiyle. kendine çokkk iyi bak bizimde dualarımız seninle.

günaydınn güzel anneler...

Dün kontrolümüz vardı..Maşallah bebeğim 2 haftada 3 katı büyümüş 18 mm olmuş..Haftamız kesinleşti 9. haftanın içindeyim.SAT ne göre 1 hafta geriden geliyoruz sanırım geç yumurtlama olmuş..Doğum tarihimiz de değişti tabi 18 mart dedi doktor.. Daha iyi oldu aslında havalar biraz daha yumuşar o zaman.

Artık 1 ay sonra gidicem 2 li test yapılacak cinsiyetini de söylerim dedi.Şimdiden heyecan başladı..Etrafımda herkes kız diyor. Artık tatil dönüşü alışverişe başlarız.

Kötü düşünceler silindi artık aklımdan evham yapmıyorum..Hiç sorunsuz başım ağrımadan geçiyor hamileliğim.Önce üzülüyordum niye belirti vermiyor diye ama artık şanslıyım diye seviniyorum..

iş iş iş valla sonu yok :) ama ne yapalım zaman geçirmek için iyi oluyor aslında.evde olunca daha sıkılıyor insan.herşeyi iyi düşünmek lazım değil mi ? :)

kızlar bişey sorucam size;çok afedersiniz ama sürekli bi geğirme halindeyim ve bu beni çok rahatsız ediyo..var mı sizde de?

bendede gazvar ama üstten diil alttan maşallah :25: yanı ole bır gaz yok yanı ucucak gıbıyım.her yerde cıkaramıyorumda aksam olsa eve gıtsem esımde azcık gec gelsede rahat rahat pırtlasam dıe bakıorum :52::52::52:

bu topıcdekı her 5 kısıden 3u yasamıstır bu olayı.bende dahıl..sana uzulme denmez..sacmaolur..ama ben sacmalık yapıcam bıraz.uzulme.hemen hamıle kalırsın.ılk adetınden sonra ılk seferde hemen kalırsın.herseyın bır sebebıvar bu hayatta.dılerım cok bekletmeden aratmadan verır bebegını rabbım..cok gecmıs olsun :5:

arkadaşlar ankara da yaşayıp da hangi doktora gittiğini söyleyecek var mıı :)

Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisim :( Rabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim :( öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...:43:[/QUO

Gercekten çok üzüldüm canım allahım sabır versin:(

bende başkent hastanesinde.çağrı bey.gerçekten çok iyi ve bilinçli bir doktor.tavsiye ederim arkadaşlar eğer doktorunuz hakkında soru işaretleri taşıyorsanız.gerçekten güvenip kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet ettim.bu çok önemli ama en güzeli bu.

merhaba güzel anneler nasılsınız
inşaallah her şey yolundadır
ben dün misafir ağırladım ve akşam öldüm resmen bir daha kimseyi eve almayı düşünmüyorum
ankaralı anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorlar ve memnunlar mı
doğumu ankarada düşünüytayrum ve bir kaç haftaya ank.ya gitmeyi planlıyoruz
hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?????????????**

Güzel annişlere gnydn.okuduğum yazılanlarda anladığımm kadarıyla çoğunuz iyisiniz.buna sevindim.biz dün akşam yine kanamam var diye drdeydik.bu gidişle dr kapısından çıkamayacağız.çok şükür kalp atışı vardı.karından baktı çevrede kanama göremiyorum.alttan bakmak istemedi.niye bilmiyorum.bundan sonra yapabileceğimiz bişey yok dedi.ya böyle devam edecek yada.....:(((((.progestana devam etmekten başka yapabilecek bişey yokmuş.yarın işten çıkıyorum.yatıcağım.belki öyle düzelir diye umuyorum.allah hepimizin yarımcısı olsun

Back