acile gitmiştim cnm.ozaman alttan bakalım dedi ben müsait değildim.karından baktı bişey yok kalp atışı var dedi.ogünden beride zaten ara ara var.bugun sanki biraz fazla oldu gibi.ben alttan muayneden çok korkuyorum.kas katı kesiliyorum.buda beni rahatsız ediyor.karından bakılıyorsa iyi olur.bende o gün soramadım drye.sabah tam hatırlayamadıpım için soramadım .senin cumada böyle durumun vardı ozaman gitmedinmi dr a?
hoşbuldum canım nasılsın
Ben de kendımı subat annesı sanıp subat ayına yazıyordum ogrendım kı mart kuzusu olacakmıs bebıs o zaman buraya transfer oluruz
O zaman hosgeldık
Martın 15ınde tahmını dogum tarıhımız ınsallah ama bız sureklı uyuyor kusuyor ve hep belımız agrıyor hıc kıpırdayasımız bıle yok yerımızden bızım gıbı olan var mı :26:
günaydın çiçek kokulu annelerrrrr.....Dünden önceki gece rüyamda deliler gibi baklava yiyordum bu gece de sütlaç yedim. Ne oluyo bana anlamıyorum valla
Herkese selamlar bende 2013 mart ayı annesi adayıyım sizler gibi bende bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum... Sizlerle sohbet etmenin iyi geleceğini düşündüm aranızda olmak iyi gelecek...
acile gitmiştim cnm.ozaman alttan bakalım dedi ben müsait değildim.karından baktı bişey yok kalp atışı var dedi.ogünden beride zaten ara ara var.bugun sanki biraz fazla oldu gibi.ben alttan muayneden çok korkuyorum.kas katı kesiliyorum.buda beni rahatsız ediyor.karından bakılıyorsa iyi olur.bende o gün soramadım drye.
merhaba arkadaşlar
sürekli okuyorum ama yazacak kadar keyfim yok. Yine de bir selam vereyim dedim :)
merhaba kızlar dün bütün gün dışarıdaydım bugünde hiçbirşey yapmaya haalim yok öğlen 1 den beri belli aralıklarla yatıyorum kafamı kaldıramıyorum
slm bende aynı şekilde sbah onda uyandım o saatten beri yattığım yerde pc ile uğraşıyorum başkada hçbişi yapmadım(((
slm bende aynı şekilde sbah onda uyandım o saatten beri yattığım yerde pc ile uğraşıyorum başkada hçbişi yapmadım(((
selam, benim de bugun sen aklimdan gectin. dedim yazamiyo heralde, umarim kotu bir sey yoktur. ben de bugun cok mutsuzum ya sebepsin dokunsan aglarim yani. isteyim ma bsurekli buraya bakiniyorum. yazinca rahatliyorum ben:))
Mrb kızlar bişey sorcam.benim bugün yine kanamam var.ve çok tedirginim.drye gitsem karından rahimde kanma falan varmı anlarmı yoksa vajinadanmı bakması gerekiyor.yaptıran varmı
kızlar size bir şey sorucam kafama takılıyor
sivrisinek için tabletler var ya ondan kullanıyoruz prize takılan hani
beni gece çok sivrisinek yiyo yatmadan heryeri didik didik ediyoruz yok bi tane bile
uyuyoruz sadece beni yiyo
ilk sorum bu sinek ilacını soluyorum sonuçta gece bunun bir zararı olur mu onsuz 15 yiyorsa onla 5 yiyor?
ikincisi sivrisinek kanımı emiyor neticede bunun bir zararı olur mu?
üçüncüsü acaba başka bir şey mi yiyo diye şüphelenmeliyim:))
kızlar size bir şey sorucam kafama takılıyor
sivrisinek için tabletler var ya ondan kullanıyoruz prize takılan hani
beni gece çok sivrisinek yiyo yatmadan heryeri didik didik ediyoruz yok bi tane bile
uyuyoruz sadece beni yiyo
ilk sorum bu sinek ilacını soluyorum sonuçta gece bunun bir zararı olur mu onsuz 15 yiyorsa onla 5 yiyor?
ikincisi sivrisinek kanımı emiyor neticede bunun bir zararı olur mu?
üçüncüsü acaba başka bir şey mi yiyo diye şüphelenmeliyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?