bu şişmeler herzaman olucak sanırım(
Canim ya bende ayni durumdayim ve gûnûn 24 saati davul gibiyim bu yûzden kac kilo aldigimi bile hesaplayamiyorum,sinirlerim cok bozuluyor...
selam hanımlar bi sorum olcak. bu zamana kadar mide yanması, şişkinlik, ağızda pis acı tat bide halsizsizlikten başka şikayetim yoktu.
bu sabah bunlara kusmada eklendi. ama bi kaçkere su çıkardıktan sonra açık yeşil acı koyu bi sıvı çıkardım başına gelen varmı korkmalımıyım nedir bu sizce?
cnm benim gittiğimde özel fatih hastanesiydi.berbat bir yermiş öğrendim.bendende 22 tl aldılar.keşke ii baksalardıda daha çok alsalardı.akşama başka özel hast gitcem.nöbetçi dr varmış bakalım artık
canım hemen hemen aynıyız seninle benimde mart 1 di ama dr 25-26 şubat verdi doğum tarihini..
şunu dicem,ben kendimi zannediyordum 11 haftada 3 kilo alan,sen daha çok almışsın...ama sana şunu söyleyeyim dr bana dediki bu kadar hızlı kilo alınmaz bu vücudun su tutmasından kaynaklanıyor...
Sen hissediyormusun şiştiğini?
Ben bariz hissediyorum.ellerim ayaklarım ve karnım...hatta bacaklarımm...
Ama ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün,galiba bununda etkisi var,eee kan hacmide artmaya başladı nede olsa
kızlarrrr ben diş ağrısından ölüyorum çok fena ağrıyooooooIlaçta içemiyorum bebeğime zararı olcak diye yarında pazar napıcam ben nasıl geçer bu ağrı ilaç atsam zararı olur dimi oooofffffff dayanamıyorum
çok çok geçmiş olsun diş ağrısı felakettir..bol sabırlar diliyorum canım..tuzlu gargara yap,tuzlu kelle peyniri bastır dişine..eğer bunlar fayda etezse minoset alabilirsin .. Bende ilk düşük olmadan önce diş ağrısı cekmiştim doktorum sadece minoset kullanabilirsin demişti ordan biliyorum yine de doktoruna sor ya da 112 yi ara doktora danış ok canım öptüm[/QUOT
allah razı olsun gülüm çok fena ağrıyo minoset hafif mümkün deyil iyi gelmesi boşuna içmeyeyim dişimin çekilmesi lazım internetten araştırdım şimdi hamileliğin ilk üç ayında diş çekimi yapılmaz ikinci üç ay beklenir diyo iğne vuruluyo ya ama ben yarına çıkcak gibi değilim birde ben kan sulandırıbı kullanıyorum benim gibi olan ilk üç ay diş yaptıran varmı kızlar nolur bişey deyin
çok çok geçmiş olsun diş ağrısı felakettir..bol sabırlar diliyorum canım..tuzlu gargara yap,tuzlu kelle peyniri bastır dişine..eğer bunlar fayda etezse minoset alabilirsin .. Bende ilk düşük olmadan önce diş ağrısı cekmiştim doktorum sadece minoset kullanabilirsin demişti ordan biliyorum yine de doktoruna sor ya da 112 yi ara doktora danış ok canım öptüm
saol gülüm zeytin mi yiyeyimcanım parol yada minoset iç birde zeytin.....geçmiş olsun...
saol gülüm zeytin mi yiyeyim
çok fena diş ağrısı ALLAHIM sağlık sıhat versin herkese tuzlu suyla gargara yaptım şimdi 2 dk sonrada zeytin koyayım çok sapol gülüm inşallah geçer:18:çiğneyip üstüne koy ben çok yaşadım bilirim:)))
SLM Herkese..
2011 kasım annesiyim 9 aylık bi oğlum var... vee hamileyimm ..süpriz bi gebelikk benimkii oğlum daha çok küçükk ...o kadar yoğundumki oğluma satımı bile hatırlamıyorumm keseyi gördük 6 haftalıkk Allah hepimizi sağlıklaa kavuştursun yavrularımızaa..benim gibilerede kolaylık versinn..
çok fena diş ağrısı ALLAHIM sağlık sıhat versin herkese tuzlu suyla gargara yaptım şimdi 2 dk sonrada zeytin koyayım çok sapol gülüm inşallah geçer:18:
canımm çok geçmiş olsun....
eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarrrrrrrr.........
o diş ağrısı ne felakate bişeydir çokk iyi bilirim..:18:
bende tuzlu suyla gargara,tuzu ağrıyan dişine bastırma,zeytin çiğneyip bastırma yöntemlerini biliyorum arkadaşlar gibi..
ayrıca bende kan sulandırcı iğne kullanıyorum ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım...
zor bir durum,bu durumda kan için ne yapılır bilemiyorum:44:
Allah sabır versin tatlım..
sen yinede minoseti kullan bence...belki geçirir...
bak ben 7 yıllık migren hastasıyım.hemen hergün atağım tutuyor...
ve beynim artık önceden kullandığım ağır ağrı kesicinin gelmeyeceiğini anlayınca minoset bile fayda etmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?