2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canim ya bende ayni durumdayim ve gûnûn 24 saati davul gibiyim bu yûzden kac kilo aldigimi bile hesaplayamiyorum,sinirlerim cok bozuluyor...

ya aynen davul gibiyim ve henüz geçmedi normalde karnıma bakktığımda belime yapışık gibi duruyorben aynı kilodayım değişiklik yok ilk 3 ay kilo almamaya gayret edicem inşaallah:26::26::26:

canım o dediğin bende de var sabahları aç karnına kustuğum zaman çıkıyor her sabah çekiyorum canım bende.ama kusmayla alakası var bende ilk başlarda yoktu ama kusmalar ilerleyince bende de yeşil renk sıvı geliyor.geçmiş olsun canım

kızlarrrr ben diş ağrısından ölüyorum çok fena ağrıyoooooo ilaçta içemiyorum bebeğime zararı olcak diye yarında pazar napıcam ben nasıl geçer bu ağrı ilaç atsam zararı olur dimi oooofffffff dayanamıyorum

hıı bide özel hastanede böylesine ilgisizdiler inşallah herşey yolundadır ..ben birkaç kişide duymuştum lekelenme olduğunu,hatta yoğun kanama yaşayanları bir şekilde sorunsuz dünyaya geliyorlar sonraları..allahıma emanetlerr haber ver canım mutlaka..

canım bende anlamadım valla her gittiğimde değişiyor takvim..en son gittiğimde 22 şubat göstermiş:44::44:evet sorma kilo cok aldım su tutma olayı olabilir çünkü birkaç gündür ayaklarım şişti birde yoğunluk var tabanlarda içi karınca gibi değişik birşey birde cok sıcak..ellerimde şiş alyansımı takamıyorum nezamandır..rafa kaldırdıkben şuan vitamin ilacı sadece decavit alıyorum onuda hergün almıyorum..folibol kullanıyordum bırktım kabız yapıyodu bide şişkinlik..folikplush almam lazım onuda bulamadım nedense..kaldırılmış sözde diyo eczanelerr:44::44::44::44:

çok çok geçmiş olsun diş ağrısı felakettir..bol sabırlar diliyorum canım..tuzlu gargara yap,tuzlu kelle peyniri bastır dişine..eğer bunlar fayda etezse minoset alabilirsin .. Bende ilk düşük olmadan önce diş ağrısı cekmiştim doktorum sadece minoset kullanabilirsin demişti ordan biliyorum yine de doktoruna sor ya da 112 yi ara doktora danış ok canım öptüm

kızlar tecrübeli bir hamile olarak erken şişmeye başlamışsınız dikkat edin kendinize tuzu azaltın mümkün olduğunca

allah razı olsun gülüm çok fena ağrıyo minoset hafif mümkün deyil iyi gelmesi boşuna içmeyeyim dişimin çekilmesi lazım internetten araştırdım şimdi hamileliğin ilk üç ayında diş çekimi yapılmaz ikinci üç ay beklenir diyo iğne vuruluyo ya ama ben yarına çıkcak gibi değilim birde ben kan sulandırıbı kullanıyorum benim gibi olan ilk üç ay diş yaptıran varmı kızlar nolur bişey deyin

SLM Herkese..
2011 kasım annesiyim 9 aylık bi oğlum var... vee hamileyimm ..süpriz bi gebelikk benimkii oğlum daha çok küçükk ...o kadar yoğundumki oğluma satımı bile hatırlamıyorumm keseyi gördük 6 haftalıkk Allah hepimizi sağlıklaa kavuştursun yavrularımızaa..benim gibilerede kolaylık versinn..

hoşgeldin benimde 2 yaşında bir kızım var zor geçiriyorum valla

çok fena diş ağrısı ALLAHIM sağlık sıhat versin herkese tuzlu suyla gargara yaptım şimdi 2 dk sonrada zeytin koyayım çok sapol gülüm inşallah geçer:18:

canımm çok geçmiş olsun....
eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarrrrrrrr.........
o diş ağrısı ne felakate bişeydir çokk iyi bilirim..:18:
bende tuzlu suyla gargara,tuzu ağrıyan dişine bastırma,zeytin çiğneyip bastırma yöntemlerini biliyorum arkadaşlar gibi..

ayrıca bende kan sulandırcı iğne kullanıyorum ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım...
zor bir durum,bu durumda kan için ne yapılır bilemiyorum:44:
Allah sabır versin tatlım..
sen yinede minoseti kullan bence...belki geçirir...
bak ben 7 yıllık migren hastasıyım.hemen hergün atağım tutuyor...
ve beynim artık önceden kullandığım ağır ağrı kesicinin gelmeyeceiğini anlayınca minoset bile fayda etmeye başladı

saolasın da minoset yok bitanem evde çok fenayım ya geçmiyo zeytinde tuzlu suda işe yaramadı bulabilirsem yarın bi dişciye gitcem ama kapalıdır ki her yer

günaydin arkadaslar ,bugün biz biraz erkenciyiz kahvaltimizi bile ettik ,uzun zamandan sonra ilk defa canim birseyler istedi ,ama simdi yine yavasdan mide bulantilari basladi,
biraz zorlaniyorum..
ALLAHim hepimize bol sabirlar versin

Kızlar günaydın,,

Ben baya maceralı bir gebelik yaşıyorum.
Önce ateşli idrar yolları iltihabı, sonra boş gebelik tehlikesi.
Şimdi de bu bebek neden küçük paniğim başladı.
Geç döllenme de değil, öyle bir ihtimal yok çünkü.
Ama en son 6+6 da 2,4 mm idi.
Dün, 7+4 de de gittim ama bu kez karından baktıgı ıcın goremedı.
Perşembe ye bi daha gidicem.
Çok korkuyorum.
İnşallah büyümüştür.
Kendım de mınnacıgım zaten, belkı ondandır.
Ya da o iltihap sırasında gelışme gerılıgı mı oldu bılemıyorum, doktora gore normal ama.
6. haftanın son gunu 2.4 mm olur mu yahu.
Ki ona gore 5+6 ymısım.
Geç döllenme degıl kı oyle gerıden gelıyorsa sebebı bask aolmalı dı mı.

Siz en son doktor kontrolune ne zaman gıttıgınızı ve bebişlerinizin ölçüsünü yazar mısınız..
Ben baya geriden geliyorum.
Kaç olmalıyım ondan da emin değilim, sitelerde başka başka yazıyor..

Offf....
Bu bebiş beni istemiyor mu acaba?
(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…