2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
MErhaba kızlarrrrr.

Ben bugün iş yerimde önemli bir denetimi geçirdim.Bebeğimi öğrendiğimden beri işlerim çok yoğun ve stresli..Yavrum anne karnında stresi öğrenecek.

Dokotra gtmeme 2 gün kaldı sabırsızlanıyorum bebğimi görmek için inş herşey yolundadır biraz büyümüştür:))))

aynen heycan ki ne heycan 5 hafta sonara merakımın biri gidecek inşallah bebeğimin cinsiyetini öğrendikten sonra artık kim tutar beni kıyafet oyuncak ıvır zıvır almaktan :))

ayy ne güzel yaaa bizim daha çok var deliriyorum bebek eşyaları için ama sabır sabır sabırrrrr şimdilik bakmakla yetiniyorum

bende işyerinde stres olduğumda yada sinirlendiğimde kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyor yazık içimde ezilip büzülüyor miniğim....

al benden de o kadar. dun de yazmistim, site stresim bitmiyo hic.kesin gamli baykus olacak benimki de. bi de balik burcu olucak bunlar duygusall. anaaaaammmmm

ama çok tatlı şeyler var onların içinde bebeğimi düşününce aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme :)

evet yaaa eşimle ben bakınırken habire birbirimizi cimcikliyoruz bu bile muhteşem bi duygu şükürler olsun rabbime

benideee acık geciktim bu arada dolabın önünde ne yesem diye düşünüyodum da ondan

oy canım benim ye ye aç kalma üzme yiğenimi :) bizde az önce ufak bi tatlı krizine girdik ama çözüldü

kayracım canımmm allah bir daha yaşatmasın gelmiş ve geçmiş olsun inşallah... şu dönemi atlatana kadar mümkün olduğunca dinlenmeye bak dikkat et kendine tatlım..

üüzxüyorum biraz ben 11.30 kalktım sabahtan beri yediğim 2 bardak süt ve 1 elma şimdide karpuz yiyorum ama oda zorla içim bulana bulana tatlıııı bende geçen gün yaşadım onu ama sonu tatlıya bağlandı güzeldi yani yarasın gülüm bebişineeeee

amin canımmm benimm aminnnnn

benimde kaç gündür midemde yanma ve gaz sıkıntım var benim gibi gazdan yakınan arkadaşlar varmı acaba?

benimde kaç gündür midemde yanma ve gaz sıkıntım var benim gibi gazdan yakınan arkadaşlar varmı acaba?

ben ben :) hemde ne gaz:)) karnım sanırsın 5 aylık hamıle gıbı şiş sureklı gazım war ve o gaz cıkmadıgı zaman resmen kıvrandırıo soda ıyı gelıo bana gunde bı tane ıcebılırmısız ıse yarıo tavsıye ederım canım

seninle günlerimiz aynı sanırım daha sonra inşallah sohbet ederiz tekrar
kendinize iyi bakın yarın görüşürüz anne adayları

canım çok üzüldüm duyunca nasılsın şimdiii bebiş nasıll habersiz bırakma sonuçların çıkınca gel mutlaka kendine bebişine iyi bak dualarım ikinizlee

gülüm benim korkma.allah bağışlayacaksa zaten benimle kalacak.alacaksa ne yaparsam boş.iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.yinelemedi zaten...kan ve idrar verip geldim gülüm.pazartesi göstereceğim.hayırlısı yavrum.sen ne yaptın nasılsın gittin mi tekrar??

Kayra

Cok gecmis olsun canım . Allah bebeğini sana bagislamis. İnsallah böyle sıkıntılı bir durumla bir daha karşılaşmazsınız

amin canım eksik olmayasın amin kimse yaşamasın inşallah...,

sağol gülüm allah razı olsun.rabbime emanetler...
cnm çok geçmiş olsun.sakın takma kafana.olur böyle durumlar.sen sakinliğini koru.eminim bebşin hep seninle olacaktır.kendine dikkat et sadece

yok kafama takmıyorum canım...olabilirde canım hayırlısı rabbimden ne diyeyim....

canımsın çok dikkat et gülüm kıyamam sana ben...canınıda sıkma sakın.bebeğin kendini hatırlatmış sana:)))

Merhaba arkadaşlar 1 2 gündür işlerim çok yoğundu ofiste hiç giremedim nete o yüzden
herkesin keyfi yerindedir inş
kayracım ufak bi problem yaşamışsın okuyabildiğim kadarıyla çok geçmiş olsun
sağol canısım eksik olma...

giderkende dua ettim hakkıda hayırlısını ver hakkımda verdiğin şeyide gönlümü razı eyle diye.doktorum sakinliğime bayılıyor.ne yapayım yavrum.allaha emanet ettim bi evladım daha var onuda düşünmek zorundayım.aileme bir birey daha katılacaksa rabbim ol dediyse olacak.yok emanetini alacaksa elimden bişey gelmez...sağol canım korkma dua et....

kayracım canımmm allah bir daha yaşatmasın gelmiş ve geçmiş olsun inşallah... şu dönemi atlatana kadar mümkün olduğunca dinlenmeye bak dikkat et kendine tatlım..

sağol kuzum.dinlenmiyorum valla iftar davetlerim var onlara hazırlık yapıyorum hayırlısı artık..sağol canım düşündüğün için.....

aynen canım yanma gibi ekşime gii bişey var bugüne kadar acayip gazım oluyordu ama bugün cok şişik değilim cıkıyor şükür baya rahatlatıyor

12.haftaya kjadar agda onerılmıyor..ben jılet yapıorum vallakızlar rıske atamam ıkı kıl için

benim bugun karnımın içinde acayip bi gerilme var enlemesine çekiştiriyolar sanki rahim büyümesindendir dimi?

benim bugun karnımın içinde acayip bi gerilme var enlemesine çekiştiriyolar sanki rahim büyümesindendir dimi?

Benimde karnimda bir kipirti mi desem hareketlilik mi desem ya da seninki gibi gerilme midir neyse iste oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…