aynen heycan ki ne heycan 5 hafta sonara merakımın biri gidecek inşallah bebeğimin cinsiyetini öğrendikten sonra artık kim tutar beni kıyafet oyuncak ıvır zıvır almaktan :))
MErhaba kızlarrrrr.
Ben bugün iş yerimde önemli bir denetimi geçirdim.Bebeğimi öğrendiğimden beri işlerim çok yoğun ve stresli..Yavrum anne karnında stresi öğrenecek.
Dokotra gtmeme 2 gün kaldı sabırsızlanıyorum bebğimi görmek için inş herşey yolundadır biraz büyümüştür:))))
benideee acık geciktim bu arada dolabın önünde ne yesem diye düşünüyodum da ondanhehehehehe bak beni acayip heyecan bastı şimdi :)))
ayy ne güzel yaaa bizim daha çok var deliriyorum bebek eşyaları için ama sabır sabır sabırrrrr şimdilik bakmakla yetiniyorum :d
MErhaba kızlarrrrr.
Ben bugün iş yerimde önemli bir denetimi geçirdim.Bebeğimi öğrendiğimden beri işlerim çok yoğun ve stresli..Yavrum anne karnında stresi öğrenecek.
Dokotra gtmeme 2 gün kaldı sabırsızlanıyorum bebğimi görmek için inş herşey yolundadır biraz büyümüştür:))))
ama çok tatlı şeyler var onların içinde bebeğimi düşününce aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme :)
benideee acık geciktim bu arada dolabın önünde ne yesem diye düşünüyodum da ondan
üüzxüyorum biraz ben 11.30 kalktım sabahtan beri yediğim 2 bardak süt ve 1 elma şimdide karpuz yiyorum ama oda zorla içim bulana bulana tatlıııı bende geçen gün yaşadım onu ama sonu tatlıya bağlandı güzeldi yani yarasın gülüm bebişineeeeeevet yaaa eşimle ben bakınırken habire birbirimizi cimcikliyoruzbu bile muhteşem bi duygu şükürler olsun rabbime
oy canım benim ye ye aç kalma üzme yiğenimi :) bizde az önce ufak bi tatlı krizine girdik ama çözüldü
üüzxüyorum biraz ben 11.30 kalktım sabahtan beri yediğim 2 bardak süt ve 1 elma şimdide karpuz yiyorum ama oda zorla içim bulana bulana tatlıııı bende geçen gün yaşadım onu ama sonu tatlıya bağlandı güzeldi yani yarasın gülüm bebişineeeee
benimde kaç gündür midemde yanma ve gaz sıkıntım var benim gibi gazdan yakınan arkadaşlar varmı acaba?
canım çok üzüldüm duyunca nasılsın şimdiii bebiş nasıll habersiz bırakma sonuçların çıkınca gel mutlaka kendine bebişine iyi bak dualarım ikinizlee
Kayra
Cok gecmis olsun canım . Allah bebeğini sana bagislamis. İnsallah böyle sıkıntılı bir durumla bir daha karşılaşmazsınız
canım büyük geçmiş olsun yaaaa Rabbim tekrar korkutmasın ...
çok üzülüyorum ben böyle olayları okuyunca karnıma kramp giriyomuş gibi oluyorum((
RABBİİM CÜMLEMİZİ KORUSUN HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN..
tekrardan çok geçmiş olsun canım benim nolur dikkat et kendine..
cnm çok geçmiş olsun.sakın takma kafana.olur böyle durumlar.sen sakinliğini koru.eminim bebşin hep seninle olacaktır.kendine dikkat et sadece
slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
hemşire bi iğne söyledi. vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
daha da olmadı inş olazda.
canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta
sağol canısım eksik olma...Merhaba arkadaşlar 1 2 gündür işlerim çok yoğundu ofiste hiç giremedim nete o yüzden
herkesin keyfi yerindedir inş
kayracım ufak bi problem yaşamışsın okuyabildiğim kadarıyla çok geçmiş olsun
kayra canım benim çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi okurken neyseki Rabbim sana bağışlamış evladını...
tüylerim ürperiyor böyle şeyler duyunca canım ağzıma geliyor
ara ara bende problemler yaşıyorum hepsini yazmıyorum ama sabrediyorum,şükrediyorum..
ama korkuyorumda...:18:
Rabbime sığınıyorum
seninde söylediğin gibi bir olgunlukla karşılayacağını adım gibi biliyorumm
Allah güç kuvvet versin hepimize inşallahh....
kayracım canımmm allah bir daha yaşatmasın gelmiş ve geçmiş olsun inşallah... şu dönemi atlatana kadar mümkün olduğunca dinlenmeye bak dikkat et kendine tatlım..
benimde kaç gündür midemde yanma ve gaz sıkıntım var benim gibi gazdan yakınan arkadaşlar varmı acaba?
cnm benim eğer ağdaya alışıksan gücünü toparla ağdaya devam et en temizi en rahatı o. Gerçi bazıları ağdanın enfeksiyon yapma ihtimalinin çok olduğunu hatta düşüğü tetiklediğini bile söylemişti ama en iyisi doktorumuza danışmak herkesin bünyesi bir değil sonuçta.
benim bugun karnımın içinde acayip bi gerilme var enlemesine çekiştiriyolar sanki rahim büyümesindendir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?