2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınnn kızlarrr ve minicik bebişlerimizzz :)) benmde artık yavas yavas bulantım basladı..bide sürekli uykum var yaa dayanamıorum calısırken kafam düşcek nerdeyse :)) sizler nasılsınızz

selam bayanlar.ben 2 ay 5 günlük hamileyim daha bende ne bulantı ne bişey hiç bişey yok sizde ne zaman başladı acaba.hafif bir bulantı var gibi ama önemli değil.öyle istifra tiskinme yok bende neden acaba?

selam bayanlar.ben 2 ay 5 günlük hamileyim daha bende ne bulantı ne bişey hiç bişey yok sizde ne zaman başladı acaba.hafif bir bulantı var gibi ama önemli değil.öyle istifra tiskinme yok bende neden acaba?

canm bende daha yeni basladı bulantılar bnde hemen hemen 2 aylık hamileyim..ve bendede istifra yok sadece ufaak ufak bulantılar herkesde olması sart deilmiş bulantıların kimisinde olmazmıs

selam herkese
bende bugun sol kasıgımda bır bıcak gıbı batmaylabasladım gune
varmı boyle batması olan agrıda dııl batma sankı

İşte kimi belirtim var diye kimi yok diye şikayetçi.Allah size kolaylık versin.Ben çalışıyorum istemzdim çok ama insan ara bi belirti istiyor işte.

Annem de öyle diyor senin gibi uslu olacak bebeğin diyor. İnşallah sağlıklı olsun da kafam sadece ona gidiyor.

Biraz önce naz yapamadığını yazmıştın şimdi eşin şikayet ediyor diyorsun..Demek naz yapsan nasıl olacak.Boşver erkeklerin bu halimizi anlamsına imkan yok.Sen hamileliğin tadını çıkarmaya bak.
Ben de biraz kullanayım diyorum ama eşim çok şanslı hiç bir sorunum yok. aşerme falan da yok,her işimi yapabiliyorm.
Diyorum bu bebek babasına düşkün olacak galiba..

Ay ben de üzülüyordum 8 haftalığım neden belirtim yok diye sen 2 ayı geçmişsin maşallah.Demek bizim ki böyle sessiz sakin geçecek.

Son düzenleme:

Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
maması almaya gidiyor ayyy neyin nesiyseee

Yok kizlar malesef tek rüyamda cok mutluydum 1 odada 4 beşik vardi.

herkese merhaba... tüm 2013 mart anneleri sağlıkla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza inşallah. bnde 8+ 3 günlük hamileyim ,bulantı , kusma hıcbır belırtı yok doktoruma sordum vur tahataya nazara gelıceksınd edı herkeste olmak zorunda dıılmız ons hep boylesakın ve huzurlu gecer gebelik dönemimiz :)

Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon

canim dunde ban ruyamda.bebegim haraketlerini hissediyordum.daha 1 aylik guya ikiz oldugunu soyluyordum

kolay gelsin cnm sana,kendini çok yorma aman deyim..
sağol canım aslında ben ilçedeyim il merkeze eşim tayin istemişti çok umutluyduk bende o aralar halılarımı v.s. yıkayıp kaldırmıştım tayin nasip olmadı daha burada yiyecek ekmek, içecek suyumuz varmış demekki tayin olsun olmasın bu oturduğum evden memnun kalmamıştık hep taşınmak istiyorduk nasip şimdi işte yani ön toparlanmam işime yarayacak :13: zaten o kadar halsiz ve hep uykucuyum ki iyiki halılarımı v.s. önceden halletmişşim kurtarıcım oldu adeta işte ufak-tefek toparlanmalar bana kaldı tabi ev temizliği için yanıma yardımcı ayarlıycamm ya bugün ya yarın dikkatliyim yormam kendimi

canım bende sana mesaj atıyordum nerlerdesin diye kolay gelsin canım aman dikkat et kendini yorma çok fazla
canım benim ev bakındık son günlerde :2: şimdide taşınma telaşesi var dikkat ediyorum tatlımm çok sağol ilgin için

naz tatlım çok sağol aynen yormadan başarılı olacağıma inanıyorum ben az önce yazdığım gibi toparlanma konusunda hazırlıklıydım şükür benimde midem bulanıyor evet ya ayakta denge kuramıyorum bendede baş dönmesi var sanırım yada yorgunluktan :111:

ahh canım benim biz ne kadar anlatsakta anlayamayabilirler kocişler sen inadına relax ol sitres yapmamaya çalış üstelik iş sitresinde vardır ki aman deyim tatlım sakin olmaya bak yeğenim için

günaydın kızlar 4-5 gündür çok sıkı takip edemiyorum baya arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler çok halsizim bu aralar hiç bişi yapasım yok açım ama biri hazırlasada yesem yani o durumdayım
aynen halszilik diz boyu üstelik ev taşıycamm büyük ihtimal önümüzdeki haftasonu

amanniinnnnn an itibari ile bulantım başladı iyiydik biz bulantısız ama
bende iyiydim ama başladı bi kere işte

günaydınnn kızlarrr ve minicik bebişlerimizzz :)) benmde artık yavas yavas bulantım basladı..bide sürekli uykum var yaa dayanamıorum calısırken kafam düşcek nerdeyse :)) sizler nasılsınızz
ahh aynı bendeki belirtiler ya çalışmak daha zordur kolaylıklar

selam herkese
çileğim nerelerdesin sen özledim çok geçmiş olsun ya bendede bacaklarıma aynen bıçak gibi sızı giriyor zaman zaman :18::26:

hayrolsun tatlım rüyan bence yeni evinde bol bebişler sizi bekler

Son düzenleme:

E işte hamilelik belirtisi bu. Korkma, üzülme...

günaydın anneler ve hala minik olan bebeleri....

Günaydıııın

Al benimkinden de o kadar. Benimle artık konuşulmuyormuş!

Maşallah de :)

selam herkese

Bana da oluyor zaman zaman

arkadaşlar bu sıcak havada ara ara üşüyorum ben öyleki tüylerim ürperiyo sizde de varmı?

nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor sende durumlar ?

Aramızda Ankara'da yaşayan var mı kızlar 5 gün oldu daha taşınalı
ayy çok zorlandın mı tatlım gebe olarak bende ev taşıycam güle güle oturun , içinde bebişinizi sağlıklıca büyütmek nasip olsun inşallah ben Kayseri deyim zaten listede yalnızım sen bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…