canım valla ilk gittiğimde bende hiç memnun değildim
hala da acemi gibi sanki yılların doktoru ama ben söylemeden bişey yapmıyor
ilk gittiğimde bebeğin kesesini yumurta zannetmiişti
kan testini gösterince baya sasırdı o adetimi bekliyordu
nasıl olur ben nasıl farkedemedim demişti
ama yine de güleryüzlü biraz daha gideyim bakayım
medicana da muayene ücretleri ne kadar aceba ?
ben orayı pahalı biliyorum.
medilifeye 25 tl verdim ben.
ilk hamileliğimde bende herşeye ağlıyordum huzursuz bir bebişim olduyaa kızlar ben ne kadar çok duygusallaştım böyle reklama bile ağlar oldumnormalde de duygusal bir yapım var ama şimdi daha da bir arttı
ay canım benim de acayip büyüdü şimdiden yoksa seninki gibi mi olacak. ben de en çok emzirirken acı vermesinden korkuyorum. teyzem ağlıyordu resmen...
yaa ilk hamileliğimde 75 beden sütyen takıyordum doğuma kadar 105 oldular
prolaktin hormonum yüksek olduğu için 4. ayda süt gelmeye başladı..öyle çok sütüm vardıki kızım sütümde yüzme öğrendi
şimdi 95 beden ..eğer ilkteki gibi olursa 110 falan olurum heralde
canım 37 tl medicana avcılar hospitalde 40 tl miş eşimde rahatsız oldu medicanadan bide avcılar hospitali görelim dedi bakalım pazartesi orayıda denemiş olucaz en kötü ihtimalle öğleden sonrada medicanaya döneriz orda öğleden sonra randevumuz
limonata limonlu dondurma limonlu çay benim işime yaramıştı. ilk gebeliğimdede şimdideKızlar bu mide bulantısına bir çare bulan var mı herşeyden tiksiniyorum yaa
gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr günaydınnn,
Bu topiği okuyanlar beni hayıtrlayacaktır..
En son geçen perşembe bebeğin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde 6+2 deydik..
O iğrenç vajinal ultrasona girdim, tek düşündüğüm o andaki acımdı; çok canımı yakmışlardı çünkü.
Doktor, kese var ama embriyo yok, dedi. Bu kesede bebek yok, dedi
Büyük ihtimalle boş gebelik dedi.
Pazartesi gel, hala yoksa alacağım, dedi.
Şok oldum.
Bunu hiç düşünmemiştim, aklıma bile gelmemişti.
Kürtaj olmak ve ben; bu da mı başıma gelecekti..
Herke 5+4 de bile görürken ben hala görememiştim ve 6. haftada da ılerlemıstım;
hayır bırak kalp atışını embrıyo bıle yoktu ki..((((
Sonra buraya yazdım, sizden çok destek geldi, hepiniz sağolun..
Özellikle kayra 42 çok sağol..
Sonra yine burada okudum ettim.
Boş gebelik çok kişinin başına geliyormuş;
Kürtaj da çok kötü birşey değilmiş.
Eskisi gibi kazımıyorlarmış; vakumla çekiyorlarmış.
Hem daha 6,5 haftalık olacağı için çok zarar görmezmişim.
Rahatladım, sevindim hatta..
Demek ki sorunlu bir bebek olacaktı, en başında en azından öğrenmiş olduk, dedim.
Buraya kadar sorun yoktu ama operasyon nasıl olacak, hayatımda hiç ameliyat olmadım.
Bayıltacaklar; ben o halde o masada...
Offf..
Neyse önceki gece hep bu amelıyat ve vajinal muayene kabusları ıle gectı.
Vajınal muayene yapmasın benı dırekt operasyona alsınlar demeyı dusundum cunku cok canım yanıyordu.
Daha önce vajinismus deneyımım oldugu ıcın sanırım.
Neyse dün hastaneye gıttık, o odaya gırdık ama ben neselıydım; ne kadar kotu olursa olsun bugun bıtecek dıyordum..
Doktor o ıgrenc aletı taktı ve ekrana baktı.. -Burda bı embrıyo var.. Kalbı atıyo bunun......
:))))))))
İnanamadım, ben herşeyin bittiğini kabullenmiştim ama gerçekten de çok minicik de olsa bir embriyo hem olusmus hem d ekalbı atmaya baslamıstı.
Ekrandan pır pır pır gordum o hareketını..
Gözlerımden yaslar geldı, bı yandan muayenenın acısı bı yandan beklemedıgım bu sevınc..
Henuz 2,5 mm oldugu ıcın sesını henuz duyamadık ama ekranda gorduk..
Eşimi de çağırdı doktor; o da gordu ve ılk defa bebek gercegı ıle yuzlestı cunku hala ınanamıyordu hamıle olduguma..
O da cok duygulandı..
Rabbim ne büyüksün....
Ben ultrasona bıle gırmeden dırekt kurtaj ıcın gıdecektım o kadar umutsuzdum.
Embrıyo bıle yokken 3-4 gunde hem olusacak hem kalbı atacak bana mumkun gelmıyordu ama
burdakı ıyı kalplı anne adayları yıe haklı cıktı..
Size ne kadar teşekkür etsme az...
Olmasaydı ve goremeseydık bıle ben hazırdım.
Cunku yıne burdakı topıklerden bunun dunyanın sonu olmadıgını ve yenıden baslayabılecegımı anladım..
Size çoooook teşekkür ediyorum..
İnşallah Rabbim o atan minik kalbe hayat verir..
Hayırlı, sağlıklı, akıllı, sevgli-saygılı, dünya tatlısı bir bebek olur ve şanslı güzel mutlu bir ömür sürer..
Allah'ın izniyle tüm iyi niyetli ve bebegi iin emek verecek annelere dileğim budur...
Kızlar bu site çok değerli, kıymetini bilelim..
Rabbim inşallah gebeliğimizin sonuna dek bizleri ve yavrularımızı tüm kötülüklerden, tüm kötü gözlerden, hastalıklardan korur...
Sizler bi tanesiniz...
Kıymetinizi bilin...
:))
amin ağzına sağlıkALLAH'ım.kalbimi,dilimi,gözümü,kulağımı,sağımı,sol umu,arkamı,önümü nurlandır.Nefsimide nurlandır,nurumu arttır.Yalnız sana ibadet eder,yalnız senden yardım dileriz,bizi doğru olan yola götür,hakkımızda en hayırlısını en güzelini nasip et yarabbi,yarabbi bizi bize bırakma bizi nefsimize bırakma senden başka diliyeceğimiz,isteyeceğimiz kapımız yok,başka kapılara muhtaç etme yarabbi,yüreğimizdekileri sen daha iyi bilirsin biz aciz,garip senin aşkınla yanan kullarının dularaını kabulu makbul eyle YARABBİ....
bende beylik düzünde oturuyorum. ilk gebeliğimde avcılar hospital sadullah yeseviye gitmiştim. güler yüzlü bir doktor. randevuyada gerek olmuyor. avcılar hospitaldaki nil hanımda medilife da bana önerilen senem hanımda randevuyla alıyormuş 1 ay sonrasına randevu veriyorlarmış çok kalabalıkmış. bir problem olsa kendisine ulaşmak zor olur diye düşünüyorum. ssk işlemlerimi 7sinde halleder halletmez sadullha gitmeyi düşünüyorum. aslında medilife bana daha yakın bakalım kısmet.beylikdüzünde oturuyorum ben beylikdüzü medilifeye aynur hanıma gidiyorum.peki sen ?
beylikdüzündeyim.avcılar hospital nil hanımı duydum ama cok sıra oluyrmus ve saatlarca beklediğin oluyormus.medilife benim iş yerime yakın oldugundan aksamları bir hızla yetişebiliyorum diye gidiyorum.peki sen nereye gidiyorsun ?
2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtimbir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:
benimde çok kötü oldu benim doktorumda hiç bişi söylemedi doğum yaptıktan sonra sarı kaplı kremdi adını hatırlamıyorum ama işe yaramadı. çok çektim acayip yara oldu. genelde sezaryanlılarda oluyormuş. ikincede belki olmaz düşüyorum. ama bu bepanten olayını aklımda tutayım. badem yağı işe yaramazmı acamazmı acaba ?doğuma 1 ay kala meme uçlarına bepanten krem sür..ben öyle yapacam
doktorum bana çok geç söylemişti bende çok çektim yara oldu ve gerçekten acayip acıyor
ben yarım beneden büyüdüm. göğüslerim zaten 95ti büyümekten ziyade emzirmekten sarktı. toparlayıcı kullanıyorum 95. ayaklarım bedenim yarım beden büyüdü40 sa 40 42 arası ayaklarımda 40tan 40.5 a çıktı.ilk hamilelginden sonra bedenin yukseldi mi? ne guzel ya ben azicik buyusunler diye oluyorum:)))))) demek ki benim de dogurduktan sonra bedenim yukselecek ehehehehehehe
medicanamı medılıfemı ? amannnn ha 35 ha 40 doktor iyi olsunda napalımmedilife uygun o zaman.avcılar hopitali ben daha uygun zannediiyordum vay anasınıı
bakin simdi cok alakasiz bir sey sorucam. bu yazilariniza gulumsemeleri nasil ekliyorsunuz ya. ben niye bulamiyorum
medicanamı medılıfemı ? amannnn ha 35 ha 40 doktor iyi olsunda napalım
evet..75 le hamile kaldım 105 le doğuma gittimilk hamilelginden sonra bedenin yukseldi mi? ne guzel ya ben azicik buyusunler diye oluyorum:)))))) demek ki benim de dogurduktan sonra bedenim yukselecek ehehehehehehe
benim kızımda balık ve gerçekten çok duygusal yapıdabebişim mutsuz olsun istemiyorum ama duygusalım işte engel olamıyorumbalık burcuyum bir de ben
mesaj yazarken altta görünüyor üstüne tıklıyorsunbakin simdi cok alakasiz bir sey sorucam. bu yazilariniza gulumsemeleri nasil ekliyorsunuz ya. ben niye bulamiyorum
benimde çok kötü oldu benim doktorumda hiç bişi söylemedi doğum yaptıktan sonra sarı kaplı kremdi adını hatırlamıyorum ama işe yaramadı. çok çektim acayip yara oldu. genelde sezaryanlılarda oluyormuş. ikincede belki olmaz düşüyorum. ama bu bepanten olayını aklımda tutayım. badem yağı işe yaramazmı acamazmı acaba ?
ya kızlar acayip uykum var sürekli esniyorum kafamı koysam gşdşcem.az önce koltuga koyduu kafayı dalıyormusum nerdeyse catt kapı acıldı sıcradım bşrden zor acıyorum gözümü yaa şimdiden cok özledim uyumayı
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
hakkımızdan hayırlısı.
hakkımızdan hayırlısı.
ya kızlar acayip uykum var sürekli esniyorum kafamı koysam gşdşcem.az önce koltuga koyduu kafayı dalıyormusum nerdeyse catt kapı acıldı sıcradım bşrden zor acıyorum gözümü yaa şimdiden cok özledim uyumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?