- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
ayyy canım çok sevindimmm en iyisini yapmışsın darısı bizim basımıza bizde bugun gittik ama ne duyduk ne gördük kalp atısını dr geç döllenme dedi 4-5 haftalık ded hafta gidicez bakalım inşallah duyarız bizde
aman da aman teyzesi yesin onu.aferim benim kuzucuguma cektir anneye şimdiden ki kıymetini bilsin doğunca tatlı yegenim benimcanım ya kıyamam sana valla iştahım yok diyenlere nasıl olur dyesim geliyordu ama bugün benimki de uyandı mı naptı.bu güne kadar hiç bi belirtim yoktu arada kasıklarımdaki kasılmalar haricinde.bugün sabahtan bi halsizlik,midem bulanacak gibi ama cokkk hafif sanki üşütmüşüm gibi bulanmadı ama canım bişey istemedi bugün normalde nasıl yiyordum bugün sadece öğle yemeğini yedim onu da zorla.hayırlısı bakalım sağlıkla gelsnlerde napalım artık
canım valla bende iştah sıfır zorla yiyorum herşeyi bol bol süt ve yoğurt tüketiyorum. Bu arada hep acı ekşi şeyler yiyesim var. Ben tatlı çikolata dondurma pasta canavarıydım şimdi görür görmez midem kalkıyo hele dondurmadan nasıl tiksiniyorum anlatamam 2 aydır ağzıma çikolata sürmedim. Kimseyle paylaşamadığım çikolatalarımı hep dağıttım.Hele dün canım bi lahmacun istedi anlatamam kociş sağolsun hemen götürdü. Hep böyle ekşilerle mi geçicek 9 ayım bilmiyorum. :44: Senin varmı öyle tiksindiğin şeyler filan?
anneler ve bebeleri nasılsınız???
10 gün sonra siteye girdim yüzlerce sayfa olmuş onları okumaya çalıştım.ben ve bebeğim tatilden döndük,kuzucum bana hiç rahatsızlık vermedi ne midem bulandı ne uykum geldi
antalyanın o sıcağında bana sımsıkı tutundu evimize geri geldik bugünde yine annesini yalnız bırakmadan işe geldi o da benimle çalışıyor
antalyalı anne adayı allah sana ve bebeğine yardım etsin o sıcakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaşım çok zor çokkk
canım valla bugüne kadar süperdi iştahım maşallahım vardı.hatta dün dolaşırken birden acıktım kıvrandım resmen yemek diye.iftara 1 saat kala yedim.ne de cok oruc tutmayan varmıs yaaa. ama neyse bugün acıkıyorum ama canım hiç bişey istemiyor.sabah sanki midem bulanıcak gibi oldu ama çok bişey olmadı.kıyamam ya bi aralar bende çikolata hastasıydım ama uzun zamandır cok yemiyorum.benim tiksindiğim bişey yok ama bugün öğle yemeğinde yogurdu zorla yedim.benim de aklıma geldi dün lahmacun ama almadım.çiğköfte lahmacum kavuk et dürüm ekmek arası yanına acı biber tursu aman allahımmmmmmm ya dün sayıkladım durdum almadım da canım yine ekmek arası tacuk yada et istiyor.ne şimdi bu aşermemi.ama benim normaldede aklıma gelirdi hep böyle seyler canım isterdi.
mmm olsada yesek dimibenimde hep bişeyler isterdi canım hatta eşim derdiki sen hamile olsan yandım ben şimdide sürekli canın bişey istiyomu diye soruyo. Ne istiosan söyle çocuğum şaşı olmasın diyo bu 9 ayın tadını iyi çıkarmamız lazım çok üzmeden nazlan kocişine Bu arada artık kıyafetlerim olmamaya başladı alışveriş yapmam lazım hamişlik cicileri alıcam
kızlar az evvel doktordan geldim. düşük tehlikem varmış. bugün de açık kahverengi akıntım oldu. tekrar test yapacak. 140 lira aldılar. ayrıca progesteron verdi ama bu vaginal jel olarak. sizlere de öyle mi vermişti? ben sanki hap veriyorlar diye okumuştum. şimd bol bol dinlencem..
kızlar az evvel doktordan geldim. düşük tehlikem varmış. bugün de açık kahverengi akıntım oldu. tekrar test yapacak. 140 lira aldılar. ayrıca progesteron verdi ama bu vaginal jel olarak. sizlere de öyle mi vermişti? ben sanki hap veriyorlar diye okumuştum. şimd bol bol dinlencem..
ayy benimde 9. haftada randevum var sorucaktım giden var mı neler görüyorsunuz diye çnkü bu gitmemde sadece kalp atışı duydum ve bir mercimek tanesi görebildim sadece bir bebek şekli yoktu yani kesesi netti. demek 9. haftadan sonra bebek belli mi oluyor. baya bebek şekli mi oluyor yazsana canımm
Ben bugün 8+1'im arkadaşım. Doktor anlatınca benzetiyorsun tabi :) ama gecen sefer bi beyaz nokta iken şimdi bebeğimsi duruyor. Daha tam kollar bacaklar net değil, yerleri belli. Fotosunu çekebilirsem atarım :)
anneler ve bebeleri nasılsınız???
10 gün sonra siteye girdim yüzlerce sayfa olmuş onları okumaya çalıştım.ben ve bebeğim tatilden döndük,kuzucum bana hiç rahatsızlık vermedi ne midem bulandı ne uykum geldi
antalyanın o sıcağında bana sımsıkı tutundu evimize geri geldik bugünde yine annesini yalnız bırakmadan işe geldi o da benimle çalışıyor
antalyalı anne adayı allah sana ve bebeğine yardım etsin o sıcakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaşım çok zor çokkk
Hiç canını sıkma. Bir çoğumuza dediler öyle.kızlar az evvel doktordan geldim. düşük tehlikem varmış. bugün de açık kahverengi akıntım oldu. tekrar test yapacak. 140 lira aldılar. ayrıca progesteron verdi ama bu vaginal jel olarak. sizlere de öyle mi vermişti? ben sanki hap veriyorlar diye okumuştum. şimd bol bol dinlencem..
Doktora inanmıyorsun da eczacıya mı inanıyorsun :))) Zararlı olsa verir miydi hiç doktorun, endişelenmeeesalun güzel anneler. ama jel olarak verilince korktum. ya bebeğe bişey yaparsa diye... eczacıya da sordum yok korkma dedi.dinlencem bakalım.
kızlarr ya benim belim çok ağrıyor sanki olduğum yerde küt diye kalacakmışım gibi normal sanırım dime sizlerde de var mı bel ağrısı... birde göğüslerim büyüdü iç çamaşırım olmuyor ayıptır söylemesi uçları çok hassaslaştı üstüne yatamıyorum :26::26::26:
hoşgeldin arkadaşım. İzinden sonra çalışmak çok zor değil mi?
hemde nasıl sersem gibiyim...miniğimde karnımda kanguru gibi bir oraya bir buraya geziyor tatile,işe,gezmeye heryerde beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?