2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Amaaaaan dur kız... Babası gelecek daha bekle erken flan doğurayım deme

Bu arada sonsy senii pekkk duygusal gördüm... Beyin bi geleydi de alaydı senin gazını rahat ederdin... Burcun ne senin tatlımmmm???
hamilelik duygusallığı canım bir de 4 aydır yalnız geçiriyorum hamileliğimi. bebeğim daha oluşmamıştı blie eşim gittiğinde fasulye gibiydi. burcum yay

Son düzenleme:
Sifacim hosbulduk canim mumkun oldugunca buralardayim artik
çok memnun oldum canım benim görüşmek üzere

ahh canım benim çok geçmiş olsun bebeğin sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah sende sıkıntısız doğum yaşayacaksın

preeklampsi ne demek canım :26: inşallah ciddi bişi değildir çok geçmiş olsun sen ve bebeğin gayet sağlıkla ilerleyeceksiniz inşallah ve vaktinde sıkıntısız doğumla kucağında olacak miniğin

aa bilmiyordum bol bol hasret giderin canım gözlerin aydın olsun sende bebeğine ve kendine çok iyi bak Rabbime emanetsiniz görüşmek üzere

kimi kime benzettiler tam anlayamasamda kim benzetmiş aşikar boşver canım yaa eşinle ayrı kalmanın sitresi de eklenmiş takma kafana bazı insanları değiştirmek mümkün değil siz sağlıklı ve mutlu olun

hahahaha koptummm koptummmm tersten bile haa ayyy Yarabbim ellerine ne geçiyorsa benzeterek tencere tava herkes bir hava işte

Çileğim canım benim neyin var tam anlayamadım :26: geçmiş olsun diyorum evde olmanın keyfini çıkar oğluşunla

maşallah bi tosuncuk dünyaya gelmiş gözleri aydın olsun arkadaşının

koptum bunada önemli olan sağlıklı-hayırlı evlat olmaları kim kime benzetirs e benzetsin boşverrrrr

merhaba canlarımmmm yine ben gelene kadar öğlen oldu.......

canım benim hiç üzülme. ben bebişinin sağlıkla doğacağına inanıyorum. gecen yazmıstım okudun mu bilmiyorum. kzuenim 7 aylık doğurdu ve çok sağlıklı bi bebişi var. sen sakın stres yapıp tansiyonunu etkileme

aynen canım benim midemde de sindirim problemi var. 2 yıl önce endoskopi oldum ve ülser falan da oldu. hamilelikle beraber hepsi gün yüzüne çıktı tekrar. mesela su an deli gibi çarpıntım var.

kız gelsin artık şu hemserimmmmm. çok özlemişsin sen ya kıyamamaaaaammmm. benim de eşim bile görümcem annesi birbirine çok benzerler eminim benim cadı da onlara benzicek. zaten halasıyla burcları falan da aynı olacak. herkes hemfikir yani onlara benzeyeceğinden. ben de bi gün "tabi bu işler yarı yarıya dışı sizin tarafa ama içi bizim tarafa benzicek dedim" çok bozuldular ama o gun bugun ses seda yok. paça başlı mülkiyeyim ben, onlar benim canımı sıkabilir mi yaaaaaaa

canım bu su içme olayına kaıtlıyorum. kesinlikle kahvaltıdan sonra su içmem lazım içmezsem duramıyorum ve acaip şişiriyor. Artı mide yanması başlıyo hemen

Son düzenleme:
Günaydın kızlar iş hayatım bitti ne yazıkki

Benim 50 lik 100 lük şekerim çok yüksek çıktı çarşamba günü hastaneye yattım ve dün allahın izniyle çıktım hastaneden. Ama gece 22:00 de 16 dozluk insilün yapıyorum ve doğuma kadarda saati saatine beslenemem lazım ve diyet uygulamam lazım. şuan iyiyim annemde kalıyorum. 2 saatte bir şekerimi ölçüyorum. Yani sürekli kontrol altındayım. Sizler nasılsınız.

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmm
görmeden tanıyıp sevdiğim, uzun süreceğini düşündüğüm kaderdaşlarımmmmmmmm, karındaşlarımmmmmm
sağlıklı ve huzurlu bir gün bizim olsun inşallahhhhhhhhhh

gececim temmuz 15 ten beri yatıyorum
geçmez bu günler allahım derdim geçiyor
ki öncesinde benim de oldukça hareketli bir yaşamım vardı
inanıyorum ki sen de dinlenince bebeğin de içeride duracak

doktorum ikiz olduğu için ilk hedefimiz 28 tuturmak
arkasından 30 arkasından 32 yi görmek hedefimiz dedi
şimdi senin o endişenlendiğin haftayı ben dört gözle bekliyorummm

canı gönülden geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorummmm
belli ki epey zorlanıyorsunnnnnn
sabret güzelim az kaldııııııı

ooooooooo
ben seni ev taşıma teleşındasın sanıyordummmmmmmmm
çok geçmiş olsun canımmmmmm
bir de şu açıdan bakalım, eski sayfaları karıştıralımmmmmmmm
işe gelince mutsuz ve yorgun oluyordunnnnnnnn
şimdi tüm gün seninnnnnnn
dinlen yat, alış veriş yappppp
ohhhhhhhhhhhh canına değsin
misler gibiiiiiiiiiiiiiiii
gelsin yatışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Çilekimm en iyisin yapmışsın. ben de aynı sebeple işi bırakmıştım. dinlen canım bol bol. öpüyorum seni çok çok.

aaaa canım geçmiş olsun. hamilelikten önce şeker problemin var mıydı ? boşver işi sağlığın bebeğin daha önemli

kızlarrrrrrrrrr şimdi biz mart anneleriyiz yaaaaaaaaa
gece uykum kaçtı
bir de ocak annelefrini okuyayım dedim
onlardaki telaş, ve heyecan nedir diyeeeeeeeeee
34. haftayı görmeden 5 kişi doğum yapmışşşşşşşşşş

yani erekn doğum hepimizin her an kapısını çalabilirrrrrrrr
bu arada doktorların dediği kilo ile doğan bebeğin kilosu arasında epey bir fark çıkabiliyormuşşşşş
bir kilodan fazla bile olabiliyormuşşşşşşşş
o yüzden bebeğim kilolu, ya da bebeğim zayıf diye üzülmek de yok bundan sonraaaaaaaaaaaaaa

canım benim bu vesileyle dinlenicen işte. hastaneden de çıktın ya artık. inşallah düzene giricen canım

çilekkkkkkkkkkkk
kıvırcıkkkkkkkkkkkkkk
geceyimbennnnnnnnnnnnnnnnn
papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa
kadınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

evde yatışa geçenlerrrrrrrrrrr
yaşasın ev hanımlığıııııııııııııııııııı

Aynen öyle oldu canım şimdi iş telaşım yok çok şükür. şimdide adapte olmaya çalışıyorum ev kadınlığına

3 dönüm bostan yan gel yat Osman.
zaten popolar bostan döndü artıkkk, büyütelim azıcık daha

cok yazmıyorum ama hep takıp edıyorum.. benım rahmım agrıyor ya saga sola donerken yada dogrulurken.. daha 25 haftamdayım.. bel bacak sırt agrısı yok.. bukadar yerın ıcınden rahmım agrıyor ya.. :) sızde de aynı sıkıntıyı yasayan var mı?

çok geçmiş olsun kadınız....kendine dikkat et hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil...çoğu gitti azı kaldı tüm rahatsızlıklara rağmen dişimizi sıkıcaz kucağımıza alacağımı günü beklicez.....

izine ayrılan şanslı anneler o dediğinizden bende istiyorum ama dün hesapladım benim 4 Pazartesi işe gelmem gerek bende bir kaçış yolu bulsam da gelmesem....evde çok iş var....evi toplayıp oda yapmam ardından eşyaları yerleştirip kızımın ve benim çeyiz bavulunu hazırlamam lazım....elim elim üstüne oturup bakıyoruz baba-kız ve anne....

canım ben bazen adet ağrısı gibi bir ağrı yaşıyorum ama
sağdan sola, soldan sağa dönerkende değişik bir acı yaşıyorum ama
rahim ağrısı mı tanımlayamıyorummmm
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

cnm çok geçmiş olsun.bide iyi tarafından bakmak lazım.bol bol dinleneceksin.3 ay sonra bu günler zor bulunacak çünkü.bebişinle başbaşa olmanın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…