- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
ben bakarım sana
Kuzuşum benim....
Ölçmeye de başlamışsın sen galiba.:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bakarım sana
Kuzuşum benim....
Ölçmeye de başlamışsın sen galiba.:26:
ben kaçıyorum kızlar içim çok sıkkın sonra görüşürüz
ölçmeye ocakta bakacaktım ama vazgectim
istatstik hariç bitirdim onu kuzum istatistiği diğer aya bıraktım
ben kaçıyorum kızlar içim çok sıkkın sonra görüşürüz
Biz de başlıcakmışık az kaldı.
alan nasıl gidiyor
Aslında genel mubabbetler çok fazla oluyor, bunun için sayfalar çok fazlalaşıyor, üşeniyor insan, yada vakit harcamak istemiyor 50-60 sayfa okumaya, bundan dolayı odaklanamıyor sıkılıyor olabilirler.benim içinde öyle ama kimse olmıcaksa tad olmaz buralarda:26:
İçgüveyden hallice,anlama-anlatma teknikleri falan var ya,onları hep karıştırıyom.
Aslında genel mubabbetler çok fazla oluyor, bunun için sayfalar çok fazlalaşıyor, üşeniyor insan, yada vakit harcamak istemiyor 50-60 sayfa okumaya, bundan dolayı odaklanamıyor sıkılıyor olabilirler.
birde şu alıntıların artık gösterilmemesi çok saçma birşey oldu.
ben her girdiğimde son 3-4 sayfayı okuyorum, konuyu yakaşayabilmişsem cevaplıyorum yazılanları, yazacağım varsa yazıyorum geçiyorum o şekilde.
ama kesinlikle başlangıçta benim ders çalışma mativasyonumu artırdı burası, herkesten allah razı olsun,
hayat işte..
ne olursa olsun geriye bakmamayı öğrendim ben artık
ne yapıp edip atanmak lazım başka seçenek kalmadı...
Aslında genel mubabbetler çok fazla oluyor, bunun için sayfalar çok fazlalaşıyor, üşeniyor insan, yada vakit harcamak istemiyor 50-60 sayfa okumaya, bundan dolayı odaklanamıyor sıkılıyor olabilirler.
birde şu alıntıların artık gösterilmemesi çok saçma birşey oldu.
ben her girdiğimde son 3-4 sayfayı okuyorum, konuyu yakaşayabilmişsem cevaplıyorum yazılanları, yazacağım varsa yazıyorum geçiyorum o şekilde.
ama kesinlikle başlangıçta benim ders çalışma mativasyonumu artırdı burası, herkesten allah razı olsun,
hangi teknikler onlar yav :26:
ben ercilasunu bitirmeye calısıyorum daha
hayat işte..
biz bizi motive ederiz de
buraya tek kelime dahi yazmadan kimler motivelendi motiveleniyor gizlice, bizim çalışmalarımızla kimbilir
aynen kuzum ben de günlük plana uyamıyorum kuzum. bugüne kadar hep bi hevesle program yapmışımdır, ama hiçbirine de 1 haftadan fazla uyamamışımdır
oyy kıyamam yaa, ilk bölüm mü, eğitim mi bu?
biraz polyannacılık olucak ama en azından geride değilsin kuzum
kuzum neleri karıştırıyosun mesela bu konuda? 7iklimden çalıştın mı
Şu saat oldu derse oturmadım biran önce başlamam lazım
Yediiklim modüler soru bankalarımda her dersten bir kaç bölüm kaldı onlarda bittiğinde her dersten birer soru bankası + 7 tane de yaprak test kitabı bitmiş oluyor. Sonra gelsin yeni kitaplar
iyi akşamlar kızlar
Ben yine hastalandım:2: 2 ay içinde 4. kez rahatsızlanmam.:2: doktor salgın, ve hava kirliliğinden üst solunum yolu enfeksiyonu çok diyor. Dershanaeye gittim geldim sabah ve bu saate kadar sadece 1 matematik testi çözdüm. şimdi dersin başına geçiyorum, molalarda uğrarım.
Ben bugün hiç çalışamadım,hastayım,vicdan azabından geberiyorum.
Bizim bölüm çok fena...
hayat işte..