- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kuzum. hazırlık aşaması zor aslında. mesela o gecenin ayrıntılarını düşünmek falan.. ama o gece yüzükler kesildi mi tamamdır bu iş. üstünden yine bi yük kalkıcak ve sen yine rahat bi şekilde çalışıcaksınteşekkür ederim kuzum
tez zamanda sana da nasip olsun inşallah canım benim aminnnnnn
teşekkür ederim sedefimaslında biz gözümüzde büyütüyoruz sanırım
sözlendiğimizde hayatımız tamamen değişmiş olmayacak
elbette ufak tefek şeyler eklenecek ama bana erteleme gerektirecek kadar da zor bir şey değil gibi gelmeye başladı
bu arada bende defter kalem almak için A101 e gittim kızlar
biri pembe kapaklı bir mavi iki defter aldım
kasadaki kız tanıdıktı biri kız biri de erkek yeğen için sanırım dedi
ben de yok benim için deyince alay eder gibi baktı
hadi ya sen okuyor musun hala dedi
sınava hazırlanıyorum dedim
ehh kolay gelsin dedi sanki sen yapamazsın der gibi çok sinir oldum![]()
Coğrafyanın ilk iki konusu bitti. Dağlar, ovalar, bayırlar yokuşlar hiç ezberimde tutamıyordum iyice anladım bu sefer. 3364 tane de konu testi çözdüm
Geçen pazardan beri 1,508 soru çözmüşüm çok az![]()
slm canlarım ben geldimkpss ye odaklanamiyorum çünkü Allahım nasip ederse kurban bayramında sozlenecegim onun tatlı telaşı sardı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedin kızlar
:119::124:hayat yeniden yaşanabilir oldu benim için
Coğrafyanın ilk iki konusu bitti. Dağlar, ovalar, bayırlar yokuşlar hiç ezberimde tutamıyordum iyice anladım bu sefer. 3364 tane de konu testi çözdüm
sen gönder o kızı bana saçlarını yolup eline vereyimbu arada bende defter kalem almak için A101 e gittim kızlar
biri pembe kapaklı bir mavi iki defter aldım
kasadaki kız tanıdıktı biri kız biri de erkek yeğen için sanırım dedi
ben de yok benim için deyince alay eder gibi baktı
hadi ya sen okuyor musun hala dedi
sınava hazırlanıyorum dedim
ehh kolay gelsin dedi sanki sen yapamazsın der gibi çok sinir oldum![]()
Maşallah canım bence çok iyi ilerliyosun hem konunun oturması önemli soru konularımız bittiğinde fazlasıyla çözcez zaten ki bence çözdüğün soru sayısı hiç de az değilnerden çalışıyosun coğrafyaya bu kadar ders var ama beni en çok korkutanı coğrafya bir türlü cesaret edemiyorum başlamaya
![]()
ay sedefim geçende bir kadın geldi bize komşumuz
aynen kuzum. hazırlık aşaması zor aslında. mesela o gecenin ayrıntılarını düşünmek falan.. ama o gece yüzükler kesildi mi tamamdır bu iş. üstünden yine bi yük kalkıcak ve sen yine rahat bi şekilde çalışıcaksınbi tek işte kaynana ile ara sıra görüşme derdi olur. ee zaten bu yıl her şeyimiz kpss olmıcak. arada gidersin bi kahve içersiniz sen de kafanı dağıtırsın. sonra yine dersine dönersin.
önemli olan 2 tarafın da anlayışlı olması :13:
senin gibi kasiyer olmakla kalmayıp kendimi yükseltmek için çalışıyorum deseydin hak etmiş
ben de şuna gıcık oluyorum bana da herkes senin kesin olcak diyoya olmıcak diyorum. kesin olmıcak, ihtimali bile yok diyorum. ee böyle dersen zaten olmaz. ama gör bak olcak diyolar. sonra ben sinirleniyorum. olmıcakkkk anlayın bunu diyorum. olcak bak görürsün kesin diyorum bak kesin atanıcaksın diyolar. şaka yapma bize diyolar. herkes böyle çevremdeki. vallahi daraldım çok
![]()
ay sedefim geçende bir kadın geldi bize komşumuz
bana diyor senin iş ne oldu? dedim olmadı tekrar hazırlanacagım falan. e diyor gülşen teyzenin kızı kazanmış sen niye kazanamadın ( o kızda üniyi kazandı) dedim benimkiyle onunki aynı değil o üniye yeni başlıcak ben çoktan bitrdim falan.
o kazanmış ama diyor hala. ya hu diyorum aynı değil. hem napim çok çalıştım olmadı dedim.
ne zaman gireceksin tekrar diyor seneye yazın dedim. ohooo diyor. annem de anlatıyor anlamıyor.
gel de anlat
Ben olsam derdim seninde hukuk okuman gerekiyor ama kazanamışsın, naparsın kader işte![]()
Boş konuşan kadın kadar sinir bozan bir şey yok.![]()
teşekkür ederim canımBoşver canım bazı insanlar kendi yapamadıklarının kıskançlıklarını başkalarının şevkini kırarak giderebilceklerini sanıyorlar atanınca sen de atarsın havanı hıh :) bu arada sözleniyormuşsun sanırım hayırlı olsun mutluluklar :)
teşekkür ederim tubisimhoşgeldin
çok sevindim canım
mutluluklar dilerim:123:
annesiyle daha önceleri de oturup kahve icmisligimiz var sedefim hoş sohbet birisi inşallah bundan sonrada öyle devam eder ve olur olmadık zamanlarda birşeyler çıkarmax maz
aynen kuzum. hazırlık aşaması zor aslında. mesela o gecenin ayrıntılarını düşünmek falan.. ama o gece yüzükler kesildi mi tamamdır bu iş. üstünden yine bi yük kalkıcak ve sen yine rahat bi şekilde çalışıcaksınbi tek işte kaynana ile ara sıra görüşme derdi olur. ee zaten bu yıl her şeyimiz kpss olmıcak. arada gidersin bi kahve içersiniz sen de kafanı dağıtırsın. sonra yine dersine dönersin.
önemli olan 2 tarafın da anlayışlı olması :13:
senin gibi kasiyer olmakla kalmayıp kendimi yükseltmek için çalışıyorum deseydin hak etmiş
ben de şuna gıcık oluyorum bana da herkes senin kesin olcak diyoya olmıcak diyorum. kesin olmıcak, ihtimali bile yok diyorum. ee böyle dersen zaten olmaz. ama gör bak olcak diyolar. sonra ben sinirleniyorum. olmıcakkkk anlayın bunu diyorum. olcak bak görürsün kesin diyorum bak kesin atanıcaksın diyolar. şaka yapma bize diyolar. herkes böyle çevremdeki. vallahi daraldım çok
![]()
Merhaba kızlar aranızda edebiyatçı var mı?Ben Edebiyatçıyım.P10 puanım 75, P121 ise 70.Tercih bile yapmadım.Bu yıl iyi bir şekilde hazırlanmak istiyorum.Dersaneye de yazıldım.Benim kafamı karıştıran alan konuları.Sizler alan çalışmaya başladınız mı?:18:
Sınıf arkadaşımla konuştum2.700 lira maaş alıyormuş
Bu sene kpss kesin kazanmam lazım hemde meslek lisesi kazanmam lazım
![]()
Bu arada facede blogda yayınların falan kpss kitapları denemeleri testleri taranmış şekilde var yazıcı varsa kitap almaya gerek yok,hoş ben kozmetikten sonra en çok kırtasiye alışverişini severim ama:26: Gerçi siz geçen yıl paylaşmışsınızdır ama ben yeni öğreniorum![]()
kaplumbağa hızında ilerliyorum sinir olmaya başladım kendimeeğitimin 2.bölümünü daha bitiremedim.En yakın arkadaşım Almanya'ya gidecekmiş dağıldım yine ya
zaten iki arkadaşım var kardeşim dediğim biri evli taşındı diğeri de gidiyor
başkada kimse yok
sıkılınca kime gideceğim kafamı dağıtmaya dertleşmeye ben şimdi
![]()