2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Uyarsın uyarsın sende o potansiyel var...:KK19::KK19:

Kafa bi milyon,sigara kesmiyor gayrı....:KK53::KK53: Herife dedim nikotin çekiyo canım diye,kızdı...:KK33::KK19::KK19:

Perşembe galiba kızçem...:26:

Sedefim, perşembe açıklanacakmış:18:
hadi hayırlısı canlarım, az kalmış :KK16:


kuzum bence planın cok güzel hem akılda da kalıcı olur bu şekilde:KK31: uyabildiğin kadar yaparsın olmazsa biraz daha esnetirsin
senin alan olmadıgı için geç de bitirsen cok sorun olmaz kuzum. ben o yüzden biraz acele edyorum:26:ama sen kasmadan çalışırsın hem sindirerek gidersin:KK55:

inşallah renginam. Allah sizin de alan yükünüzü hafifletsin inşallah. gerçekten çok ders yükü var üstünüzde. ama en azından etkileme yüzdelerini biliyosunuz. o yüzden ağırlığı alana verin, eğitimle gygk yi o kadar kasmanıza gerek yok :KK31:
 

hahahaha morim cok tatlısınız:KK48::KK9: benimki yeni yeni öğreniyor tatlı yapmayı:KK6:
ama yemek yapmakta beni bile geçti artık :KK55: benim yapamadıgım yemekleri yapmaya başladı :KK53:
aferin aferin sen oldun artık ilerde de yemekleri yaparsın işin ne diyorum ben de hep :KK52:


Teşekkür ederim canım :KK19: erkeklerin elinin ölçüsü çok iyi ya güzel yapıyorlar ben de bir kaç yemeği ünide bizimkinden öğrendim ama öğrenmeseydim ne güzel kakalardım ona :KK1::KK1: maşallah sevdiceğine girsin yapsın kız :KK9:

Atandıktan sonra kiloları dert etmeyiz belki ::KK76:

Bende evlendikten sonra yemek videolari izleyerek öğrendim şu böreği yapmayı. Ve keşfedilmemiş yemek yeteneğim çıktı evlendikten sonra, 40 senelik ev hanımları sasiriyor boreklerime içli kofteme. :KK56: inşallah hepinizi birgün sofrada ağırlama serefine nail olurum.

Maşallah canım :nazar: ilk mutfağa girdiğimde ben de bir şey bilmiyordum ama bi yemek sitesi keşfettim tariflerinde hiç sıkıntı çekmedim yani yaparsam kötü olur mu demiyorum denenmiş tarifler oluyor genelde kış hazırlığımı bile oradan yaptım canım ama içli köfte bana çok uğraştırıcı geliyor çok canım istiyor ama bi ona cesaret edemiyorum :KK56: içli köfte yapan tüm bayanları da tebrik ediyorum seni de tebrik ederim canım :KK16:

kızlar dün gece başım tuttu erkenden yattım muhabbet çok güzelmiş üzüldüm katılamadığıma :2: Hepinize başarılar dilerim kolay gelsin öpüldünüz kocaman :KK54:
 
Günaydın kızlar. Gece hiç uyuyamadık. Oğluşumun ateşi vardı. Gerçi hala var. Babası kıyamadığından duşa sokturmadı. O gidince ağlamasına aldırmadan soktum. Biraz rahatladı uyudu. İşe gidemeyeceğim galiba bırakamam bu halde:KK43:( bugün plan yapmak istiyorum aslında ama tüm kitaplarımı attım.
 
selam kızlar, dün raporumu vermeye gelemedim. tarihten 60 soru çözdüm :nazar: bugün de tarihten devam edicem...
 
Günaydın kızlar. Gece hiç uyuyamadık. Oğluşumun ateşi vardı. Gerçi hala var. Babası kıyamadığından duşa sokturmadı. O gidince ağlamasına aldırmadan soktum. Biraz rahatladı uyudu. İşe gidemeyeceğim galiba bırakamam bu halde:KK43:( bugün plan yapmak istiyorum aslında ama tüm kitaplarımı attım.

çok geçmiş olsun, inşallah düşer bi an evvel ateşi... kitaplarını neden attın?
 
meraba kızlar pek nete girme fırsatım olmuyor girmişken yazayım dedim iyisinizdir inşallah? tarihten ve coğrafyadan konulara başladım girdikçe raporumu vermeye çalışcam kendinize dikkat edin.:KK16:
 
X