- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
eline sağlık sedefim dayanamadın demi
rengişim bende fırında tavuk yaptım da geldim bi de pilav
utansınlar tabi monam
ay bugün hepimiz aynı yemekleri mi yapıyoruz yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utansınlar tabi monam
ay bugün hepimiz aynı yemekleri mi yapıyoruz yoksa
valla öyle olmuş kuzum kalp kalbe karşı
revanide kaldı aklım ama akşama yapabilirim
gel sen ellerimle yedireyim datlum sana
sedefff ücretli öğretmenliğe başvurdun mu
eneze de başvuracakmısın
ben bugün başvurdum, okullar açıldıktan 1 hafta 10 gün sonra belli olurmuş
senin orda durumlar nedir
selam kızlar ben de geldim branşım edebiyat birkaç yıldır hazırlanıyorum malesef..gecen yıl sınırda kaldım bu yıl alan sınavından dolayı sıralamam geriledi edebiyat soruları cok saçmaydı öyle ya da böyle geçtiler önüme işte..
umutlarım kırıldı hazırlanmicam bi daha dedim ama içimden bi ses pes etme dedi,
işin ucunda güzel bir maaş özgüven var bundan da geçtim sömürülmeden çalışmak var..gerçekten bu kez cok daha fazla istiyorum..en önemlisi 5 para etmez insanların tavırları var onlardan kurtulmak adına her seye yeniden baslicam bu sefer olacak olmalı:13:hepinize basarılar
yaptıgınız planlar ne nasıl basladınız kitap alıyorsunuz galiba yeniden ama erken degil mi?yeni kaynaklar cıkacaktır yakında..bir de dershaneye gidecek misiniz ben kararsızım.
selam kızlar ben de geldim branşım edebiyat birkaç yıldır hazırlanıyorum malesef..gecen yıl sınırda kaldım bu yıl alan sınavından dolayı sıralamam geriledi edebiyat soruları cok saçmaydı öyle ya da böyle geçtiler önüme işte..
işin ucunda güzel bir maaş özgüven var bundan da geçtim sömürülmeden çalışmak var..gerçekten bu kez cok daha fazla istiyorum..en önemlisi 5 para etmez insanların tavırları var onlardan kurtulmak adına her seye yeniden baslicam bu sefer olacak olmalı:13:hepinize basarılar
yaptıgınız planlar ne nasıl basladınız kitap alıyorsunuz galiba yeniden ama erken degil mi?yeni kaynaklar cıkacaktır yakında..bir de dershaneye gidecek misiniz ben kararsızım.
Kızlar atandıktan sonra geyiğe konu açacağım.Sohbetlerimize ordan devam edeceğiz.Topiğimizin adı da :
Mağduriyetten Memuriyete.
atandıktan sonra da bırakmayız birbirimizi canım zaten
kuzum ciciş kitapların ve dershanen hayırlı olsunsen 2 yıl emek vermişsin bak bu kadar acıyor için bide beni düşünün dile kolay 6 yıl oluyor okul biteli
dediğin konuda çok haklısın atanan 42 binden hepsi emek vererek atanmadı içinde emekle kazanan belki 2000i geçmez
işin içinde nasip var evet ama en az adaletsizlikte var onun kadar bende alandan elendim kitap dahi son 1 buçuk ay kala çıktı çıkan sorular zaten oha dedirtecek türden hele bi soru sadece tarım bakanlıgının makalesinde var inanabiliyomusunuz zaten ucu bucagı yok benim b.KTAN alanımda bu yıl dersaneye kaydolacagım gkgy ve alan oldugu kadar bakalım ösym ve kader bana bu kez nasıl bi senaryo hazırlıyor
tatlım bizim sorunumuz üniversite egtmi bide sistem ben 3.sınıftayken değişti yeni dersler eklendi vs .ben 6 yıl oldu mezun olalı ne hatırlıyorum nede sorulanları çalışarak yapabilirim
bu arada bende kitapseçten yeni kitaplarımı aldım
eylülde tanıtım dersleri varmış ekimdede başlıyacaklarmış
anladım kuzum iyi o zaman umarım yarın gelirSedefim benim numaram yok arkadaşımınki vardı. az önce aradım ama 1 kitap eksik göndermişler o da zaten pek önemsemediğim kitaptı. diğer soru bankaları varmış şükür.
tubim biraz daha zamana ihtiyacım var dedğin gibi
ayşegülüm şerbeti çeksin de yiyeceğim bakalım nasıl olmuş
monam bence de datlum
kızlar gelin siz de yiyin
utansınlar tabi monam
eboonnn kızzz bana eylülün ilk haftası dediler yaa edirne meb de öyle dediler. keşan için de öyle dediler.
başladı mı yani başvurular? ee peki ne zamana kadarmış. hay allah gitsem mi ki şimdi ben keşana :26:
kuzum ciciş kitapların ve dershanen hayırlı olsun
anladım kuzum iyi o zaman umarım yarın gelir
aynen kuzum zaten çok severim ne zamandır da yapmıyodum iyi oldu ohh ohh ben de geçenlerde tavuğu pişirme poşedinde pişirdim. ilk defa kullandım o poşeti ve bundan sonra da onsuz yapmam. harika olan tavuktan ziyade patateslerdi. ben zaten pek tavuk eti sevmiyorum. içine kalın kalın patates doğradım. onlar poşetin içinde öyle bi güzel olmuş ki haşlanmış patates gibi ama daha leziz, sanki üstü de kabuk gibiydi içi haşlanmış gibiydi. elma dilim patates kıvamında oldu. öyle de tavsiye ederim.
ta ta ta taaaammm
Eki Görüntüle 787768